فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی انرژی مصرفی خشک کن لایه نازک آزمایشگاهی در فرایند خشک شدن ورقه نازک ترنج

اختصاصی از فی موو بررسی انرژی مصرفی خشک کن لایه نازک آزمایشگاهی در فرایند خشک شدن ورقه نازک ترنج دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی انرژی مصرفی خشک کن لایه نازک آزمایشگاهی در فرایند خشک شدن ورقه نازک ترنج


بررسی انرژی مصرفی خشک کن لایه نازک آزمایشگاهی در فرایند خشک شدن ورقه نازک ترنج نویسند‌گان: محمد شریفی ، شاهین رفیعی ، علیرضا کیهانی ، اسداله اکرم ، حجت احمدی
خلاصه مقاله:
امروزه خشککردن ورقه نازک میوهها به عنوان یکی از فرآیندهای پس از برداشت به منظور حفظ کیفیت محصول، بالابردن قابلیت نگهداری و افزایش بازار پسندی مطرح است. از آن جا که شرایط خشک کردن بر میزانمصرف انرژی مؤثر است در نتیجه در این تحقیق اثر دمای هوا، سرعت خشککن و ضخامت ورقههای نازک ترنج بر انرژی مصرفی خشککن بهدست آمد؛ برای این منظور از خش ککن آزمایشگاهی استفاده گردید. ورقه های ترنجبا پنج دمای 40 و50و60و70و80 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 0/5و1 و 2 متر بر ثانیه و سه ضخامت 2 و4 و 6 میلی متر خشک شد. مقدار انرژی مصرفی برای خشککردن ورقههای نازک ترنج در دماها و سرعتهای مختلف هوای خشککن و ضخامتهای مختلف محاسبه شد و دادهها بهوسیله طرح آزمایشی فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی در سه تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که کمترین و بیشترین مقدار انرژی مصرفیدستگاه خشککن به ترتیب مربوط به ضخامت 2 میلیمتر و دمای 40 درجه سلسیوس با مقدار انرژی 3458 وات- ساعت و ضخامت 6 میلیمتر و دمای 70 درجهسلسیوس با مقدار انرژی 14306 وات- ساعت است
کلمات کلیدی: خشک کردن، انرژی مصرفی، ترنج، ضخامت

دانلود با لینک مستقیم


بررسی انرژی مصرفی خشک کن لایه نازک آزمایشگاهی در فرایند خشک شدن ورقه نازک ترنج
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.