فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع غذایی

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع غذایی


تحقیق در مورد کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع غذایی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه11

 

فهرست مطالب

 

  • ملاتین
  • ملانوئیدین

بسم الله الرحمن الرحیم

 

کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع غذایی

ترکیبات آروماتیک یک سری ترکیباتی هستند که در صنایع غذایی بسیار حائز اهمیت هستند و معمولأ در حین انجام واکنشهای شیمیایی و بیو شیمیایی مواد غذایی بوجود می آیند و همچنین در مواد غذایی مختلف بحالت طبیعی وجود دارند.

همانطور که از نام ترکیبات آروماتیک می توان استنباط نمود اینست که ترکیبات مولد عطر و بو (آروما)در مواد غذایی هستند. و یعضأ عامل رنگ نیز هستند. به انواع مهم ترکیبات آروماتیک در مواد غذایی می پردازیم.

1-کارامل

کارامل طی واکنش زیر(caramelization) بوجود می آید:


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.