فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره جوجه کشی بوقلمون

اختصاصی از فی موو مقاله درباره جوجه کشی بوقلمون دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره جوجه کشی بوقلمون


مقاله درباره جوجه کشی بوقلمون

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:51

 

 

n     جوجه بوقلمون را می توان مانند جوجه مرغ به وسیله جوجه کشی طبیعی یا جوجه کشی مصنوعی تهیه کرد در پرورش صنعتی بوقلمون معمولااز جوجه کشی مصنوعی استفاده میشود

 

n          تخم ها باید دارای اندازه مناسب برای جوجه کشی باشد .

 

n          حرارت نا مناسب ،نگهداری طولانی وبالاخره دستکاری وتکان شدید تخم باعث نابودی جنین  داخل تخم میشود .

 

n          مدت جوجه دراوری در بوقلمون 28 روز است . معمولا جوجه ها از روز 27 شروع به نوک زدن و      درآمدن از تخم میکنند .

 

n          تشکیلات جوجه کشی باید از سطح بهداشتی بالایی برخوردار باشد .

 

n          ضدعفونی دستگاه وتخم ها باید قبل و بعد از هربار جوجه کشی انجام شود

 

n          حرارت لازم برای جوجه کشی 37-38 درجه سانتیگراد میباشد

 

n          رطوبت نسبی باید در حدود 60درصد در 24 روز اول و 70 درصد در 4 روز آخر باشد .

 

n          عمل چرخاندن و تهویه نیز باید بصورت مطلوب انجام شود .

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره جوجه کشی بوقلمون
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.