فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق مادران باردار با تغذیه غنی از پروتئین و ویتامین D

اختصاصی از فی موو دانلود تحقیق مادران باردار با تغذیه غنی از پروتئین و ویتامین D دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق مادران باردار با تغذیه غنی از پروتئین و ویتامین D


دانلود تحقیق مادران باردار با تغذیه غنی از پروتئین و ویتامین D

مادران باردار با تغذیه غنی از پروتئین و ویتامین D  می توانند کودکانی با دندانهای سالم داشته باشند .
مادران باردار با رعایت بهداشت دهان ودندان می توانند از ایجاد بیماریهای لثه در دوران بارداری جلوگیری کنند .
دندان شش سالگی کلید سلامتی دندانهای دائمی است .
بچه های عزیز : قبل از استفاده از دهانشویه فلوراید حتماً مسواک بزنید .
استفاده صحیح از دهانشویه فلوراید حتماً از ایجاد و پیشرفت پوسیدگی های دندانی به مقدار زیادی جلوگیری خواهد کرد .
رویش دندانهای شیری معمولاً از سن ۶ ماهگی شروع شده و تا دو و نیم سالگی با رویش بیستمین دندان شیری کامل می شود .
اولین مراجعه به دندانپزشک بایستی از زمان رویش دندان تا ۱۲ ماهگی صورت گیرد .
پس از یک سالگی باید هر ۶ ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه کنیم .
معمولاً در  دوره سنی ۶ تا ۱۲ سالگی هم دندانهای شیری و هم دندانهای دائمی در دهان دیده می شوند .
مراقبت از دهان و دندان کودک باید از بدو تولد شروع گردد .
اولین دندان دائمی که در پشت دندانهای شیری رویش می یابند « اولین دندان آسیای بزرگ یا دندان شماره ۶ است که در سن ۶ تا ۷ سالگی می روید . »
دندانهای عقل معمولاً در سن ۱۸ تا ۲۳ سالگی رویش می یابند که تعداد آنها ۴ عدد است و همان دندانهای آسیای بزرگ سوم می باشند .
با رعایت کامل بهداشت دهان ودندان و مراقبت از دندانها می توان دندانهای دائمی را تا آخر عمر نگهداشت .
زود از دست دادن دندانهای شیری سبب می شود که فضای لازم برای رویش دندانهای زیرین کم گردد و در نتیجه دندانهای دائمی در محل اصلی خود رویش پیدا نکنند .
از شایعترین بیماریهای دهان و دندان پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه ای هستند که مهمترین عامل ایجاد کننده آنها « پلاک میکروبی » می باشد .
پلاک میکروبی : لایه بی رنگ ، نرم و چسبنده به دندان ، شامل باکتریها و مواد زائد آن که بطور مداوم روی دندانها ایجاد می شود . پلاک میکروبی به راحتی با آب شسته نمی شود ، بلکه فقط با مسواک زدن صحیح و استفاده از نخ دندان می توان آنرا از روی سطوح دندانی حذف کرد .
چهار عامل در ایجاد پوسیدگی دندان نقش دارند : میکروب ها - مصرف مواد قندی - مقاومت شخص و دندان و فاکتور زمان .
از خصوصیات لثه : لثه سالم سفت و صورتی کم رنگ بوده و خودبخود دچار خونریزی نمی شود .
جرم دندان : رسوبات سختی است که در اثر آهکی شدن پلاک میکروبی تشکیل می شود.
جرم دندانی را فقط می توان با جرمگیری و بروساژ کامل دندانها برطرف نمود .
اولین نشانه بیمای لثه : خونریزی لثه هنگام مسواک زدن می باشد .
مهمترین عامل از دست دادن دندان در بزرگسالان بیماری لثه و تحلیل استخوان دور دندان است .
از نشانه های بیماری پیشرفته لثه : تورم و خونریزی لثه - خروج چرک از بین لثه و دندان - لقی دندان - بوی بد دهان می باشد .
در اثر باقی ماندن پلاک میکروبی در کنار لثه و ترشح مواد سمی از آن بیماری لثه بوجود می آید .
استفاده از خمیردندانهای حاوی فلوراید ۱۵ تا ۳۰ درصد میزان پوسیدگی دندان را کاهش می دهند .
برای مسواک زدن و تمیزنمودن دندانها از نمک خشک ، جوش شیرین و سایر پودرها استفاده نکنید ، چرا که این مواد موجب سائیدگی مینای دندان و خراشیدگی لثه می شوند .
معمولاً هر ۳ تا ۴ ماه یکبار ، هنگامی که موهای مسواک دچار تغییر شکل شده اند ، باید عوض شوند .
حداقل دو بار در شبانه روز ، صبح قبل یا بعد از صبحانه و شب قبل از خواب باید دندانها را مسواک نمود.
سطوح بین دندانی را باید با استفاده از نخ دندان پاک کرد .

 

شامل 16 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق مادران باردار با تغذیه غنی از پروتئین و ویتامین D
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.