فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق ترکیبات آلی در گیاه

اختصاصی از فی موو تحقیق ترکیبات آلی در گیاه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق ترکیبات آلی در گیاه


تحقیق ترکیبات آلی در گیاه

لینک پرداخت و دانلود "پایین مطلب:
فرمت فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحه: 48
فهرست مطالب:

 

ترکیبات آلی در گیاه

مکانیزم حرکت مواد آلی

پروتئین کودهای آلی

راههای بیوشیمایی تشکیل پروتئین

دیواره پروتئین

پروتئین ها

گلوبولین ها

پرولامین ها:

هیستن ها:

پروتئین های اسیدی هسته:

پروتئین های دانه

آلرژن ها:

هماگلوتینین ها Hemaggleutinins :

متوقف کننده های آنزیم هاEnzymes Inhibitors :

ویتامینP یاC2 ویتامین های مجموعهB

1 ) ویتامین B1 یا تیامین:

2 ) ویتامین B2 یا ریبوفلاوین

3_ ویتامین PP یا B3 یا نیاسین:

4_ ویتامین B5 یا اسید پانتوتنیک:

5_  ویتامین B6 یا پیریدوکسین:

6_ ویتامین H یا بیوتین :

8_ ویتامین B12 یا سیانوکوبالامین:

ویتامین A یا اگزروفتول

 

قسمتی از متن:

 

ویتامین های مجموعهB

ماده فعال در مشاهدات ایکمن و همچنین ماده ای که به وسیله فونک از پوست برنج جدا گردید، در سال 1914عامل B یا ویتامین B نامیده شده است. ولی بزودی مشاهده کردند که این عامل مجموعه ای از چند ویتامین است که چون تقریبا همه آنها با هم در یک نوع غذای طبیعی وجود دارند آنها را اشتباها یک نوع تصور می کرده اند. تفکیک این عامل محققان را به شناسایی در حدود دوازده ویتامین راهنمایی کرده است.

1 ) ویتامین B1 یا تیامین:

 این ویتامین اولین ویتامینی است که از ویتامین های مجموعه B شناخته شده وضد بیماری بر بری در انسان و پلی نوریت در پرندگان است.

ساختمان شیمیایی و خواص ویتامین B1  _ این ویتامین ، که در سال 1932 به صورت خالص از مخمر آبجو به دست آمده و در سال 1936 به طریق مصنوعی ساخته شده، یک ماده آلی ازت دار است که در ساختمان آن گوگرد نیز شرکت می کند. ابتدا آن را آنورین نامیدند ولی امروزه از نظر شیمیایی تیامین خوانده می شود و فرمول خام آن C12H17ON2S است. در حرارتهای بالا، بخصوص اگر محیط قلیایی باشد، خیلی زود غیر فعال می شود. در غذاهای جوشیده قسمت عمده آن از بین می رود و در میوه ها و سبزیها خشک شده بیشتر غیر فعال می گردد.

نقش ویتامین B1 : ویتامین B1  در تنظیم متابولیسم گلوسیدها شرکت می کند. ترکیب فسفری آن کمک آنزیم کربوکسیلاز است که اسید پیروویک را به الدئید اتیلیک تبدیل می کند. در کمبود یا فقدان این ویتامین، اسید پیروویک که سمی است در بافتها جمع شده ایجاد اختلالات مرضی می کند. بعلاوه ویتامین B1  از عوامل اصلی  انتقال  جریان عصبی در سیناپس هاست و فعالیت استیل کولین را تقویت می کند.

منابع غذایی ویتامین B1 و مقدار احتیاج به آن : ویتامین B1 ، بخصوص کبد، کلیه و عضلات به صورت ترکیب فسفری خود ذخیره می شود و این اندامها هنگام لزوم فسفر را گرفته آن را به صورت ویتامین B1 آزاد به خون می دهند که عمدتا از راه ادرار دفع می گردد. این ویتامین به مقدار فراوان در مخمر آبجو، جوانه غلات (در آردهای کامل) و همچنین در دانه حبوبات، در اسفناج، برگ ترب و جعفری یافت می شود. غذاهای حیوانی مانند زرده تخم مرغ، جگر خام، دل و گوشت دارای مقدار بیشتری از این ویتامین هستند. احتیاج به این ویتامین با مصرف گلوسیدها بالا می رود (چون در متابولیسم گلوسیدها شرکت می کند) و همچنین نسبت به سن تغییر می کند. احتیاج روزانه به آن در فرد بالغ بین 5/1 تا 2 میلی گرم است. در زن باردار این احتیاج به 6 تا 8 میلیگرم در شباه روز می رسد.

2 ) ویتامین B2 یا ریبوفلاوین

ساختمان شیمیایی و خواص ویتامین B2  چون این ویتامین را ابتدا به صورت خالص از شیر به دست آورده اند آن را لاکتوفلاوین نامیدند ولی امروزه نام شیمیایی آن ریبوفلاوین است و در سال 1935 به طریق مصنوعی ساخته شد. نسبت به اکسیژن و حرارت بسیار مقاوم است و به همین مناسبت بر اثر پختن و در کنسورها از بین نمی رود. در حالت محلول نسبت به مواد قلیایی و نور حساس است و بر اثر خشک کردن میوه ها و سبزیها از بین می رود.

نقش ویتامین B2  : اگر موشهای نابالغ را با رژیم ساختگی از هر نظر کامل ولی فقط فاقد ویتامین B2 تغذیه کنیم، نموشان متوقف شده اختلالات پوستی و چشمی حاصل می کنند. موشهای بالغ نیز تحت اثر این رژیم وزنشان کاسته می شود و به علت اختلالات تغذیه ای، مثل موشهای نابالغ می میرند؛ زیرا ویتامین B2 در ساختمان مولکولی تعدادی از آنزیم های شناخته شده ، مثل «مایه زرد واربورگ» شرکت می کند. به همین مناسبت آن را ویتامین بهره وری تغذیه ای نیز نام نهاده اند. با کمبود یا فقدان این ویتامین، در متابولیسم پروتیدهاو گلوسیدها اختلال حاصل می شود و عمدتا تبدیل اسید آمینه و قندها به اسیدهای چرب متوقف مانده اختلالات تغذیه ای حاصل می شود که منجر به مرگ می گردد. علایم کمبود آن در انسان بالغ کمتر مشاهده گردیده است. علایم مشخص ظاهری این کمبود در افراد بالغ ظهور مویرگهای خونی در قرینه چشم و تشکیل لکه های کدر روی آن است. بعلاوه گوشه های لب تورم و چین خوردگی پیدا می کند و زبان رنگ قرمز خاصی به خود می گیرد و اختلالات پوستی حاصل می گردد.

 

منابع غذایی ویتامین B2  و مقدار احتیاج به آن _ کبد، بیضه ها و کلیه پستانداران، تخم مرغ، شیر، «غذای ملکه زنبور عسل»، مخمیر آبجو، جوانه غلات، اسفناج و جعفری دارای مقدار زیادی از این ویتامین هستند. احتیاج روزانه به ویتامین B2 در حدود 5/1تا 2 میلی گرم پیش بینی می شود.

3_ ویتامین PP یا B3 یا نیاسین:

 این ویتامین ضد بیماری پلاگر در انسان و بیماری زبان سیاه در سگ است. پلاگر بیماری پوستی خاصی است که مخصوصا در مناطق فقیر نشین، که پایه رژیم غذایی آنان ذرت و فاقد پروتئین های حیوانی است، دیده می شود. تظاهرات خارجی این بیماری بخصوص در قسمتهایی از پوست که در مجاورت هوا و آفتاب قرار می گیرند (پوست صورت و گردن و دستها و پاها)

در این بیماران در عین حال عوارضی از قبیل اسهال، ضعف و اختلالات مغزی به نام جنون پلاگری نیز دیده می شود که می تواند منجر به مرگ گردد.

ساختمان شیمیایی و خواص ویتامین B3 : این ویتامین از نظر شیمیایی یک نیکوتینامید است که نیاسین نامیده می شود. مشاهدات متعدد نشان داده اند که بیماری مذکور اغلب نتیجه فقر رژیم غذایی از لحاظ اسید آمینه های لازم، بخصوص تریپتوفان، است و بهنظر می رسد که تریپتوفان برای ویتامین PP پیش ویتامینی است که برای تبدیل آ، به ویتامین، وجود ویتامین های B2 و B6 ضروری است. تحقیقات اخیر نشان داده اند که پلاگر نتیجه کمبود ویتامین در غذا نیست بلکه اغلب به علت عدم جذب آ،است. این ویتامین در بین ویتامین هیا محلول در آب مقاومترین آنها در مقابل عوامل فیزیکی و شیمیایی است.

نقش ویتامین B3 : این ویتامین در ساختمان مولکولی کوانزیم نیکوتینامیدادنین دی نوکلئوتید (NAD) و نیکوتینامید ادنین دی نوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت می کند. این کوانزیم ها در واکنشهای متعدد متابولیسم واسطه وارد عمل می گردند.

منابع غذایی ویتامین B3 مقدار احتیاج به آن : بهترین منابع برای این ویتامین عبارت اند از : مخمر آبجو، پوست و جوانه غلات، خرما، آلوچه، گوشت، کبد، کلیه و قلب جانوران. احتیاج روزانه به آن 12 تا 18 میلیگرم برای مرد و 15 میلیگرم برای زن در نظررفته می شود ولی بایستی در نظر داست که حسن اثر آن مربوط به وضع جذب آن است. مثلا قدرت ضد پلاگری ویتامین PP شیر، که خوب جذب می شود، تقریبا 5 بار بیشتر از ویتامین PP گندم (به  مقدار مساوی با شیر) است.

 

4_ ویتامین B5 یا اسید پانتوتنیک:

 این ویتامین که در طبیعت  فراوان یافت می شود مشتقی از بتاآلانین است و از آنجایی که احتمالا در بدن انسان ساخته می شود، عوارض فقدان آن هنوز بخوبی مشخص نشده است. ولی با مشاهده اثرات فقدان آن (توقف نمو و بروز اختلالات پوستی، عصبی، گوارشی و خوبی) در جانوران از قبیل موش، می توان پیش بینی کرد که این ویتامین نقش مهمی در تغذیه عمومی دارد زیرا در ساختمان مولکولی کوانزیم A یا استیل کوانزیم A شرکت میکند و به نظر می رسد که وجود اسید پانتوتنیک در تشکیل بافتها واعمال طبیعی آنها دارای اهمیت است و مقاومت مخاطها را در برابر عفونتها،بخصوص در سطح بافتهای پوششی بالا می برد.

ویتامین B5 را به مقدار زیاد در غذای ملکه زنبور عسل، مخمر آبجو، زرده تخم مرغ، جگر گاو و گوساله، کلیه و قلب گاو، آرد جوانه غلات، قارچها و سبزیها می توان یافت؛ و چون در بدن انسان ساخته می شود، تعیین مقدار احتیاج روزانه به آن مشکل است و آن را در حدود 5 تا  10 میلی گرم در نظر می گیرند.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق ترکیبات آلی در گیاه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.