فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله راه های خروج از بنا و فرار از حریق

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله راه های خروج از بنا و فرار از حریق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله راه های خروج از بنا و فرار از حریق


دانلود مقاله  راه های خروج از بنا و فرار از حریق

 

مشخصات این فایل
عنوان: راه های خروج از بنا و فرار از حریق
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 28

این مقاله در مورد راه های خروج از بنا و فرار از حریق می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله راه های خروج از بنا و فرار از حریق

 راههای خروج از بنا و فرار از حریق
3-1-1 تعاریف

در این مبحث از مقررات ملی ، به منظور اعمال مقررات محافظت ساختمان ها در برابر حریق ، واژه ها و اطلاحات با معانی و مفاهیمی که در این بخش ذکر شده است ، مورد استفاده واقع می شوند .

آزمایش حریق استاندارد
آزمایش یا آزمایش های استاندارد ویژه برای شناسایی مقاومت و رفتار مصالح ، فرآورده ها ، اعضا و اجزای ساختمانی در مقابل آتش سوزی ، که مشخصات اجرایی آنها بعداً به وسیله مقررات مربوط به خود تعیین خواهد شد.

ارتفاع طبقه و بنا
ارتفاع یک طبقه ، فاصله قائم از کف تمام شده آن طیقه بالاتر است . ارتفاع طبقه آخر بنا ، حد فاصل کف تمام شده آن طبقه تا کف تمام شده متوسط سطح بام ساختمان می باشد . ارتفاع بنا به ارتفاع تمام شده متوسط سطح بام ساختمان می باشد . ارتفاع بنا به ارتفاع تمام طبقات یا فاصله قائم از کف زمین طبیعی از تا متوسط ارتفاع بام ساختمان گفته می شود .....(ادامه دارد)

3-1-3 بخش های سه گانه راه خروج
3-1-3-1 کلیات

3-1-3-1-1 در این مقررات ، راه خروج به مسیر پیوسته و بدون مانعی گفته می شود که از هر نقطه بنا شروع و تا معبر عمومی ( کوچه یا خیابان ) امتداد یابد . راه خروج از سه بخش مجزا و مشخص : دسترس خروج ، خروج و تخلیه خروج تشکیل شده و راستاهای افقی و قائم ( ارتباطات بین طبقات و سطوح مختلف ) و حسب مورد تمام فضاهای رابط مانند اتاقها ، درگاهها ، راهروها ، سرسراها ، شیبراهها ، پله ها ، پلکان ها ، خروجی های افقی ، بالکن ها ، بام ها ، حیاطها و محوطه های باز را شامل می گردد . آسانسورها جزو راه خروج محسوب نمی شوند .....(ادامه دارد)

3-1-5 ظرفیت راههای خروج
3-1-5-1 ظرفیت راه خروج در هر طبقه ، هر بخش از یک بنا و هر فضای مجزا و مشخص که به تصرف انسان در آید ، باید برای متصرفان ( بار متصرف ) همان طبقه ، بخش یا فضا در نظر گرفته شود و برای تعداد اشخاص استفاده کننده از راه خروج مناسب و کافی باشد . بدین منظور ، بار متصرف یا تعداد متصرفان هر بنا ، هر بخش از یک بنا و بطور کلی هر فضا ، نباید از حاصل تقسیم مساحت یا زیربنای اختصاص یافته به آن فضا بر واحد تصرف همان فضا که به متر مربع به ازای نفر در جدول 3-1-5-الف مشخص شده ، کمتر در نظر گرفته شود .در مواردی که در جدول برای یک نوع تصرف ، مساحت ناخالص و مساحت خالص بصورت اعداد جداگانه ارائه شده ، برای تعیین بار متصرف باید در محاسبات ، عدد مربوط به مساحت ناخالص برای کل بنا و عدد مربوط به مساحت خالص برای سطحی که بطور مشخص به آن....(ادامه دارد)

3-1-9 علامتگذاری راههای خروج
3-1-9-1 تمام دسترسهای خروج باید با علامتهای تائید شده که سمت و جهت دستیابی به خروج را با پلکان نشان می دهد مشخص شوند ، مگر آنکه خروج و مسیر دسترسی به آن به آسانی و فوریت ، قابل دیدن باشد . تعداد و موقعیت این علائم باید به گونه ای انتخاب شود که فاصله هیچ نقطه ای از دسترس خروج تا نزدیکترین علامت قابل مشاهده ، از 30 متر بیشتر نشود .
3-1-9-2 تمام خروجهای هر بنا ، به استثنای درهای اصلی واقع در جداره های بیرونی ، باید با علامتهای تائید شده مشخص شوند . علامت هر خروج باید در موقعیتی نصب شود که از تمام جهات دسترسی به آن خروج به آسانی دیده شود .....(ادامه دارد)

3-1-10ضوابط اختصاصی راههای خروج در تصرفهای مسکونی
3-1-10-1 هتلها و خوابگاهها
3-1-10-1-1 راههای خروج در هتلها و خوابگاهها باید با ضوابط عمومی مندرج در بندهای
3-1-2 تا 3-1-9 و نیز ضوابط اختصاصی این بخش مطابقت داشته باشند .
3-1-10-1-2 در هر طبقه ، از جمله طبقات زیر تراز تخلیه خروج که برای مقاصد عمومی به تصرف در آیند ، باید حداقل دو خروج دور از هم در دسترس باشد .
3-1-10-1-3 دسترسهای خروجهای مختلف نباید مسیر مشترکی به طول بیش از 10 متر داشته باشند ، استثنائاً این طول می تواند حداکثر به 15 متر افزایش یابد . طول مسیر عبور در اتاقها و سوئیتها ، در این اندازه گیری ها ملحوظ نمی شود .
3-1-10-1-4 هر اتاق یا سوئیت با مساحت بیش از 185 متر مربع باید دست کم دو در دسترس خروج دور از هم داشته باشد .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله راههای خروج از بنا و فرار از حریقدر پایین آمده است.

3-1 راههای خروج از بنا و فرار از حریق
3-1-1 تعاریف
آزمایش حریق استاندارد
ارتفاع طبقه و بنا
افزایش بنا
اعضاء باربر
بازارچه
بالابر
بنای موجود
پلکان خارجی
پلکان متحرک
پنجره حریق
پنجره چشمی
تأیید شده ، تصویب شده
تخلیه خروج
تصرف
تغییرات
حریق بند
حیاط
خانه
خروج
خروج افقی
خود بسته شو
خودکار
خودکار بسته شو
دسترسی خروج
دستگیره محافظ
دوام در برابر حریق
دیوار جان پناه
دیوار دو بند
دیوار کتیبه
در حریق
دیوار مشترک
راه خروج
خیابان
راه پله
....(ادامه دارد)

 




دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله راه های خروج از بنا و فرار از حریق
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.