فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کاراموزی درباره ذرت دانه ای و علوفه ای

اختصاصی از فی موو گزارش کاراموزی درباره ذرت دانه ای و علوفه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کاراموزی درباره ذرت دانه ای و علوفه ای، فرمت ورد، 114 صفحه

مقدمه:

 یکی از مهمترین گیاهان زراعی دنیا می باشد که به صورت مستقیم وغیر مستقیم  درتغذیه انسان مورد استفاده قرار می گیرد. از دانه آن در بعضی نقاط هندوستان وامریکای جنوبی نوعی نان تهیه شده بعلاوه از دانه ذرت در صنایع نشاسته سازی استفاده می شود . 15% کل تولید دانه ذرت صرف تولید نشاسته میشود . گلوکز، گلوتن و روغن مایع از مواد جنبی کارخانجات نشاسته سازی است . بعلاوه از دانه ذرت در صنایع تخمیری و در تولید ا لکل اتیلیک، استالدهیدواستوننیز استفاده می شود. بعلاوه از علوفه تازه ذرت بصورت ذرت علوفه ای و همچنین به عنوان ذرت سیلویی برای تغذیه دام استفاده می شود . بعلاوه از برخی تولیدات جانبی ذرت در تولید ورنی وبرخی محصولات آرایشی  استفاده می شود .از شاخ وبرگ خشک شده ذرت در تولید کاغذ استفده می شود . مبدا اولیه ذرت آمریکای جنوبی، بخصوص کشورهای پرو و بولیوی می باشد . بعلاوه ذرت را می توان در مناطق وسیع امریکای جنوبی تا قسمتهایی از مکزیک مشاهده نمود . بنظر میرسد اولین بار حدود 3500 سال قبل از میلاد ،ذرت در این مناطق اهلی شده باشد . نوعی ذرت به نامAndern که بسیاری از خصوصیات ذرت وحشی را دارا است ، دراین مناطق کشت می شده است .

 

اولین بار درسال 1492 ذرت توسط کریستوفکلومپ از امریکا وارد پرتقال شد وسپس تدریجا به سایر نقاط اروپا ، چین ، امریکا وآسیا گسترش پیدا کرد .

 

به ذرت در اوایل ، Marisi ، نام قبیله سرخپوستی گفته می شد. بعد ها در قرن 18 میلادی که لینه اسم علمی ذرت رابه Zea mays تغییر داد. بزرگترین کشورهای تولید کننده ذرت دردنیا ایالات متحده است . که بیش از 40% ذرت دنیا را درناحیه ای به نام کمربند ذرت تولید می کند. چین ،آرژانتین ، برزیل وکشورهای مشترک المنافع از بزرگترین تولید کننده ها هستند. کل سطح زیر کشت آن 130 میلیون هکتار است که از آن سالانه حدود 480 میلیون تن دانه بدست می آید . میانگین تولید دانه ذرت در دنیا 3600 کیلو گرم در هکتار است؛میانگین تولید علوفه  ذرت در دنیا 36000 کیلوگرم درهکتار می باشد .

 

به نظر میرسد اولین بار ذرت توسط پرتقالیها درزمان صفویه از سواحل جنوبی کشور وارد ایران شده باشد . برخ دیکر معتقدند ذرت اولین بار توسط حجاج از طریق عربستان وارد کشور شده .

 

کل سطح زیر کشت ذرت در ایران حدود 290000 هکتار است و میانگین تولید دانه ذرت درایران حدود 5  تن در هکتار است . بزرگترین تولید کننده ذرت کشور استان فارس  وبعد خوزستان است . در استان گلستان ذرت را هم بصورت بهاره و هم تابستانه یعنی پس از برداشت گندم نیز می توان کشت نمود .

 

خصوصیات گیاهشناسی ذرت :

 

ذرت گیاهی است یکساله متعلق به تیره poacea زیرتیره Ponicoidea گروه Mydea وجنس Zea وگونه زراعی Zea mays .

 

گونه های زراعی ذرت دیپلوئید و 20=n2 می باشد . وبوته ذرت ازچهار قسمت اساسی ، ریشه ، ساقه ، برگ وگل آذین تشکیل شده است . ذرت دارای چهار نوع ریشه می باشد .

 

1-  ریشه اولیه: که معمولا از ریشه چه منشا می گیرد وفاقد انشعاب است که پس از چند روز یا هفته ازبین میرود .

 

2-  ریشه ثانویه : که اصلی ترین ریشه گیاه است . ریشه تاجی نیز نامیده می شود.

 

3-  ریشه هوایی : از چند گره اولیه بالای گره انشعاب که ممکن است بالاتر از سطح خاک نیز قرار گیرد، ریشه های نسبتا ضخیمی خارج می شود که گاهی ممکن است انتهای آن به خاک وارد نشود .

 

4- ریشه عمیق : این ریشه حدود 3-2 متر عمق نفوذ دارد.

 

 

 

 

فهرست:

مقدمه

3

خصوصیات گیاهشناسی

5

تهیه زمین

5

کود مورد نیاز

6

کنترل علف هرز

6

تاریخ کاشت

7

ارقام

7

میزان بذر

8

فاصله ردیف

8

عمق کاشت

9

آبیاری

9

آفات

9

بیماری

10

برداشت

10

روش های اصلاحی

11

روش بوته به ردیف

11

گزینش دوره ای

11

تولید ارقام مصنوعی

12

اهداف اصلاحی

12

طرح های اجرایی در ایستگاه تحقیقات گرگان

13

سورگم ( ذرت خوشه ای )

14

مقدمه

15

خصوصیات گیاهشناسی

16

تهیه زمین

16

کود مورد نیاز

16

کنترل علف هرز

17

تاریخ کاشت

17

ارقام

18

میزان بذر

18

فاصله ردیف

18

عمق کاشت

18

آبیاری

18

آفات

19

بیماری

19

برداشت

20

روش های اصلاحی

21

سورگم هیبرید

21

اهداف اصلاحی

22

طرح های اجرایی در ایستگاه تحقیقاتی گرگان

23

سویا

24

مقدمه

25

خصوصیات گیاهشناسی

26

تهیه زمین

27

کود مورد نیاز

27

کنترل علف هرز

28

تاریخ کاشت

29

ارقام

30

میزان بذر

30

فاصله ردیف

31

عمق کاشت

31

آبیاری

31

آفات

32

بیماری

32

برداشت

33

روشهای اصلاحی

35

دورگ گیری سویا

35

اهداف اصلاحی

37

طرح های اجرایی در ایستگاه تحقیقات گرگان

38

گندم

39

مقدمه

40

خصوصیات گیاهشناسی

41

تهیه زمین

42

کود مورد نیاز

43

کنترل علف هرز

45

تاریخ کاشت

45

ارقام

46

میزان بذر

48

فاصله ردیف

49

عمق کاشت

49

آبیاری

50

آفات

50

بیماری

51

برداشت

51

روشهای اصلاحی

53

گندم هیبرید

54

اهداف اصلاحی

55

بیماریهای غلات

57

زنگ زرد گندم

58

مقدمه

58

علائم بیماری

58

عامل بیماری

59

چرخه بیماری

59

مبارزه

60

زنگ قهوه ای گندم

61

مقدمه

61

علائم بیماری

61

عامل بیماری

61

چرخه بیماری

62

مبارزه

62

سیاهک پنهان گندم

63

مقدمه

63

علائم بیماری

63

عامل بیماری

64

چرخه بیماری

64

مبارزه

65

سیاهک آشکار گندم و جو

66

مقدمه 

66

علائم بیماری

66

عامل بیماری

66

چرخه بیماری

67

مبارزه

67

سیاهک سخت جو

69

مقدمه

69

علائم بیماری

69

عامل بیماری

69

چرخه بیماری

70

مبارزه

70

سپتوریوز خوشه گندم

71

مقدمه

71

علائم بیماری

71

عامل بیماری

71

چرخه بیماری

72

مبارزه

72

فوزاریوز سنبله گندم

73

مقدمه

73

علائم بیماری

73

عامل بیماری

73

چرخه بیماری

74

مبارزه

74

سفیدک سطحی گندم و جو

75

مقدمه

75

علائم بیماری

75

عامل بیماری

76

چرخه بیماری

76

مبارزه

76

طرح های اجرایی در ایستگاه تحقیقاتی گرگان

78

نخود

79

مقدمه

80

خصوصیات گیاهشناسی

81

تهیه زمین

81

کود مورد نیاز

81

کنترل علف هرز

82

تاریخ کاشت

82

ارقام

82

میزان بذر

83

فاصله ردیف

83

عمق کاشت

83

آبیاری

83

آفات

84

بیماری

84

برداشت

86

روش های اصلاحی

87

اهداف اصلاحی

87

باقلا

88

مقدمه

89

خصوصیلت گیاهشناسی

90

تهیه زمین

90

کود مورد نیاز

90

کنترل علف هرز

91

تاریخ کاشت

91

ارقام

91

میزان بذر

91

فاصله ردیف

92

عمق کاشت

92

آبیاری

92

آفات

93

بیماری

93

برداشت

93

روش های اصلاحی

95

اهداف اصلاحی

95

گوجه

96

مقدمه

97

خصوصیات گیاهشناسی

98

تهیه زمین

98

کود مورد نیاز

98

کنترل علف هرز

99

تارخ کاشت

99

ارقام

99

میزان بذر

99

فاصله ردیف

99

عمق کاشت

100

آبیاری

100

آفات

100

بیماری

100

 

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کاراموزی درباره ذرت دانه ای و علوفه ای
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.