فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد بهداشت ایمنی,خطرات میکروبیولژی در مواد غذایی

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد بهداشت ایمنی,خطرات میکروبیولژی در مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد بهداشت ایمنی,خطرات میکروبیولژی در مواد غذایی


تحقیق در مورد بهداشت ایمنی,خطرات میکروبیولژی در مواد غذایی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه21

فهرست مطالب

خطرات میکروبیولژی در مواد غذایی

 

ملاحظات خرید :

 

اصول نگهداری :

 

آماده سازی:

 

دیفراست (خارج کردن گوشت از انجماد )

 

 

 

در جهت تامین این اهداف اقدامات ذیل توصیه میشود :

 

انواع روشهای پخت :

 

سرو کردن غذا

 

بهترین دمای یخچال :

 

قوانین سرما

 

سلامت تخم مرغ:

 

اولین گام در تهیه غذای سالم نظافت و تمیزی است

 

تمیز کردن سطوح :

 

بیماری هایی با منشاء غذایی (غذازاد) ناشی از میکروارگانیسم ها یک مشکل بهداشت عمومی بزرگ و در حال رشد می باشد، اکثر کشورهایی که سیستم ثبت و گزارش بیماری های غذازاد را دارند افزایش مشخص و بارزی در میزان وقوع این بیماری ها بوسیله میکروارگانیسم ها در مواد غذایی را مستند سازی و گزارش کرده اند . این عوامل بیماریزا شامل سالمونلا ، کامپیلو باکترژئوژنی و اشرشیاکلی و انگل هایی مثل کریپتو سپوریدیم ، و ترماتودها می باشند .بیماری های غذازاد عمومی شده اند چرا که در آمریکاهر سال حدود 5/6 الی 33 میلیون دلار در انگلیس در سال 1996 ، پنج مورد همه گیری با هزینه 700-300 میلیون پوند در کشور های در حال توسعه 8/1 میلیون کودک به علت اسهال ناشی از عوامل میکروبی تلف شده اند و یا در استرالیا روزانه11500 مورد بیماری مسمومیت غذایی گزارش و ثبت شده اند . افزایش میزان بروز بیماری های غذا زاد ناشی از خطرات عوامل میکروبی در این دنیای درحال تحول سریع، پیچیدگی عوامل بیماریزا را نشان می دهد . اگر چه اکثر این عفونت ها باعث ایجاد بیماری ملایم یا عفونت های شدید حاد و عواقب جدی مانند مرگ می شوند . اهمیت بهداشت عمومی بیماری های غذازاد بدلیل شناسایی عوامل بیماریزای جدید در این زمینه و نیز راههای انتقال جدید باعث به چالش کشیدن اقتصاد و بهداشت عمومی در زمینه تولید مواد غذایی تنهاست . منابع تامین مواد غذایی در دنیای تجارت بین المللی ، حمل و نقل سریع مواد فساد پذیر و حق انتخاب مشتری برای انواع منابع جدید و بهینه منجر به در معرض انواع مولد بیماریهای غذازاد مختلف از منابع و کشورهای مختلف شده است . افزایش مصرف غذاهای رستورانی موجب ایجاد اپیدمیولژی های

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد بهداشت ایمنی,خطرات میکروبیولژی در مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.