فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

متن ترجمه شده مقاله اسیدوز شکمبه ای در غذای پروار: از علل به پیشگیری

اختصاصی از فی موو متن ترجمه شده مقاله اسیدوز شکمبه ای در غذای پروار: از علل به پیشگیری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

متن ترجمه شده مقاله اسیدوز شکمبه ای در غذای پروار: از علل به پیشگیری


متن ترجمه شده مقاله اسیدوز شکمبه ای در غذای پروار: از علل به پیشگیری

 

 

 

 

 

عنوان ترجمه:

Ruminal Acidosis in Feedlot: From Aetiology to Prevention

نوع فایل متن انگلیسی: pdf

تعداد صفحه: 13

 

برای دانلود متن انگلیسی اینجا کلیک کنید.

 

عنوان ترجمه شده فارسی:

اسیدوز شکمبه ای در غذای پروار: از علل به پیشگیری

نوع فایل ترجمه شده فارسی: word

قابل ویرایش 20 صفحه

 

قسمتی از متن ترجمه شده:

چکیده

اسیدوز حاد شکمبه ای، وضعیت سوخت و ساز بدن تعریف می شود که توسط pH خون و بی کربنات کاهش یافته ، سبب تولید بیش از حد  D-لاکتاتشکمبه ای می شود. این زمانی ظاهر خواهد شد که حیوانات مقدار بیش از حد کربوهیدرات مصاحبه با فیبر دترجنت خنثی پایین مصرف می کنند. حیوانات هایپوتونی/ضعف شکمبه ای با hydrorumen و یک آبسه پیچیده  parakeratosis-rumeniti معمولی در کبد را به همراه مجموعه ای از تظاهرات سیستمیک مانند اسهال و کم آبی بدن، ورم کبد، عفونت ریه، قلب، و / یا کلیه و لنگ را نشان می دهد؛ همچنین علائم عصبی هم به علت نکروز cerebrocortical و هم اثر مستقیم  D-لاکتاتبر سلول های عصبی ظاهر می شود. در  غذای غذای پروارها، علائم هشدار دهنده عبارتند از کاهش قدرت جویدن، وزن، و ماده خشک مصرفی و افزایش آماس پاها و شیوع اسهال می باشد. پیش آگهی کاملاً متغیر است. درمان بر اساس کنترل سیستمیک اسیدوز و کم آبی انجام می شود. پیشگیری مهم ترین ابزار بوده و به pH عادی شکمبه و فلور میکروبی طبیعی نیاز خواهد بود. استراتژی تغذیه مناسب ضروری است و شامل تغییر ترکیب رژیم غذایی جهت افزایش محتوای فیبر دترجنت خنثی و سایز و طول ذرات بزرگتر می باشد. فراوری مناسب بذر یا تفاله می تواند نرخ تخمیر کنترل کند، در حالی که مواد افزودنی مانند پروبیوتیک و یا پروبیوتیک می تواند به ایجاد ثبات در محیط شکمبه کمک کند. ایمن سازی در برابر تولید کنندگان  D-لاکتاتبررسی می شوند.

 


دانلود با لینک مستقیم


متن ترجمه شده مقاله اسیدوز شکمبه ای در غذای پروار: از علل به پیشگیری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.