فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهروز

اختصاصی از فی موو دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهروز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهروز


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهروز

تاریخچه بهروز فروتن

بهروز فروتن در سال 1324 در محله امیریه تهران پا به عرصه حیات گذاشت . پدرش که در تربیت و پرورش او نقش فراوانی داشت، گرچه از وضعیت مالی مناسبی برخوردار بود، اما با این اعتقاد که
« بچه باید جوهر کار داشته باشه » بهروز را از همان دوران کودکی همراه تحصیل علم و دانش ، در زمان تعطیلی مدرسه به شاگردی و فراگرفتن رمز و راز کار واداشت تا علم و کار را باهم بیاموزد.
وی مدتی در دبیرستان درس داد ، علاقه فراوانش به آموزش و تعلیم ( که هنوز هم خود را معلم می داند ) سبب گشت به فعالیت های تربیتی کشانده شود . سال هایی را نیز این چنین گذراند . البته همزمان در بخش ساختمان و پیمانکاری نیز اشتغال داشت که به موفقیت و موقعیت های خوبی هم دست یافت.

تحصیل دانشگاهی (رشته مدیریت شبانه دانشگاه تهران ) را هم برای آمیختن تجربه هایش با علم و آشنایی بیشتر با افراد و محیط های تازه پی گرفت یکی از ویژگی های بارز وی برخورداری از روابط عمومی قوی و روحیه نوعدوستی است. سال 1356 کژاندیشی وشرایط ناخواسته مالی بر او تحمیل شدکه سبب توقف و دگرگونی راه وی گردید . حضور در صنعت غذا ، عرصه تازه ای بود که توان و انگیزه خود را به آزمون گذاشت . همه سرمایه و اندوخته مالی خود را بکار گرفت و همراه 11 تن از اعضای خانواده و نزدیکانش کار را از آشپزخانه منزل آغاز کرد.

بی مهری بازار به این تولید کننده تازه وارد نه تنها نتوانست او را از پای بنشاند بلکه مقاومتر ساخت . سالهایی چند به درازا کشید تا از زیر زمین منزلش خود را به یک سالن تولید 200 متری در شهرک اکباتان رساند . همدلی و همگامی همکارانش به راه اندازی خطوط تولید سس مایونز ، رب گوجه فرنگی ، خیارشور ، مربا ، ترشی با نشان « بهروز » در بازار و دستیابی سهم فروش مناسبی انجامید.

نگاه فرهنگی و احترام به مصرف کننده را همواره به عنوان یک اصل می پندارد . بر همین اساس نیز شعار « دوست من سلام »و"متاع ما اندیشه ماست" را برگزیده است .

بهروز فروتن به پاس حدود سه دهه خدمت در صنایع غذایی کشور ، بیش از یکصد لوح و تقدیرنامه از وزارت خانه ها، سازمان ها، دانشگاه ها، مراکز پژوهشی، علمی، فرهنگی و صنعتی دریافت کرده است. وی که در حال حاضر رییس هیات مدیره مرکز تحقیقات و گروه صنایع غذایی بهروز است، همواره در مجامع علمی صنعت غذا نیز حضوری شاخص و خدمتگزار دارد:

عضو هیات موسس و مشاور عالی انجمن متخصصین علوم و صنایع ایران ،

عضو هیات موسس وهیات امنای دانشکده صنایع غذایی،

عضو ستاد اجرایی دوره های متعدد کنگره های ملی صنایع غذایی ایران،

مسئول گروه غذایی خانه صنعت و معدن استان تهران.

10 رمز موفقیت بهروز فروتن

  • تنها دارایی من مهرورزی است
  • جادوی تفکر مثبت، نخستین رمز موفیت
  • ایستاده ام چون خودم را باور دارم
  • شکست معنی ندارد
  • چون رود در جریان باشید
  • تقدیراز خداوند است و تدبیر از ما
  • پیروزی یعنی حرکت در راه هدف
  • کار گروهی، بزرگترین راز موفقیت
  • خطر پذیری، زیبایی یک زندگی پرثمر
  • کار، تجلی عشق است

تاریخچه صنایع غذایی بهروز

گروه صنایع غذایی بهروز را که امروز بسیاری با شعار فرهنگی « دوست من سلام » می شناسند و نخستین مرحله فعالیت خود را به شکل صنعتی در یک سالن 200 متری آغاز نمود، سال1356 در آشپزخانه منزل آقای بهروز فروتن ( بنیانگذار گروه صنایع غذایی بهروز) با همراهی همسر و اعضای خانواده وی شکل گرفت.

امروز حدود یک هزار و پانصد نفر همکار در تولید و توزیع انواع فرآورده های غذایی صنایع تبدیلی در این واحد صنعتی، همگام و همدل هستند.

کارخانه بهروز هم اکنون در زمینی با بیش از 60 هزار مترمربع در یک منطقه صنعتی و در کیلومتر 15 جاده کرج ـ قزوین قرار دارد و به تولید 65 نوع و بسته بندی از قبیل انواع سس، کنسرو، شور، ترشی، رب گوجه‌فرنگی، ، مربا، آبلیمو وپنیر پیتزاو . . مشغول است. در حال حاضر، با لطف خدای بزرگ در سایه کوشش‌های همکاران و حمایت خریدارانش، سهم مناسبی از بازار فروش را در اختیار دارد.
بخش قابل توجهی از مساحت این واحد صنعتی به مرکز تحقیقات صنایع غذایی، مرکز تحقیقات کشاورزی، سالن‌های تولید، انبارهای مواد اولیه، سردخانه‌ها، ساختمان اداری، تصفیه‌خانه و . . . اختصاص یافته است. محیط کارخانه نیز فضایی سبز با طراحی ویژه دارد تا کارکنان در محیطی آرام و با نشاط فعالیت نمایند.

تاریخچه صنایع غذایی

* بخش آموزش

- اخذ گواهینامه ISO 9001:2000

- تنها دریافت کننده گواهینامه HACCP ( آنالیز نقاط بحرانی آلودگی) برای کلیه فرآورده های بهروز برای نخستین بار در ایران

- اجرای حدود 4000 نفر - ساعت آموزش های کیفیتی و کاری درسال.

« واحد پخش »

« بهروز » در پی ایجاد افزایش و تنوع در محصولات و همچنین به منظور سامان‌بخشی به توزیع، کوتاه کردن دست واسطه‌ها، کاهش قیمت و افزایش ضریب سلامت کالا، در سال 78 به تاسیس « سازمان پخش بین المللی بهروز » همت گماشت که با حضور نیروهای متخصص و دلسوز تاکنون توانسته است به بیشترین اهداف از پیش تعیین شده خود در این زمینه دست یابد.

این واحد مسئولیت توزیع کلیه فرآورده های بهروز در سطح شهر تهران و همچنین کلیه شهرستان های کشور را عهده دار است. در سال 1380 موفق به دریافت گواهینامه ایزو 9002 گردید و هم اکنون حدود 400 نفر همکار مستقیم دارد که نزدیک به 50 نفرشان دارای تحصیلات تخصصی و دانشگاهی هستند.

تاریخچه صنایع غذایی بهروز

«‌ کتابخانه و نوارخانه آموزشی »

برای تداوم آموزش و همچنین استفاده بهینه از اوقات فراغت همکاران، دو بخش کتابخانه و نوارخانه آموزشی در واحد فرهنگی ایجاد شده است که کتابخانه در زمینه های اقتصادی ، علمی ، داستانی ، صنعتی ، ادبیات ، مذهبی ، روانشناسی و تاریخی کتاب هایی را عرضه می کند . همچنین بخش نوارخانه نیز صدها نوار (صوتی و تصویری) با مضمون‌های مدیریتی، مالی، بازاریابی، فروش و تفریحی را در اختیار همکاران قرار می‌دهد. و به منظور تشویق هرچه بیشتر در بهره مندی از این امکانات، ترتیبی اتخاذ شده است که به بیشترین استفاده‌کننده در پایان هر دوره، هدیه‌ای تعلق می‌گیرد.

"جایگاه بهروز"

« بهروز و فرهنگ » '

بخش فرهنگی « بهروز » نیز که خود یکی از ابتکارات در صنعت غذا محسوب می گردد، همواره درصدد طراحی و اجرای کارهایی تازه با زمینه‌های « فرهنگی » ، « اجتماعی » و « تبلیغاتی » است. از جمله فعالیت‌های این واحد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سخنرانی علمی » در دانشگاه های کشور با زمینه «کارآفرینی توسط بنیانگذار گروه صنایع غذایی بهروز اجـرای امـور روابط عمومـی نخستیـن همـایش « مراکـز تحقیق و توسعه صنایع » درج مقـاله‌های متعدد علمـی و اقتصـادی در زمینه‌هـای تغذیـه، بررسـی وضعیـت صنعـت غـذا، بهـداشت غذایـی، نقش محوری کشـاورزی در اقتصـاد کشـور و . . . به مناسبت‌هـای گـوناگـون و بصورت گسترده در رسانه‌های خبری و تخصصی. اجرای مسابقه‌های فرهنگی در صدا و سیما و رسانه‌های گروهی با اهدای جوایز فرهنگی
  • اجرای هفت دوره مراسم بزرگداشت سالگرد گشایش نخستین مرکز تحقیق و توسعه صنعت غذا
    • برگزاری 6 دوره همایش خانوادگی اهل قلم و هنر ویژه روزنامه‌نگاران و هنرمندان سینما و صدا و سیما در محل کارخانه .
  • بازار خیریه مبتلایان به سرطان.
  • جشنواره پاکسازی سواحل دریای خزر با همکاری « جبهه سبز»
  • جشنواره کمک به کودکان سرطانی (محک).
  • جشنواره کودک و طبیعت با همکاری موزه حیات وحش در محل موزه دارآباد (تهران).
    • مراسم قلک‌شکنی به نفع کودکان عزیز مبتلا به سرطان.
  • نمایشگاه آسمان سیاه، کودکان آبی.
  • توزیع بیش از 500 هزار نسخه پیام « سلامت ‌غذا » در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها،
    • اجرای مسابقه های علمی و فرهنگی در نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی صنعت غذا.
    • مشارکت در برپایی برنامه جمعیت آفتاب با عنوان « جامعه عاری از اعتیاد » در هفته مبارزه با اعتیاد.
  • همکاری فرهنگی و مالی با استانداری محترم تهران و فرمانداری محترم منطقه در امور مشارکتی و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی.
  • همکاری در هفته پلیس با هدف ترویج فرهنگ راهنمایی و رانندگی و ایمنی در زندگی شهری
    • تهیه و توزیع لوازم التحریر (کیف، دفتر، خودکار، مداد) در مدارس محروم و نیازمند روستاهای منطقه و فرزندان همکاران.
  • فراهم سازی بازدید گروه های کارشناسان صنایع، دانشجویان و دانش‌آموزان منطقه و تهران از خطوط تولید و مرکز تحقیقات کارخانه.
  • حضور فعال مدیران « بهروز» در گفت و گو های خبری و گزارش های تحلیلی بخش‌های اقتصادی، علمی و فرهنگی شبکه‌های گوناگون صدا و سیما.
  • درج شعارهای فرهنگی، بهداشت عمومی یا زیست‌محیطی بر روی تابلوهای معابر عمومی (بیل بوردها) و همچنین بدنه اتوبوس‌های شهری.
  • مشارکت حمایتی در برگزاری مسابقه‌های فرهنگی ـ ورزشی.
  • بزرگداشت رخدادها، برپایی مراسم جشن و سرور در روزهای اعیاد اسلامی و ملی، مراسم روز

کارگر، جشن دهه مبارک فجر و سوگواری‌ها.

  • برگزاری ده‌ها مسابقه فرهنگی برای همکاران به مناسبت‌های گوناگون در اعیاد فرخنده مذهبی و ملی.
  • انتشار کتاب شعر گلنار خانم"ویژه کودکان"

« فعالیت های علمی»

صنایع غذایی بهروز همسو با فعالیت‌های تولیدی خود، مشارکت فعال در مجامع علمی را نیز یک وظیفه می‌داند که در این زمینه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. برگزاری نخستین سمینار روش‌شناسی در تحقیق
  2. مشارکت اجرایی و علمی در کنگره های ملی صنایع غذایی ایران ( 9 دوره )
  3. عضو ستاد برگزاری نخستین سمینار تحقیق و توسعه
  4. چاپ و انتشار مجموعه مقالات نهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران
  5. مسئول کمیته صنایع غذایی خانه صنعت و معدن ایران
  6. عضو ستاد اجرائی و ارسال مقاله در همایش سراسری مراکز تحقیق و توسعه صنایع کشور
    7. برپایی دبیرخانه چهارمین کنگره جهانی تغذیه در کانادا
  7. عضو هیأت امنای دانشکده صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی
  8. دبیر کمیته حامیان مالی نخستین کنفرانس مهندسی صنایع
  9. عضوستاد بزرگداشت پیشکسوتان صنعت غذا یادواره دکتر هدایت ودکتر واعظ زاده.
    11. نایب ریس انجمن دارندگان نشان استاندارد.

همچنین چـاپ و انتشـار جزوه‌هـای علمـی، توزیـع توصیه‌هـای بهداشتی و تغذیه‌ای و پرسشنامه و اهدای کتاب و اجرای مسابقه‌های حضوری، توسط بخش فرهنگی صنایع غذایی بهروز برای بسیاری از بازدیدکنندگان غرفه های این شرکت در نمایشگاه‌های گوناگون کشورمان یک فعالیت شناخته شده و جا افتاده است.

« بهروز در مجامع نمایشگاهی »

حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی بازرگانی و یا تخصصی برای این سازمان فقط یک فرصت تجارتی و یا اقتصادی به شمار نمی‌آید. « بهروز » در این محافل نیز همانند یک مجمع علمی مشارکت می‌کند و اطلاع‌رسانی به همکاران صنعت غذا و عموم را در برنامه‌های نمایشگاهی خویش در اولویت قرار می‌دهد.

نگاهی گذرا به حضور این واحد صنعتی در نمایشگاه‌ها:

  • نمایشگاه‌های بین‌المللی بازرگانی تهران از سال 63 تاکنون
  • نمایشگاه بین‌المللی غذا از دوره نخست تاکنون
  • نمایشگاه جانبی دوره‌های مختلف کنگره ملی صنایع غذایی ایران
  • نمایشگاه‌های موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
  • نمایشگاه جانبی سمینار تغذیه دانشگاه اصفهان سال 1373
  • نمایشگاه مشترک فعالیت‌های تحقیقاتی صنایع و مراکز آموزش عالی 1374
  • نمایشگاه بزرگداشت هفته دولت
  • نمایشگاه جانبی نخستین سمینار تحقیق و توسعه ـ مشهد 1375
  • نمایشگاه جانبی کنفرانس سران اسلامی
  • نمایشگاه جده در عربستان
  • نمایشگاه واحدهای نمونه صادراتی‌ ـ تهران 1379

کارآفرینی، ایمان به « جوهر کار» و لذت از حاصل کار در سایه توکل به آفریدگار یگانه را باید باور همیشگی مدیریت این واحد غذایی دانست که به خوبی می توان آن را در « بهروز» مشاهده نمود.

شامل 23 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهروز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.