فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه تجزیه تحلیل سازه های تری دی پانل ( 3d panel)

اختصاصی از فی موو دانلود پروژه تجزیه تحلیل سازه های تری دی پانل ( 3d panel) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه تجزیه تحلیل سازه های تری دی پانل ( 3d panel)


دانلود پروژه تجزیه تحلیل سازه های تری دی پانل ( 3d panel)

دانلود پروژه تجزیه تحلیل سازه های تری دی پانل ( 3d panel) در 30 اسلاید

   ساختمان های نیمه پیش ساخته با صفحات منفرد ساندویچی 3D ،بنا به ملاحظات لرزه ای، انرژی، حریق و آکوستیک برای احداث ساختمان ها، تا دو طبقه مسکونی مجاز است. پانل 3D، شامل یک شبکه خرپای فضایی از میلگردهای ساده، یک لایه پلی استایرن و دو لایه بتن پوششی در طرفین است. شبکه خرپای فضایی، از اتصال شبکه های فولادی ساخته شده به روش جوش نقطه ای اتوماتیک توسط میلگردهای مورب حاصل می شود. در تولید این پانل ها، ابتدا لایه پلی استایرن به ضخامت 4 الی 9 سانتیمتر، روی شبکه فولادی تحتانی قرار گرفته و میلگردهای مورب توسط دستگاه، از داخل لایه پلی استایرن عبور داده شده و به شبکه فولادی تحتانی جوش می شوند. در مرحله بعد، شبکه فولادی فوقانی بر روی مجموعه قرار گرفته و به میلگردهای مورب جوش داده می شود. در این سیستم بازشوها در زمان تولید در کارخانه و یا قبل از نصب، تعبیه شده و تقویت های لازم در گوشه ها با استفاده از شبکه فولادی انجام می شود.
 
 لازم است پانل ها برای تحمل برش و خمش وارده در سقف و تحمل بار محوری و برش عرضی در دیوارها طراحی شوند و جزییات لازم برای یکپارچه نمودن اجزا سیستم به دقت مورد توجه قرار گیرد. در این پانل ها، لایه پلی استایرن علاوه بر نقش قالب بندی، در عایق کاری حرارتی، برودتی و صوتی موثر است. پانل های 3D در قطعاتی با عرض یک متر و طول سه متر در کارخانه تولید می شوند. پس از حمل به کارگاه و اجرای زیر سازی مناسب، در موقعیت خود قرار داده شده و به یکدیگر متصل می شوند. پس از نصب و اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی لازمف دو سمت پانل ها به ضخامت 4 الی 7 سانتی متر با بتن ریز دانه بتن پاشی می شود. پس از انجام بتن پاشی، سطح بتن در دو مرحله به وسیله ماله تخته ای و ماله فلزی پرداخت می شود. 
   مزایای این سیستم در سه بخش معماری، سازه و اقتصادی عبارتند از: انعطاف پذیری پانل های ساندویچی برای ایجاد اشکال مختلف در بازشوها و فضاهای داخلی داخلی ساختمان، افزایش فضای مفید به دلیل ضخامت کم پانل ها، کاهش جرم ساختمان، باز پخش بیشتر نیرو به دلیل پیوستگی بین دیوارها و سقف، سهولت نصب پانل ها، کاهش زمان اجرای پروژه و نیروی انسانی مورد نیاز، امکان احداث سریع ساختمان و اسکان آسیب دیدگان ناشی از بلایای طبیعی. هم چنین از نقاط ضعف این سیستم می توان موارد زیر را برشمرد: ترد بودن فولادهای پیش کشیده، دشواری رعایت رواداری ها به هنگام نصب و شاقول کردن پانل هاف دشواری کنترل ضخامت بتن پاشیده، عدم امکان ایجاد حفره در داخل بتن پاشیده شده داخل اتصال، عدم دست یافتن به مقاومت های بالای بتن، امکان ایجاد خرودگی در شبکه فولادی،عدم امکان دسترسی برای تعمیر یا اصلاح مسیر تاسیساتی. این سیستم در زمینه های انرژی، حریق، آکوستیک و سازه در مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، مورد ارزیابی قرار گرفته و کاربرد آن در حیطه الزامات ارایه شده، مجاز است.
 1- حداکثر ارتفاع مجاز ساختمان 20/7 متر از تراز پایه یا دوطبقه مسکونی است .
2- امکان اجرای این سیستم در همه انواع زمینها و کلیه پهنه های لرزه خیزی ایران وجود دارد.
3-حداکثر دهانه باربر ثقلی 5 متر و حداکثر ارتفاع خالص پانل های دیواری 20/3 متر است.
4- منظم بودن ساختمان در ارتفاع الزامی است .
5- کاربرد پلی استایرن منبسط شده از نوع کند سوز مجاز است .                      
6- امکان اجرای نما از نوع تر و یا با رعایت تمهیدات خاص از نوع خشک وجود دارد.

    سیستم موسوم به تونلی، یکی از روش های مورد استفاده برای اجرای ساختمان های با سیستم باربر دیوار و سقف بتنی است. از آنجایی که اجرای قالب بندی سقف و دیوار به صورت سلولی و همزمان انجام می گردد به نام تونلی موسوم است. در سیستم اجرای تونلی، دیوارها و سقف های بتن مسلح به صورت همزمان آرماتور بندی، قالب بندی و بتن ریزی می شوند. این روش، ضمن افزایش سرعت و کیفیت اجرا، عملکرد سازه ای و رفتار لرزه ای مجموعه سازه را به لحاظ یکپارچگی اعضا و اتصالات آنها به نحو چشمگیری بهبود می بخشد.
  قالب های مورد استفاده، به اندازه تقریبی ابعاد فضاها هستند. برای قالب بندی یا قالب برداری، نیاز به تبدیل آنها به ابعاد کوچک نیست و با همان ابعاد اولیه و به صورت یکپارچه از فضا خارج می شوند. خروج قالب های تونلی، پس از بتن ریزی دیوار و سقف و گیرش اولیه بتن، با فاصله دادن قالب ها از جدارهای بتن ریزی شده (قالب برداری) و با حرکت افقی روی چرخ یا غلتک صورت می گیرد. جدارهایی که با استفاده از این روش اجرا می شوند جدارهای اصلی داخلی و بعضی جدارهای خارجی (جانبی) هستند.
  سازه ساختمان های اجرا شده با سیستم تونلی، سازه ای نسبتا شناخته شده بوده و از دیدگاه عملکرد لرزه ای اشکال عمده ای ندارد. تجربه زلزله های گذشته رفتار مناسب سازه این ساختمان ها را نشان داده است.
  در ساختمان های اجرا شده با این روش، در برخی موارد، برای افزایش سهولت و سرعت اجرا، اجزای غیر سازه ای مانند دیوارهای جدا کننده، پله ها و پانل های نما به صورت پیش ساخته در نظر گرفته می شوند و پس از تکمیل سازه اصلی، به آن متصل می شوند که این امر در مورد سازه پله ها توصیه نمی شود.
  با انجام مدیریت صحیح در اجرا و با استفاده از فناوری های روز و به کارگیری تکنولوژی های جدید در تسریع گیرش و افزایش مقاومت بتن، می توان سرعت اجرا را به طور چشمگیری افزایش داد. هم اکنون، با استفاده از روش تونلی، انبوه سازان با برنامه ریزی اجرای یک طبقه در دو روز، مجتمع های مسکونی بزرگ را می سازند. از معایب این روش، محدودیت در طراحی فضاهای داخلی است و لازم است طراحی بر طبق محدودیت های اجرا در خصوص ابعاد قالب و قالب گذاری و به صورت مدولار انجام شود.
در ساختمان های اجرا شده به روش تونلی، ابتدا آرماتور بندی و تعبیه مسیرهای تاسیسات مکانیکی و برقی در دیوارها انجام می شود و هم زمان با این اقدامات، قالب بندی بازشوهای مورد نیاز برای تاسیسات و در و پنجره اجرا می شود. قالب های دو طرف دیوار را به صورت پشت به پشت، قالب بندی می کنند و با قرار گرفتن قالب های متوالی در کنار هم، بدون قالب واسط سقفی یا همراه با آن ، مجموعه قالب های دیوار و سقف را تشکیل می دهند.
  در مرحله بعد، آرماتوربندی سقف و جاگذلری مسیرهای برق انجام می شود و قالب هایی برای خالی ماندن محل داکت ها و دیگر حفره های لازم در سقف نصب می شود. در ادامه، بتن ریزی سقف ها و دیوارها به صورت یکپارچه و در یک مرحله انجام می شود. اجرای جدارهای بتنی پرداخت شده، نیاز به نازک کاری بر روی سطوح آنها را برطرف می کند..........


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه تجزیه تحلیل سازه های تری دی پانل ( 3d panel)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.