فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حرارت و درخشندگی نوری خواص نمک طعام: منگنز، نمک طعام: مس نانو ذرات تولید شده با استفاده رسوبی و روش سونو شیمی(زبان اصلی انگلیسی

اختصاصی از فی موو حرارت و درخشندگی نوری خواص نمک طعام: منگنز، نمک طعام: مس نانو ذرات تولید شده با استفاده رسوبی و روش سونو شیمی(زبان اصلی انگلیسی) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

حرارت و درخشندگی نوری خواص نمک طعام: منگنز، نمک طعام: مس نانو ذرات تولید شده با استفاده رسوبی و روش سونو شیمی(زبان اصلی انگلیسی)


حرارت و درخشندگی نوری خواص نمک طعام: منگنز، نمک طعام: مس نانو ذرات تولید شده با استفاده رسوبی و روش سونو شیمی(زبان اصلی انگلیسی)

نوع فایل:pdf فشرده شده با برنامه winrar 

تعدادصفحات:7

قیمت مقاله خریداری شده به دلار:35.95$ به پول ایران:1,163,702 ریال

خریداری شده ازسایت:http://www.sciencedirect.com/

Thermoluminescence and photoluminescence properties of NaCl:Mn, NaCL:Cu nano-particles produced using co-precipitation and sono-chemistry methods

چکیده
از NaCl: مس و NaCl: نانوذرات منگنز (NPS) با استفاده از روش هم رسوبی و سونو شیمی تولید شد و حرارت خود را (TL) و (PL) خواص درخشندگی نوری مورد مطالعه قرار گرفت. با کاهش اندازه ذرات افزایش قابل توجهی در حساسیت نمونه به اشعه گاما با دوز بالا مشاهده شد. نانوذرات تولید شده توسط روش سونو شیمی اندازه کوچکتر، ساختار همگن، حساسیت بیشتر به اشعه گاما بالا و محو شدن کمتر از کسانی که تولید شده توسط روش هم رسوبی.

کلید واژه ها
همرسوبی,سونو شیمی,حرارت,درخشندگی نوری,نانوذرات


دانلود با لینک مستقیم


حرارت و درخشندگی نوری خواص نمک طعام: منگنز، نمک طعام: مس نانو ذرات تولید شده با استفاده رسوبی و روش سونو شیمی(زبان اصلی انگلیسی)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.