فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله بررسی اثرات میوه گیاه فلوس بر روی پروماستیگوت در محیط کشت

اختصاصی از فی موو مقاله بررسی اثرات میوه گیاه فلوس بر روی پروماستیگوت در محیط کشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله بررسی اثرات میوه گیاه فلوس بر روی پروماستیگوت در محیط کشت


مقاله بررسی اثرات میوه گیاه فلوس بر روی پروماستیگوت در محیط کشت

دانلود مقاله بررسی اثرات میوه گیاه فلوس بر روی پروماستیگوت در محیط کشت که شامل 8 صفحه و در قالب فایل Word میباشد ،  بشرح زیر است :

چکیده 
 زمینه و هدف : انشان همواره برای از بین  بردن بیماریها از ابتدای خلقت تا به امروز از گیاهان دارویی استفاده می نموده است با توجه به  اینکه کشور ما ایران مهد دانشمندان بزرگ بوده و علم طب و استفاده از گیاهان دارویی از دیر باز در آن رواج داشته هنوز اکثر گیاهان دارویی مفید کشور ما ناشناخته بود و اگر عده معدودی از آنها مورد استفاده  می باشند ریشه در طب سنتی دارد و در  طب مدرن کمتر از آنها استفاده می شود . یکی از بیماریهای شایع در ایران و کشورهای همجوار بیماری لیشمانیوز است که برای درمان آن در هر گوشه  از سرزمین ما روش خاصی وجود دارد از جمله این درمانها استفاده از  میوه گیاه فلوس بر روی پروماستیگوت 
می باشد که برای تاثیر این شیوه درمانی ، پژوهشی با عنوان بررسی اثرات میوه گیاه فلوس بر روی پروماستیگوت در محیط کشت انجام شده است. 
 روش بررسی:  این پژوهش یک مطالعه تجربی  جهت بررسی اثرات میوه گیاه فلوس بر روی پروماستگوت یکی از عوامل  لیشمانیوز  در محیط کشت انجام شده است . برای انجام این پژوهش میوه گیاه فلوس از بازار تهیه و پس از تهیه پودر آن ، عصاره گیاه فوق  با غلظتهای مختلف تهیه و بر روی محیط کشت پروماستیگوت اضافه گردیده و اثرات آن بررسی گردید . 
 یافته ها: عصار میوه گیاه فلوس که با غلظتهای مختلف بر روی 3 محیط کشت تلقیح شده لیشمانیا اضافه شده بود شمارش تعداد پروماستگوتهای آن نشان داد در غلظتهای 1/0، 2/0 ، 3/0 الی 9/0 عصاره این گیاه  دارویی مانع از رشد عامل لیشمانیوز در محیط کشت شده است در صورتیکه در محیط های کشت کنترل ، تکثیر این عامل بیماری صورت گرفته بود در مرحله بعدی غلظتهای 1، 2، 3 الی 9 تهیه و به محیط کشت اضافه شده بود در این مرحله نیز هیچگونه رشدی در محیط های حلقوی عصاره این گیاه  دیده نشد . در مرحله سوم که غلظتهای هزارم عصاره میوه گیاه فلوس مورد مطالعه قرار گرفت نشان داد که در غلظتهای 001/0 و 002/0 مقدار کمی انگل رشد کرده بود ولی در غلظتهای 3% تا 9% هیچگونه رشدی مشاهده نشد .
 نتیجه گیری : با توجه به تاثیر عصاره گیاه مذکور  بر روی لیشمانیوز پیشنهاد می شود پس از شناسایی ترکیب آلی این داروی گیاهی بصورت آزمایشی بر روی موش آزمایشگاهی مطالعه ی صورت گیرد و در صورت مفید بودن بر روی  لیشمانیوز موجود در بافت زنده از این داروی  گیاهی در درمان لیشمانیوز استفاده شود ....

دانلود با لینک مستقیم


مقاله بررسی اثرات میوه گیاه فلوس بر روی پروماستیگوت در محیط کشت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.