فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

اختصاصی از فی موو پاورپوینت درباره روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما


پاورپوینت درباره روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 35 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

هدف روش های مختلف نگهداری  مواد غذایی

الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل
 ( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا
به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون) .

 

 

ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم ها به طور مداوم و یا در زمانی معین    و نگهداری شیمیایی. )  aw ( استفاده از سرما ، تغییرات در

روش های نگهداری مواد غذایی
 به وسیله سرما

روشهای حرارتی 


درجه حرارت یکی از مهمترین  عوامل خارجی تعیین کننده رشد میکروبی می باشد که در مورد فلور میکروبی مواد غذایی بسیار وسیع الطیف است.
بین ( 15- ) تا ( 80 +)

 

در برودت های پایین تر تکثیر کاملاً متوقف شده و در حرارتهای بالاتر میکروارگانیسم ها دیگر قادر به زنده ماندن نخواهند بود. در هر دو مورد واکنشهای متابولیک میکروبها که موجب فساد مواد غذایی می گردند متوقف شده و از آنجا که واکنشهای آنزیماتیک غیر میکروبی نیز در همین فاصله حرارتی انجام میگیرد در نتیجه اعمال روشهای حرارتی در اکثر مواد غذائی موجب طولانی شدن زمان نگهداری آنها می گردد.


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.