فهرست مطالب
معرفی و تاریخچه نانو تکنولوژی
نانوتکنولوژی از دیدگاه صنایع غذایی
حوزه های نانو تکنولوژی
روش های نگهداری مواد غذایی با فناوری نانو
شاخه های نانوتکنولوژی
اساس ارتباط نانوتکنولوژی و علم و تکنولوژی غذا
تفاوت اصلی فناوری نانو با سایر فناوریها
چالشها و راهکارهای ایجاد شده
هدف از بسته بندی مواد غذایی
کاربرد نانو در بسته بندی مواد غذایی
تقسیم بندی پلیمرهای نانو
نانو ذرات نقره
لایه های جذب کننده
نانوذرات اکسید فلزی
جنبه های ایمنی شناسی
نانو در ایران
نتیجه گیری
منابع
به صورت پاورپوینت در 45 اسلاید
پاورپوینت نانو تکنولوژی در فناوری غذا و بسته بندی های ضد میکروبی