فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

خرید و دانلود تحقیق در مورد :مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کشمش( سورت و بسته بندی)

اختصاصی از فی موو خرید و دانلود تحقیق در مورد :مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کشمش( سورت و بسته بندی) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

خرید و دانلود تحقیق در مورد :مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کشمش( سورت و بسته بندی)


خرید و دانلود تحقیق در مورد :مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کشمش( سورت و بسته بندی)

"مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کشمش( سورت و بسته بندی)"

به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت ( به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کنهای صنعتی تهیه می شود، کشمش گفته میشود.  تاریخ تولید کشمش های آفتابی به بیش از 3000 قبل برمیگردد. تصور می رود که کشف کشمش
بطور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد.

در دنیای امروز صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی به لحاظ ارزش افزوده بالایی که ایجاد میکنند از اهمیت خاصی برخوردارند. در کشورهایی که به لحاظ نوع اقلیم پتانسیل تولید محصولات
کشاورزی از قبیل انگور و فرآوری آن به اشکال متفاوت از جمله کشمشوجود دارد، بستر مناسبی برای صادرات محصولات فرآوری شده و رشد اقتصادی فراهم میباشد.
تولید کشمشبه جهت استفاده از تکنولوژی ساده و کم هزینه میتواند منتهی به سودآوری کلان خصوصا" در بخش صادرات باشد.

 از ویژگیهای خاص کشمش، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده، مواد بسته بندی آن ساده است، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد. ضمناً تجهیزات لازم برای تهیه کشمش بسیار ساده است. بهتر است قبل از وارد شدن به مبحث روشهای تولید و سورت کشمش، توضیحاتی راجع به ماده اولیه این محصول ارائه شود.

بیشترین درصد وزن حبه را آب تشکیل میدهد. میزان آب انگور در ارقام مختلف با توجه به چگونگی وضع رویشی و درجه رسیدگی میوه متفاوت بوده و بین 70 تا 80 در صد متغیر است. سایر مواد شیمیایی از قبیل قندها، اسیدهای آلی، مواد ازته، رنگدانه ها و غیره بصورت محلول در آن قرار دارند. در آب انگور تارتارات پتاسیم و نمکهای معدنی، منیزیم، آهن، منگنز و سیلیس وجود دارد. کشمش بسته بندی شده به عنوان کالای نهایی مصرفی در دسته خشکبار قرا گرفته و به عنوان تنقلات مصرف میشود. البته بعضی انواع کشمشبا عنوان " کشمش پلویی" مصارف غذایی نیز دارد.

معرفی محصول - وضعیت عرضه و تقاضا - شرح فرآیند و تکنولوژیهای تولید - تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم و ..................... از جمله فهرست این پروژه میباشند.

این فایل با فرمت pdf  و در 66ص تنظیم گشته است.

 

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


خرید و دانلود تحقیق در مورد :مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید کشمش( سورت و بسته بندی)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.