114 ص
پرورش قارچ خوراکی امروزه اهمیت زیادی کسب کرده و پیشرفت قابل توجهی نموده است . نظر بسیاری از دانشمندان ومحققین به این گیاه شگفت انگیز ، که فقط از بقایای گیاهی کم ارزش از نظر اقتصادی مثل کاه ، گندم ، کاه جو ، کاه برنج و امثالهم پرورش می یابد جلب شده است
قارچ ، اگر چه از مواد زائد گیاهی تغذیه می کند . کیفیت غذایی قابل توجهی دارد : سرشار از پروتئین و در عین حال بسیار خوش طعم است . بعلاوه دوره کشت آن بسیار کوتاه است و در سال چندین بار می توان به کشت آن مبادرت نمود .
از سال 1970 ، شناخت علمی و عملی بشر از قارچ و نحوه پرورش آن پیشرفت چشمگیری کرده است . بازده تولید قارچ های اهلی شده روز به روز افزایش می یابد و به علاوه انواع جدید قارچ های جدید اهلی شده و پرورش می یابند . قارچ را می توان در سطح کوچک ، در منزل ، به منظور مصرف در خانواده ، و در سطح بزرگتر جمعیت ارائه به بازار و تامین درآمد تولید کرد .
فهرست مطالب
شناخت قارچ های خوراکی و سمی و داروئی.. 5
2- پلوروتوس فلوریدا P.florid. 15
6- قارچ صدفی صورتی یا سالمون.. 17
روشهای بذر زنی قارچ صدفی پلوروتوس استراتوس... 26
شرایط استاندارد کارگاههای ساختمانی مخصوص پرورش قارچ : 33
مراقبت های ویژه جهت رشد قارچ صدفی.. 38
آشنایی با مواد ونحوه عمل آوری کود کمپوست.. 55
آشنایی با کمپوست مصنوعی و طبیعی.. 57
خاک پوششی بستر سالن های کشت قارچ. 71
مناسب ترین زمان خاک دهی بستر قارچ. 73
اصول هوادهی سالنهای پرورش قارچ. 76
تبدیل ونگهداری قارچ های خوراکی.. 79
بیماری های قارچ های خوراکی.. 86
کنترل و مبارزه با بیماری ورتیسلیوم. 88
6- بیماری حفره دار شدن کلاهک... 91
قارچ های خوراکی