این کتاب به بررسی جامع شیوه زندگی سالم با تغذیه میپردازد.کتاب دارای 190 صفحه اموزشی و بسیار کاربردی است که میتواند به افزایش سلامت خانواده های ایرانی کمک کند.قسمتی از متن; پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود میبخشد، بلکه میتواند قابلیت هضم انهارا نیز افزایش دهد. ویژگی های سوسیس و کالباس مرغوب; باید دارای پوست براق باشند، دارای بسته بندی مناسب و بدون حباب هوا باشند، پس از پخته شدن کاهش حجم ندهند...
کتاب شیوه زندگی سالم با تاکید بر تغذیه سالم میانسالان و شرایط نگهداری مواد غذایی