فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه بررسی معدن سنگ آهن چغارت

اختصاصی از فی موو دانلود پروژه بررسی معدن سنگ آهن چغارت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه بررسی معدن سنگ آهن چغارت


دانلود پروژه بررسی معدن سنگ آهن چغارت

مقدمه

معدن سنگ آهن چغارت در 12کیلومتری شمال شرقی شهرستان بافق و در 125کیلومتری جنوب شرقی شهرستان یزد و در 75 کیلومتری جنوب غربی شهر بهاباد و در حاشیه کویر مرکزی ایران واقع است. دارای آب و هوای بسیار گرم و رطوبت خیلی کم می باشد به طوری که درجه حرارت بین 47درجه و 7-درجه متغییر است.

میزان بارندگی کم و بطور متوسط در سال 7/55میلیمتر است. یک سلسله فعالیتهای زمین شناسی مربوط به زمان «اینفراکامبرین» باعث بوجود آمدن حوضه آتشفشانی منطقه بافق گشته که ازنظر ذخایر معدنی حایز اهمیت می باشد.

محدده آهن دار زرند و ساغند و رباط پشت بادام که بنام بلوک بافق نامگذاری گردیده در این حوضه قرار دارند. کانسار های با ارزشی از قبیل سنگ آهن منگنز دار و آپاتیت و سرب و روی در محدوده این بلوک تجمع یافته اند.

شرکت ملی ذوب آهن و بدنبال آن شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق از سال1340تا کنون فعالیتهای گسترده ای را زمینه اکتشاف سنگ آهن مورد نیاز کارخانجات فولاد کشور و همچنین شناسایی آبهای زیر زمینی به عمل آورده که در مجموع با تهیه حدود 200000هکتار نقشه ژئو فیزیکی و زمین شناسی بالغ بر 7/1میلیارد تن میسر گردید که از جمله می توان به کانسار های«چغارت،چادر ملو،چاه گز،سه چاهون»اشاره نمود.

 

بهره برداری از معدن فوق که نخستین معدن سنگ آهن ایران است، از سال 1350 توسط شرکت سنگ آهن مرکزی ایران آغاز گردیده است. این معدن از تاریخ شروع بهره برداری تا کنون، همه ساله سنگ آهن مورد نیاز کارخانه ذوب آهن اصفهان را در حد استانداردهای مورد قبول به شرح زیر تأمین نموده است...

نتیجه‌گیرى

 شبیه‌سازى زمین آمارى یکى از کارآمدترین روش‌ها در تعیین ریسک همراه با تخمین ذخیره است. این روش قادر به پیشگویى بهترین و بدترین حالت رخداد ممکن در رابطه با عیار و تناژ ماده معدنى است و بدین ترتیب مى‌تواند مهندسان معدن را در جهت برنامه‌ریزى‌هاى دقیق‌تر استخراجى و فرآورى راهنمایى کند. در کانسار آهن چغارت نیز با استفاده از روش شبیه‌سازى‌ متوالى گوسى، که خود نوعى شبیه‌سازى زمین آمارى است، ذخیره متوسط 108 میلیون تن سنگ‌آهن با عیار متوسط 56 درصد Fe به‌دست آمده است. همچنین نمودارهاى احتمال رسم شده احتمال عبور از عیار حد 45 در صد را براى هر بلوک در اختیار مهندسان استخراج معدن قرار مى‌دهند و بدین ترتیب مى‌توانند در بهینه‌سازى برنامه‌ریزى‌هاى استخراجى کوتاه‌مدت موثر باشند. همچنین نمودارهاى عیار ـ تناژ، ریسک همراه با استخراج این مقدار ماده معدنى را تعیین کرد و نشان داد که تغییرات تناژ ماده معدنى با عیار حد 45 درصد بین 97 تا 116 میلیون تن است

فایل مربوطه در 128 صفحه به صورت word و قابل ویرایش می باشد.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه بررسی معدن سنگ آهن چغارت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.