فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی

اختصاصی از فی موو مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 51 صفحه ، با فونت B Zar

بخشی از عناوین :

فن آوری نوین خشک کردن :

دربسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد.

در بخشهای بعد این فصل روشهای جدید خشک کردن و کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی و متراکم مکانیکی مجدد بخار در فرایند خشک کردن آورده شده است .

1-4 خشک کردن با کهموج (میکروویو)

2-4 : اتیل اولئات :

3-4 خشک کردن صوتی :

4-4 خشک کردن با پرتو زیر قرمز

5-4 آب زدایی به روش میدان الکتریکی و مغناطیسی

6-4 بخار داغ :

7-4 آب گیرنده ها (نم گیرها)

9-4. ترکیدن پفکی

10-4. خشک کردن کف پوشی :

11-4. استخراج با سیال های فوق بحرانی و کاربرد آن در خشک کردن :

کاربرد سیال فوق بحرانی برای خشک کردن مواد غذایی

12-4 . پردازش اقتصادی باز فشرده سازی مکانیکی بخار برای یک خشک کن استوانه ای

کاربرد های خشک کردن

 

خشک کردن افشانه ای

 

فراورده های شیر :

قهوه فوری :

چای فوری

فراورده های خشک شدن تخم مرغ :

خشک کردن افشانه ای آنزیم ها :

ریز اندامواره ها(میکروارگانیسم ها ) و مخمرها :

خشک کردن افشانه ای پروتئین ها ی آب پنیر :

آبزدایی تراوشی و فن آوری مهارسازی :

میوه ها :

سبزی ها :

فراورده های گوشت و ماهی :

غذاهای با رطوبت متوسط:

بازآب پوشی فراورده های خشک شده به شیوه تراوشی :

بسته بندی مواد غذایی خشک شده :

پیش بینی های شیمیایی و زیست شیمیایی :

پیش بینی های میکروبی و بیولوژیکی                       


دانلود با لینک مستقیم


مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.