مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 51 صفحه ، با فونت B Zar
بخشی از عناوین :
فن آوری نوین خشک کردن :
دربسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد.
در بخشهای بعد این فصل روشهای جدید خشک کردن و کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی و متراکم مکانیکی مجدد بخار در فرایند خشک کردن آورده شده است .
1-4 خشک کردن با کهموج (میکروویو)
2-4 : اتیل اولئات :
3-4 خشک کردن صوتی :
4-4 خشک کردن با پرتو زیر قرمز
5-4 آب زدایی به روش میدان الکتریکی و مغناطیسی
6-4 بخار داغ :
7-4 آب گیرنده ها (نم گیرها)
9-4. ترکیدن پفکی
10-4. خشک کردن کف پوشی :
11-4. استخراج با سیال های فوق بحرانی و کاربرد آن در خشک کردن :
کاربرد سیال فوق بحرانی برای خشک کردن مواد غذایی
12-4 . پردازش اقتصادی باز فشرده سازی مکانیکی بخار برای یک خشک کن استوانه ای
کاربرد های خشک کردن
خشک کردن افشانه ای
فراورده های شیر :
قهوه فوری :
چای فوری
فراورده های خشک شدن تخم مرغ :
خشک کردن افشانه ای آنزیم ها :
ریز اندامواره ها(میکروارگانیسم ها ) و مخمرها :
خشک کردن افشانه ای پروتئین ها ی آب پنیر :
آبزدایی تراوشی و فن آوری مهارسازی :
میوه ها :
سبزی ها :
فراورده های گوشت و ماهی :
غذاهای با رطوبت متوسط:
بازآب پوشی فراورده های خشک شده به شیوه تراوشی :
بسته بندی مواد غذایی خشک شده :
پیش بینی های شیمیایی و زیست شیمیایی :
پیش بینی های میکروبی و بیولوژیکی
مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی