مقاله در مورد روغنها برای رشته صنایع غذایی ف با فرمت ورد ، 18 صفحه
مناسب جهت کمک در نوشتن کاراموزی و گزارشکار بازدید و مقاله و کنفرانس
فهــــــرســــت
روغنهای خوراکی............................1
هیدروژناسیون................2
تقسیم بندی اسیدهای چرب و یا روغن ها ..............3
اسیدهای چرب امگا........................5
وظایف چربیها در بدن .........................5
روغن های جایگزین.............6
مراحل فرآوری و استخراج روغنهای نباتی...............7
فساد روغنها..........8
نحوه نگهداری روغنها..............8
نقطه دود ..............9
عوامل موثر دیگر در کاهش نقطه دود روغنها......10
نشانه روغن سوخته و غیرقابل استفاده مجدد..............11
نقطه ذوب(MELTING POINT)...........12
نقطه اشتعال اول(FLASH POINT)...........12
نقطه اشتعال دوم(FIRE POINT)................12
چند نکته در رابطه با سرخ کردن مواد غذایی.......13
اکریلامید چیست(ACRYLAMIDE)..............14
اکریلامید چگونه تولید میشود..................14
چگونه از تشکیل اکریلامید جلوگیری کنیم.............14
مقایسه روغنهای خوراکی.......................16
مقاله در مورد روغنها برای رشته صنایع غذایی