فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کتاب آموزش سالیدورکس با رویکرد مبتنی بر پروژه (SolidWorks A Project Based Approach)

اختصاصی از فی موو کتاب آموزش سالیدورکس با رویکرد مبتنی بر پروژه (SolidWorks A Project Based Approach) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کتاب آموزش سالیدورکس با رویکرد مبتنی بر پروژه (SolidWorks A Project Based Approach)


کتاب آموزش سالیدورکس با رویکرد مبتنی بر پروژه (SolidWorks A Project Based Approach)

 

 

 

 

 

 

 

کتاب آموزش سالیدورکس با رویکرد مبتنی بر پروژه (SolidWorks A Project Based Approach)، یکی از کتاب های مرجع، مفید و کاربردی در زمینه آموزش طراحی با نرم افزار سالیدورکس می باشد. این کتاب مشتمل بر 375 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه کلی تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Chapter 1: Getting Started

Introduction
Starting SolidWorks
User Interface
Tools and Toolbars
File Types
Backing Up Files

Chapter 2: Basic Sketching

Line/Arc Sketching
Fully Defining the Handle
Extruding the Handle
Editing Your Work

Chapter 3: Custom Templates

Customizing Your Templates
Drawing Templates
Toolbox Customization
Copy Settings Wizard
Saving Your Settings
Restoring Your Settings

Chapter 4: LEGO Minions, Part 1—Designing

2 × 2 Block
Square Base Extrusion
Round Extrusions
Edit a Feature
Re-Ordering Items in the Feature Tree
Rollback Bar
Shell
Chamfer
Interior Features
Wheel Hub
Tire
Design Configurations—Parametric Modeling
Naming Dimensions
Configuring External Dimensions
Selecting a Configuration
Repairing Issues
Creating a New View Orientation
Configuring Internal Features
Configuring Features

Chapter 5: Design Tables with Excel

Standard
Creating the Design Configurations
Bell Type
Adding a Feature to the Table

Chapter 6: Heat Sink

Creating Ribs
Extra Practice

Chapter 7: LEGO Minions, Part 2—Assemblies

Assemblies
Inserting a Component
Adding Mates
Creating a Subassembly within an Assembly
Creating Your Minions
Copying an Existing Assembly Component
Copy with Mates
Adding a Part through File Explorer
Mirror Assembly Components
Assembly Linear Pattern
Interference Detection
Open Part
Inserting a Subassembly
Assembly Configurations
Pack and Go
Exploded Assembly

Chapter 8: LEGO Minions, Part 3—Drawing

Exploded View
Drawing View Property Manager
Feature Manager Design Tree
Restoring Broken Title Block Link
Standard Three View
Selecting a Scale
Deleting a View
Showing Hidden Lines
Cross Section
Inserting Solid Creation Dimensions
Model Items Property Manager
Adding Center Mark/Line
Adding Text to a Dimension
Chamfer Dimension
Dimension Property Manager
Projected View
Inserting Dimensions into One View
Smart Dimensioning a Drawing
Broken-Out Section
Detail View
Aligned Section View
Dimensioning to a Virtual Sharp
Creating Drawing Views Using Model View
BOM - Bill of Materials
Showing Part Configurations
Save as a PDF

Chapter 9: LEGO Minions, Part 4—Revisions

Chapter 10: Bar Puller

Shank
Create Remaining Parts
Toolbox
Adding a Material
01 Tool Steel Properties
Assemblies and Subassemblies
Assembly/Subassembly Creation
Hole Series
Adding Toolbox Components
Edit Toolbox Component
Exploded Views
Animating Your Explosion
Motion Study

Chapter 11: Bar Puller—Drawings

Break in View
Crop View
Hole Callout
Ordinate Dimensioning
Hole Tables

Chapter 12: Centering Jigs—Parts

Handle Grip
Cosmetic Thread
Handle
Creating a Basic Loft
Hole Wizard
Adding Raised Text
Adding an Appearance
Bushings
Screw
Sweep Cut Thread
Revolve Cut
Spring
Swept Boss
Extruded Cut with a Line
Base
Center Block
Derived Part
Left Jaw
Right Jaw—Derived Part
Edit in Context
Name Plate
Wrap
Scale

Chapter 13: Centering Jig—Assembly

Screw Subassembly
Assembly Configurations
Cavity
Main Assembly
Flexible Subassembly
Hole Series
Global Variable Creation
In-Context Parts
Face Fillet
Assembly Configurations

Chapter 14: Turkey Call

Creating the Revolved Part
Inserting the Sketch Picture and Creating the Spline
Creating the Spline
New View Orientation
Editing the Spline
Creating Work Planes
Repairing Sketch Errors
Deleting a Face
Appendixes
Appendix 1: Constraints/Relationships
Appendix 2: Dimension Tolerance Types
Appendix 3: Short Cuts
Appendix 4: Built-In Calculator
Appendix 5: New Features of SolidWorks 2015
Index

* توجه: کاربران نگران زبان انگلیسی کتاب نباشند. حتی کاربرانی که سر انگشتی زبان انگلیسی یاد دارند قادر خواهند بود از این کتاب بهره کافی را ببرند. لازم به ذکر است که آموزش سالیدورکس با رویکرد مبتنی بر پروژه (SolidWorks A Project Based Approach) در این کتاب به صورت قدم به قدم (Step to Step) همراه با تصاویر واضح و رنگی می باشد.

جهت خرید کتاب آموزش سالیدورکس با رویکرد مبتنی بر پروژه (SolidWorks A Project Based Approach) به مبلغ فقط 3000 تومان و دانلود آن بر لینک پرداخت و دانلود در پنجره زیر کلیک نمایید.

!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی کتیا طراح برتر قیمت محصولات ما را با سایر فروشگاه ها و محصولات آن ها مقایسه نمایید!! 

!!!تخفیف ویژه برای کاربران ویژه!!!

با خرید حداقل 20000 (بیست هزارتومان) از محصولات فروشگاه اینترنتی کتیا طراح برتر برای شما کد تخفیف ارسال خواهد شد. با داشتن این کد از این پس می توانید سایر محصولات فروشگاه را با 20% تخفیف خریداری نمایید. کافی است پس از انجام 20000 تومان خرید موفق عبارت درخواست کد تخفیف، شماره همراه و ایمیلی که موقع خرید ثبت نمودید را به ایمیل فروشگاه (catia2015.sellfile@gmail.com) ارسال نمایید. همکاران ما پس از بررسی درخواست، کد تخفیف را به ایمیل شما ارسال خواهند نمود.


دانلود با لینک مستقیم


کتاب آموزش سالیدورکس با رویکرد مبتنی بر پروژه (SolidWorks A Project Based Approach)

گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)

اختصاصی از فی موو گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)


گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)

دانلود گزارش کارآموزی  رشته صنایع غذایی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو) بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 170

گزارش کارآموزی آماده,دانلود کارآموزی,گزارش کارآموزی,گزارش کارورزی

این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده و جهت ارائه واحد درسی کارآموزی میباشد

مقدمه   

غلات  غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند.  گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند.    انواع غلات  •    گندم: به آب و هوای خنک در فصل رشد، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد.  •    برنج: آبیاری و بارندگی در کشت این گیاه ضروری است. میانگین دما در 4 تا 6 ماه از فصل زراعی باید 21 درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد.  •    ذرت: به آب و هوای گرم با رطوبت کافی نیازمند است. این گیاه معمولاً در آمریکای شمالی و جنوبی و همچنین آفریقا کشت می شود.  •    جو: به آب و هوای خنک در فصل رشد نیاز دارد. جو مطمئن ترین غلات در شرایط شوری خاک، خشکی یا سرمای زمستان است. جو در زمین هایی که گندم قادر به رشد در آنها نیست هم پرورش می یابد.  •    ارزن: از پر محصول ترین غلات در شرایط خشک است و در خاک های غیر حاصلخیز هم رشد می کند. این ماده در آسیا و آفریقا، ماده غذایی مهمی برای انسان و دام می باشد.  •    جو دوسر: سابقاً خوراک اصلی مردم اسکاتلند محسوب می شد. در سراسر دنیا از این ماده غذایی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند.  •    چاودار یا گندم سیاه: از سازگارترین غلات نسبت به شرایط سخت آب و هوایی است. در آب و هوای سرد کشت می شود.   اهمیت امروزی غلات  در بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی، بیش از 80 درصد غذای مردم از غلات تأمین می گردد. سهم غلات در غذای مردمان اروپایی 45 تا 55 درصد بوده و در ایالات متحده آمریکا تقریباً 20 تا 30 درصد می باشد.  امروزه نزدیک به 70 درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان را غلات اشغال نموده اند. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین می گردد.  همچنین تولید غلات در مقایسه با دیگر فراورده های غذایی از جمله گوشت، تخم مرغ، شیر و... بسیار بیشتر است. تولید سالانه غلات در جهان، بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون تن می باشد. گندم، برنج و ذرت سه محصول مهم هستند که هر کدام تقریباً یک چهارم تولید سالانه غلات را تشکیل می دهند.  برنج، غذای عمده و روزمره مردم نواحی گرم و مرطوب است. این غله معمولاً در زمین هایی تولید می شود که بتوان آنها را در برخی فصول سال غرقاب یا گل- آب نمود.  گندم به عنوان غله ای سازگار، عمدتاً در زمین های چمن طبیعی و همچنین در مناطقی که آب و هوا برای کشت ذرت مناسب نیست، به عمل می آید. گندم از غلاتی است که در نواحی سرد هم کشت می شود. این غله در سراسر جهان در فصول مختلفی کشت می شود، به طوریکه در هر ماه از سال، گندم در یکی از نقاط جهان در حال برداشت می باشد.  ذرت هم به عنوان یک گیاه گرمسیری، در مناطقی که رطوبت و حرارت کافی در فصل زراعت فراهم باشد، رشد می نماید.  مراحل رشد غلات  1.    جوانه زنی: این مرحله با نفوذ ریشه در پوست دانه و غشای تخمدان آغاز می شود. ریشه ی اولیه چندان پر پشت نیست، اما ریشه های ثانویه که شامل ریشه های نا بجا هم می شود، در مراحل اولیه رشد به وجود خواهند آمد که این ریشه های ثانویه قوی تر بوده و قدرت کافی برای نگه داشتن گیاه در خاک را دارند.  2.    پنجه زنی: پس از آن که اولین برگ های گیاه سطح خاک را شکافت و ساقه اصلی شروع به رشد نمود، مرحله پنجه زنی آغاز می گردد؛ یعنی جوانه های موجود در محل اتصال برگ های پایینی به ساقه، فعال شده و شروع به رشد می کنند.  3.    تشکیل روزت: برگ های گیاه در فاصله ی دو مرحله پنجه زنی و ساقه رفتن رشد نموده و بلند می شوند و مجموعه ای برگ را در ابتدای ساقه ایجاد می کنند. این مرحله را تشکیل روزت می نامند.  4.    ساقه رفتن: در این مرحله ساقه طویل می شود. در اوایل این مرحله، گل آذین هم تشکیل می شود.  5.    تشکیل گل آذین: در این مرحله گل آذین بوته از داخل غلاف خارج می شود. گل کردن غلات معمولاً زمانی که گل آذین داخل غلاف است یا بلافاصله پس از تشکیل گل آذین صورت می گیرد. گل های گیاهان خانواده گرامینه، به صورت گروهی به وجود می آیند. منظور از گل آذین، آرایش گل یا طرز قرار گرفتن گل روی ساقه است. مجموع چند گلچه که روی محور گل آذین است را سنبلچه می گویند.  6.    میوه: زمانی که میوه می رسد، غشای تخمدان نازک شده و به پوست دانه می چسبد. این گونه میوه ها را گندمه گویند، مثل دانه گندم، ذرت و چاودار. دانه بعضی غلات حتی پس از برداشت هم داخل غلاف باقی می ماند، مثل برنج و جو.      برداشت محصول  برداشت غلات باید به موقع صورت گیرد. برداشت زودتر یا دیرتر از موقع محصول، موجب کاسته شدن کیفیت آن می شود. تأخیر در برداشت غلات دانه ریز، سبب ریزش دانه، خوابیدگی یا شکستن بوته ها در مزرعه و بالاخره کاهش میزان ماده خشک می گردد. برداشت زود هنگام محصول هم موجب پایین آمدن کیفیت غلات می گردد.  وزن دانه ها تا زمان رسیدن دانه افزایش می یابد، ولی پس از آن رو به کاهش می گذارد. همچنین دانه های نارسی که زود هنگام برداشت می شوند، چه در مزرعه و چه در انبار بیشتر در معرض آسیب های ناشی از گرما و آفات از جمله کپک زدگی قرار می گیرند. زمان مناسب برای برداشت دانه، موقعی است که آندوسپرم دانه های غلات سفت شده و میزان رطوبت آن هم به 18 درصد رسیده باشد.  در کشورهای توسعه یافته برای دروی محصول تنها از وسایل مکانیکی همچون کمباین استفاده می شود. اما در کشورهای در حال توسعه از روش های گوناگونی همچون استفاده از داس برای برداشت محصول استفاده می نمایند.         تاریخچه  هزاران سال است که این گونه گیاهان، در تأمین غذای بشر نقش حیاتی ایفا می کنند. باستان شناسان جوامع ابتدایی توانسته اند از ویرانه های قدیمی مراکز سکونت انسان، دلایلی به دست آورند که نشان می دهد غلات در تمدن های اولیه بشری هم کشت می شده اند و برای مثال، گندم در سرزمین حاصلخیز بین النهرین به عمل می آمده است.  بین النهرین امروزه بخش هایی از ترکیه، عراق، سوریه و ایران را تشکیل می دهد. شواهد به دست آمده نشان می دهد که در 16.000 تا 10.000 سال قبل از میلاد، انسان ما قبل تاریخ در این ناحیه گندم تولید می کرده است.  همچنین هر جا که جامعه ای تشکیل شده، یکی از انواع غلات در پیدایش آن نقش داشته اند. مثلاً برنج در تشکیل جوامع نخستین کشور چین و ذرت هم در تشکیل جوامع آفریقایی مؤثر بوده اند.                  تاریخچه کارخانه: شرکت صنعتی پارس مینو در سال 1338 تاسیس و با ایجاد فضای کارخانجات خود در محل کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج در خلال 49 سال حیات صنعتی و از ابتدای فعالیت ه نقش محوری و پیشتاز را در تولید انواع بیسکوییت ،شکلات،ویفر،آدامس،فرآورده های حجیم شده غلات ،پاستیل و پودر ژله داشته است و به منظور کنترل کیفیت تولیدات از همان ابتدا آزمایشگاه های مجهز غذایی را احداث و آزمون کلیه مواد مصرفی و محصولات تولیدی را با استفاده از متد های معتبر عهده دار بوده است و در سال 1379 به منظور دستیابی به فضای مطلوب تر و منطبق با استانداردهای خاص ساختمانی آزمایشگاه در محل مستقل و مناسب تری احداث گردید . از نیمه سال 1379 در راستای سیاست گذاری جدید مدیریت بخش های مختلف پارس مینو بر اساس نوع فعالیت مجزا شد و به همین منوال نیز آزمایشگاه های غذایی از نظر سازمانی مستقل و زیر نظر مدیریت مرکزی پارس مینو با چارت جدید سازمانی به شرکت های  داخلی ارائه خدمات می نماید ،به منظور دستیابی به هدف افزایش کیفیت عملکرد نیز سعی در استقرار استاندارد سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه شده است . دامنه کاری آزمایشگاه  آزمایشگاه غذایی پارس مینو به صورت تخصصی با کادر مجرب و متبحر در دو بخش میکروبیولوژی وشیمی وهمکاری در پروژه های تحقیقاتی دانشگاهی در زمینه های ذیل فعالیت می نماید . 1)آنالیز مواد اولیه مورد استفاده صنایع شیرینی و شکلات و غلات به تعداد 80 نوع مانند : انواع آرد و بلغور ،انواع روغن و چربی ها ،شیرین کننده ها ،شیر و فرآورده های آن ،آهن در غلات و شیر مواد بسته بندی و مواد افزودنی ها . 2)آنالیز محصولات شامل : انواع شکلات ،بیسکوییت و ویفر ،آدامس ،اسنک ها ،آب میوه جات ،پودر ژله و کیک ،انواع رب ،ژله فرم دار ،شربت ها ،چای،عسل،نان،کیک و کلوچه ،ماکارونی،تافی وآبنبات و... به تعداد 28 محصول متفاوت .


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)

طرح لایه باز دکوراسیون داخلی 8

اختصاصی از فی موو طرح لایه باز دکوراسیون داخلی 8 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح لایه باز دکوراسیون داخلی 8


طرح لایه باز دکوراسیون داخلی 8

طرح لایه باز دکوراسیون داخلی با فرمت psd

کاملا لایه باز و با کیفیت دکوراسیون داخلی مخصوص بنر های تبلیغاتی و کارت ویزیت

سایز 120*300

رزولوشن 300


دانلود با لینک مستقیم


طرح لایه باز دکوراسیون داخلی 8

پاورپوینت سبک رازی ........... کلیپ و عکس این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.

اختصاصی از فی موو پاورپوینت سبک رازی ........... کلیپ و عکس این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید. دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت سبک رازی ........... کلیپ و عکس این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.


پاورپوینت سبک رازی ........... کلیپ و عکس این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.

نوع محصول : پاورپوینت

قابلیت ویرایش : دارد

تعداد صفحات (پاور) : 43

برای خرید این محصول به پایین مراجعه کنید.

...............................

">

.......................................

برای دیدن عکس در اندازه اصلی روی آن کلیک کنید.

........................................

برای دیدن موضوعات مشابه روی عبارت زیر کلیک کنید.

دسته بندی : معماری اسلامی

...............................

برای خرید این محصول به پایین مراجعه کنید.

خرید از این سایت بسیار امن و سریع و آسان است و تحویل فایل بلافاصله پس از خرید به ایمیل شما فرستاده می شود.

 آموزش خرید اینترنتی 1 ..... آموزش خرید اینترنتی 2 ..... آموزش خرید فایل های بالای 50 هزار تومان سایت SKP

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت سبک رازی ........... کلیپ و عکس این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.

بفرمایید پول

اختصاصی از فی موو بفرمایید پول دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بفرمایید پول


بفرمایید پول

این برنامه به هیچ وجه سایت های کلیکی یا تبلیغات و این چیزا نیست بلکه از 0 تا 100 کسب درآمد بین 1 تا 5 میلیون ماهانه رو به شما آموزش میدهد

کسانی که از این برنامه استفاده کردن میانگین ماهانه 3 میلیون یعنی روزی 100 هزار تومان درآمد داشتند چرا که هر آن چه که نیاز شماست توی این برنامه هست از معرفی تا ایده ها و فعالیت های پول ساز اونم فقط و فقط توی خونه !!!کسانی که میخوان خارج از خونه هم فعالیت داشته باشن مسلما درآمد بیشتری خواهند داشت که اونم توی این برنامه ذکر شده و این برنامه مناسب همگی ساخته شده تا بتونن به درآمد ماهانه حداقل 1 میلیون  تا 5 میلیون با این برنامه برسند شامل

:*.در آمد اینترنتی*.پرورش وتولید*.کسب در آمد از هنر*.خرید و فروش*.فیلم های آموزشی*.پولدار شوبا اینستاگرام روزی 150000 دلار کسب در آمد کنیدپولدار شدن از طریق وبلاگ نویسی کسب در آمد از فیسبوکاز سیر تا پیاز یک کسب وکار خانگی کسب درآمد از آشپزی کسب درآمد از بافندگیبا پنج میلیون سرمایه چه کار می توان کرد ؟

شغل هایی که ارزش امتحان کردن ندارندشش سرمایه گذاری اشتباه ایرانیانعجیب ترین مشاغل ایران را بشناسیدپر در آمد ترین شغل های ایران را بشناسیدپر درآمد ترین شغل ها برای خانم های ایرانیو ده ها راه درآمد زایی دیگر در این برنامههمین امروز با دانلود این برنامه زندگیت رو متحول کن تا بقیه زودتر از تو اینکار رو نکردن


دانلود با لینک مستقیم


بفرمایید پول