در ادامه طرح تولید کنسروهای رژیمی بارگذاری شده است.
تعداد صفحات: 70
فرمت فایل: PDF
در دنیای امروزی بیماری های گوناگونی گریبانگیر بشر می باشد که برخی از این بیماریها بر رژیم تغذیه آنها اثر گذاشته و افراد مبتلا به آنها از مصرف برخی غذاها و خوراکی ها منع گردیده اند. بیماری قند، بالا بودن فشار خون و چربی بدن از جمله بیماری های شایع می باشد که تعداد قابل توجهی از افراد جامعه به آن مبتلا می باشند. به عنوان مثال مطابق آمارهای موجود حدود پنج درصد از جمعیت جهان به بیماری قند (دیابت) مبتلا هستند که این نسبت در کشور ما تا هفت درصد گزارش شده است. مصرف قند در این افراد سبب افز ایش بیشتر قند خون و عوارض ناش ی از آن را به دنبال قند (شکر) را از رژیم غذائی خود دارد و لذا این بیماران به خصوص بیماران مبتلا به دیابت نوع B حذف و یا م یزان مصرف آن را به حداقل ممکن رسانده اند. از طرف د یگر علاوه بر قند نشاسته نیز در بدن انسان شکسته و تبد یل به قند م ی گردد .....
برای دانلود فایل به این آدرس مراجعه کنید seher.ir
طرح توجیهی تولید کنسروهای رژیمی