فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مفهوم ،مبانی نظری،تعریف و نظریه های پرخاشگری یا خشم(فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش)

اختصاصی از فی موو مفهوم ،مبانی نظری،تعریف و نظریه های پرخاشگری یا خشم(فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مفهوم ،مبانی نظری،تعریف و نظریه های پرخاشگری یا خشم(فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش)


ادبیات پژوهش ،پیشینه پژوهش ،کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش،مفهوم ،مبانی نظری،تعریف و نظریه های پرخاشگری یا خشم+پرسشنامه رایگان

پایان نامه

ادبیات پایان نامه

سرفصل های پروژه شامل موارد زیر است :

تعریف خشم

عوامل خشم

الگوهای رفتار پرخاشگرانه

ثبات خشم

رویکردهای نظری به خشم

نظریه های خشم

 

مشخصات فایل:

پرسشنامه رایگان:دارد(پرسشنامه پرخاشگری باس و پری)

نوع فایل: word

منبع: دارد (فارسی و لاتین)

پیشینه پژوهش: دارد(ایرانی و خارجی)

تعداد صفحات: 36

گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)

خلاصه ای از مطالب:

2 1- موضع­ گیری­های نظری در خصوص خشم

2 1 1- تعریف خشم

ارائه تعریف دقیق از خشم دشوار است. تاکنون بیش از 200 تعریف متفاوت از خشم ارائه شده است (لاورنس[1] و برادبوری[2]، 2007). در زبان معمولی این اصطلاح با مفاهیم مختلف به کار رفته است. مفاهیمی که در عین حال ساختارهای خصومت، خشم و پرخاشگری را در بر می گیرد. علیرغم تفاوتهای آدمها این اصطلاحات اغلب به جای یکدیگر بکار می روند و رابطه بین آنها بطور ناکافی توصیف می شود. منظور از خشم بعنوان یک حالت هیجانی که دامنه گسترده ای از احساس آزردگی و رنج خفیف تا خشمی جنون آمیز را در بر می گیرد، خصومت به عنوان یک نگرش و ارزیابی منفی نسبت به دیگران و خشم به عنوان رفتار آشکار درگیر شدن و آسیب رساندن به دیگران می باشد (مارتین[3] و همکاران، 2000، به نقل از خدایاری، 1382).

کوی[4] و داج (1998، به نقل از لاورنس و برادبوری، 2007) می گویند تعریف خشم مشکل می باشد و مشخصه اصلی آن این است که شخص عملی را به قصد صدمه زدن به دیگری انجام می دهد. برطبق این تعریف، خشم تنها زمانی آغاز می شود که فرد بفهمد می تواند بوجود آورنده رنج در دیگری باشد.

هاسین[5] (2001) می گوید پرخاشگری رفتاری کلامی یا فیزیکی است که هدفش صدمه زدن به شخص دیگر یا موجود زنده می باشد و به همان اندازه خصوصیت انسانی است که ایثارگری می باشد. توماس[6](2001) می­گوید روانشناسان اجتماعی عمل پرخاشگرانه را رفتار آگاهانه ای تعریف می کنند که هدفش اعمال درد و رنج جسمانی یا روانی باشد.

قربانی (1385) می­گوید خشم یک نوع مکانیسم روانی است که در آن به طور ناخودآگاه فشارهای ناشی از محرومیت­ها و ناکامی­ها خود را به صورت واکنش های حمله، تجاوز،‌ رفتارهای کینه توزانه و پرخاشگرانه نشان می­دهد. افرادی که این اختلال را دارند به صورت فیزیکی یا کلامی به دیگران حمله می­کنند و بطور کلی به مقررات احترام نگذاشته و خواسته هایشان را برجمع ترجیح می­دهند. همچنین جنگ­جویی، ‌بدخلقی و بد گمانی نسبت به اطرافیان و همچنین عدم اطاعت و زیر پا گذاشتن مقررات را دارند.


[1]- Lawrence

[2]- Bradbury

[3]- Martin et al.

[4]- kouy

[5]- Hossin

[6]- Thomas

 
 
 

دانلود با لینک مستقیم


مفهوم ،مبانی نظری،تعریف و نظریه های پرخاشگری یا خشم(فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.