طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی با فرمت ورد قابل ویرایش ، 103 صفحه
عناوین :
فصل اول:
1- معرفی محصول
هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت مصرف با رعایت جنبه های بهداشتی آن برای مصرف کنندگان می باشد.
1-1-نام وکد Isic:
:
-2-شماره تعرفه گمرکی
1
1 -3-شرائط واردات:
1-4-بررسی وشرائط استاندارد:
دستور العمل بهداشتی عرضه آبزیان
خصوصیات ظاهری ( ارگانو لپتیک ) و معیارهای تعیین تازگی ماهی :
کارگاه بسته بندی گوشت
شرائط بسته بندی
بهداشت
دستورالعمل انواع قطعات گوشت مرغ تازه خنک شده و نحوه بسته بندی و نگهداری آن
تعیین انواع قطعات گوشت مرغ تازه خنک شده و نحوه برش های استاندارد:
بسته بندی و نشانه گذاری:
ناپذیرفتنی ها:
آیین کار آماده سازی پای مرغ
آیین کار آماده سازی و بسته بندی و نشانه گذاری گوشت شنیسل:
آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری جوجه کبابی:
الف- مراحل آماده سازی و بسته بندی جگر مرغ
ب- مراحل آماده سازی و بسته بندی دل:
ج- مراحل آماده سازی و بسته بندی سنگدان
آماده سازی و بسته بندی جهت مرغ منجمد:
ناپذیرفتنی های مرغ منجمد:
کارگاه قطعه بندی ماهی دستورالعمل فرآوری و انجماد آبزیان عرضه ماهی منجمد
نگهداری گوشت تازه
روش نگهداری گوشت منجمد
قوانین حمل و نقل مواد غذایی منجمد
نقاط بحرانی
وسایل حمل و نقل گوشت
1-5- بررسی و ارائه اطلاعات قیمت تولید داخلی وجهانی
قیمت محصول
1-6-مواردکاربرد و نحوه مصرف محصولات
جدول 2- مدت ماندگاری ( Shelg lire) انواع فرآورده های خوراکی دامی
1-7-بررسی کالای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن:
1-8-اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز:
اهمیت پروتئین حیوانی در تغذیه انسان
مقدار پروتئین مورد نیاز برای تغذیه انسان
جدول 1-سهم ارزش غذایی پروتئین در برخی فرآورده های دامی
1-9-کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده:
1-10-شرائط صادرات:
-عرضه محصول در کشور
2-1-ظرفیت بهره برداری وروند تولیداز79 تا کنون به تفکیک استانی:
نام کشور وشرکتهای تولید کننده ماشین آلات:
انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
2-3-روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه (چقدر از کجا):
ّقیمت عمده فروشی ماهی در استانهای شمال در سالهای مختلف
قیمت جهانی ماهی :
2-4-بررسی روند مصرف ازآغاز برنامه سوم:
عرضه محصول در کشور
2-6-بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات:
تحلیل موازنه پیش بینی امکانات عرضه و پیش بینی تقاضا در سطح کشور
پیش بینی سهم قابل حصول بازار
3-روشهای تولید وعرضه محصول درکشور ومقایسه با سایر کشورها:
متدولوژی تولید محصول (بستهبندی و حمل و نقل گوشت)
بسته بندی مرغ
مرغ بسته بندی شده به دو صورت فرآوری شده و فرآوری نشده ارائه می شود.
الف) مرغ فرآوری شده
نمودار فرآیند عملیات (OPC)- مرغ بسته بندی شده گرم
نمودار فرآیند عملیات (OPC) مرغ منجمد بسته بندی شده
نمودار فرآیند عملیات (OPC) -گوشت گرم و منجمد
بسته بندی گوشت قرمز
عملیات فرآوری گوشت و بسته بندی آن بصورت ذیل انجام می گیرد.
چارت سازمانی
7-تعیین میزان آب برق سوخت امکانات ارتباطی و...مورد نیاز وتامین آنها در منطقه مناسب:
برق:
8-تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی:
پیوست
طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی