فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

اختصاصی از فی موو طرح توجیهی تولید نان فانتزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی تولید نان فانتزی ، با فرمت ورد 63 صفحه

 

بخشی از متن و عناوین :

1- معرفی محصول

نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز آنها را تامین می نماید. در ایران نیز حدود 65-60 درصد پروتئین و کالری و حدود 3-2 گرم املاح معدنی و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه از خوردن نان تامین می گردد.

تهیه و تولید نانهای نازک و مسطح و سایر نانها بدون کاربرد تکنولوژی نمیتواند در طویل المدت ادامه یابد. تاریخچه تولید و مصرف نان درجهان نشان داده است که ابتدا نان به صورت نازک و مسطح تولید می شده لیکن به مرور به شکل نیمه حجیم و در کشورهای پیشرفته جهان به شکل کاملاً حجیم درآمده است. اصولاً تولید نانهای نازک و مسطح به دلیل آنکه سریعاً خشک و بیات شده و دارای ضایعات زیادی می باشند. از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیستند . براساس آمار موجود حدود 50 درصد از مردم جهان از نانهای حجیم استفاده می کنند و نیمی دیگر که در مر کز آمریکا و بخشهائی از آمریکای جنوبی، آفریقا و قسمتی از شرق و جنوب شرقی آسیا زندگی می کنند، (ایران و کشورهای عربی نیز در این مجموعه واقعند) از نانهای مسطح و نازک نیز تغذیه می کنند.

تا چند سال قبل، روش تهیه نان در ایران  به صورت صد در صد سنتی بود، اما به تدریج در کنار واحدهای سنتی، واحدهای تولید نان های حجیم نیز شروع به کار نمودند، این شیوه جدید تولید بدون هیچ پژوهش و برنامه مدون ادامه یافت. درحالی که تهیه نان خوب نیاز به اطلاعات دقیق از "شناخت آرد، روش های تهیه خمیر، عمل آوری و دقت درسیستم پخت" دارد. بسته بندی و نگهداری دقیق و صحیح نان نیز زمینه های لازم جهت کاهش ضایعات و در نتیجه، حرکت به سوی خودکفایی در تولید و صرفه جویی در مصرف گندم را مهیا می سازد . با به کار گیری روش های نوین تهیه و عمل آوری خمیر، ماشین آلات مناسب و تکنولوژی مدرن می توان نانی خوب، با ارزش غذایی بالاتر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تهیه و تولید نمود.

 

  • نام و کد محصول (آیسیک)

15411142

نان باگت

1-

15411144

نان ساندویچی

2-

15411141

انواع نان اروپائی

3-

15411145

نان همبرگر

4-

15411123

نان شیرمال

5-

15411143

نان سوخاری

6-

15411160

پیراشکی

7-

 

2-1- شماره تعرفه گمرکی

4-1- بررسی و ارائه استانداردها

جدول (1): ویژگیهای انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم

نشانه گذاری

موارد زیر باید به طور خوانا و روشن روی بسته بندی ذکر گردد:

5-1- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

6-1- بررسی موارد مصرف و کاربرد :

7-1- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

-1- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

9-1- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

10-1- شرایط صادرات

2- وضعیت عرضه و تقاضا

2-2- بررسی وضعیت واحدهای در دست احداث و طرحهای توسعه

3- شرح فرآیند تولید و تکنولوژیهای موجود

بطور شماتیک فرآیند تهیه نان را می توان در نمودار زیرخلاصه کرد :

آماده سازی آرد

آماده سازی خمیر

مخلوط کردن

پوک کردن خمیر

خمیر را به طرق زیر میتوان پوک نمود.

  • پوک کردن بیولوژیکی ( از طریق خمیرترش یامخمر )
  • پوک کردن فیزیکی ( مکانیکی )
  • پوک کردن شیمیائی

جدول(12): مصرف مخمر تر و خشک در انواع نان

چانه گیری

به منظور توزین و تقسیم خمیر (چانه گیری)، زمانی که خمیر آماده شد برای بریدن و توزین به دستگاه چانه گیر منتقل می شود. در واحدهای صنعتی از طریق ماشین آلات نیمه اتوماتیک یا تمام اتوماتیک چانه گیری بر مبنای اصول مختلف زیرانجام می گیرد:

1-   حجمی         2-   پیستونی               3- محفظه ای (بدون پیستون)         4- نواری

شکل(7): دستگاههای گردکننده و فرم دهنده خمیر

انواع فر و معایب و مزایای هر کدام

1-   فر چند طبقه ایی

2- فر طبقه ای با پایه متحرک

3- اتوفر ( با سیستم دورانی )

4- فر تونلی

5- فر کشوئی

شکل(9): فر طبقه ای و گردان

سرد کردن و بسته بندی

4- بررسی نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرآیند تولید

5- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت

جدول(14): هزینه های تامین ماشین آلات خط تولید

جدول(15): محاسبه مساحت مورد نیاز طرح

جدول(16): برآورد مساحت بخشهای محوطه سازی

جدول(17): هزینه های ساختمان و محوطه سازی

جدول(18): برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی

جدول(19) : هزینه وسایل حمل و نقل

جدول(20): برآورد هزینه های قبل از بهره برداری

جدول(21): برآورد کل سرمایه گذاری ثابت

جدول(22): درصد مواد اولیه مصرفی برای تهیه نان فانتزی

جدول (23): برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید سالیانه 1500 تن انواع نانهای فانتزی

8- وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال

جدول(24): تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح

9- بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

محاسبه میزان مصرف برق:

محاسبه میزان مصرف آب

محاسبه مصرف سوخت

سایر تاسیسات

هزینه انواع انرژی مورد نیاز

10- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

11- تجزیه و تحلیل و جمع بندی


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی تولید نان فانتزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.