نوع فایل:ورد قابل ویرایش
تعداد صفحه:44
قیمت: 2 هزار تومان
دانلود و خرید به صورت انلاین
فهرست مطالب
مقدمه 1
توصیف وضع موجود 2
گرداوری اطلاعات (شواهد1) 4
تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها 9
راه کارهای پیشنهادی 11
اجرای راه کارهای سال گذشته و نظارت برآن 12
اجرای راه کارهای تکمیلی و جدید سال جاری و نظارت بر آن 16
نتایج بدست آمده از اجرای راه کارها (شواهد2) 25
1 ) ارزشیابی تاثیر اقدام جدید و اعتبار آن 26
الف)ارزیابی تأثیر طرح برخود 26
ب)ارزیابی تأثیر طرح بر همکاران ریاضی 27
ج)ارزیابی تأثیر طرح بردانش آموزان 28
2 ) اعتبار یابی 29
تجدید نظر و پیشنهادها 30
فهرست منابع 31
پیوست ها و ضمائم 32
مقدمه
چو بنگریم کرات ، سیارات و ستاره ها را برمداری از نظم ریاضی ببینیم که اندک تغییری در این حرکت می توانست نابودی را به ارمغان آورد و چون گوش فرا دهیم هر ترنمی جان مایه ای از راز ریاضی را به جان دارد .
ریاضی علم مناظر و مرایا ، علم مقابله و اعداد و علم فهم و نجات ، گاه نهایت را چنان نزدیک که می توان چشم پوشید و گاه نزدیک را چنان دور که عالمی به یاری خواستن . سایه ذره لطف الهی چون بر دلی افتد مجنون وار شیدای دو چندانش کند تا رخصتی یابد وبا چشمه دل ذره بیند و چون ذره در ذره افتد کمال هنر در هر ذره کاینات بیند و اقرار نماید که اوست اولین معلم ریاضی و اولین معلم هنر . ( مظفر غربی )
در این سیر سایه رضوان بردلم افتاد و درپی فرصتی تا اولین معلم هستی را از خود خشنود گردانم قلم وجان در وادی عشق به مشق واداشتم وبا تلاشی بدون چشم داشت سعی کردم که دانش آموزان و دبیران ریاضی را به رسم هندسی که بخشی از درس ریاضی راهنمایی است علاقه مند کنم .
امید است مثمر ثمر واقع شده و مورد عنایت همکاران و خوانندگان عزیز قرار بگیرد .
توصیف وضع موجود
به نام خدایی که توفیق ازاوست دل زنده را نورتحقیق ازاوست
اینجانب ……….. دارای مدرک ………… ، تقریبا مدت …… سال است که مشغول خدمت در کسوت مقدس آموزگاری می باشم .
هنگامی که دردوران راهنمایی ، مشغول به تحصیل علم ودانش بودم ، علی رغم علاقه خاصی که به درس ریاضی داشتم ٬ بخشی از این درس به نام رسم درمن وسایر همکلاسی هایم یک نوع دلزدگی و بی علاقه گی ایجاد می کرد .
معلم مربوطه آموزش مختصری به ما می داد ٬ سپس ازما می خواست که روی صفحه روغنی و با قلم رسم و جوهرتکلیف مربوطه راانجام دهیم . من واکثریت قریب به اتفاق بچه ها به دلیل پخش شدن جوهر و کثیف شدن رسم ومشکلات دیگری که ضمن کار پیش می آمد ٬ علی رغم تلاش وزحمت فراوان ٬ نمره خوبی ازاین قسمت نمی گرفتیم و همیشه می گفتیم که « رسم به چه دردی می خورد و چه ارتباطی باریاضی دارد ؟! »
تا این که وارد تربیت معلم شده ودررشته دبیری ریاضی به تحصیل مشغول شدم . درآنجا نیزدربررسی کتب به بخش رسم که می رسیدم همان بی علاقه گی وفقدان انگیزه دوران تحصیل به سراغم می آمد و باز همان سؤال که« این مبحث به چه دردی می خورد» را مطرح می کردم .
درآن جا چند رسم ابتکاری را کشیدم که مورد تأیید استاد و سایردانشجویان قرارگرفت و همین امرمشوقی شد ، که درارتباط این بخش بامبحث ریاضی و به طورکلی ، کارآیی آن ٬ بدنبال جوابی قانع کننده باشم .
دانش آموزان مدرسه عفت حاجی آباد بیشترازمدارس دیگر ، نسبت به قسمت رسم ریاضیات دلسرد و بی تفاوت بودند و بارهااین جملات را ازآنها شنیدم که می گفتند : « رسم چه کارش باریاضی » یا « درس خیلی مسخره ای است وبه چه دردی می خورد ؟ ».
تکالیف رسم شان رایا اولیاﺀ انجام می دادندیااگرخودشان ترسیم می کردند ، صرفاًً برای رفع تکلیف بود .
چگونه توانستم دانش آموزانم را با فعالیت های تکمیلی به رسم هندسی علاقه مند کنم ؟