فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

جزوه دست نویس لبنیات دکترخسروشاهی

اختصاصی از فی موو جزوه دست نویس لبنیات دکترخسروشاهی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فهرست مطالب:

تعریف شیر

ساختمان پستان گاو و تشکیل شیر در پستان

شیر دوشی

ترکیبات آغوز

ترکیبات شیر و عوامل موثر بر متغییر بودن تعغیرات

شیمی ترکیبات شیر

فرق انعقاد ماست با پنیر

کربوهیدرات های شیر

ترکیبات فرعی شیر

خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر

بهداشت شیر و فرآورده های لبنی

تهیه و بسته بندی شیر پاتوریزه

انواع تخمیر

مرحله استاندارد کردن چربی شیر

پاستوریزاسیون

روش های پاستوریزاسیون

و موارد دیگر

به صورت دست نویس در 100 صفحه


دانلود با لینک مستقیم


جزوه دست نویس لبنیات دکترخسروشاهی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.