
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه25
فهرست مطالب
مقدمه
الکترونیک نوری، شاخهای از الکترونیک است که در سالهای اخیر به سرعت رو به توسعه گذاشته است. این شاخه از الکترونیک، به ابزارهای نوری جدید، مانند دیودهای تشعشع نوری (LEDها)، حسگرهای نوری، کابلهای فیبر نوری، لیزرها و ... پرداخته است.
شکل موجهای سیستم
سیستمهایی که از پرتو نور مادون قرمز استفاده میکنند، غالباً در شرایطی مورد استفاده قرار میگیرند که در آن تابش نور IR در زمینه یا محیط اطراف (که معمولاً توسط منابع گرمایی مانند رادیاتورها، بلامپهای تنگستن، بدن انسان و ... تولید میشود) از قبل وجود دارد. برای آنکه تابش زمینهای متمایز شود و محدوده آشکارسازی موثر و مطلوبی نیز وجود داشته باشد، پرتوهای فرستنده معمولاً توسط فرکانس مدوله میشوند و گیرندهها نیز مجهز به آشکارسازهای فرکانسی مزدوج با فرستنده میگردند.
در بیشتر مواقع پرتوهای فرستاده شده مانند شکل 1، از فرکانس پیوسته یا مدولاسیون فرکانسی باتون هجومی استفاده میکنند.
LEDهای مادون قرمز و آشکارسازهای نوری، ابزارهایی هستند که به سرعت عمل میکنند و بنابراین محدوده موثر یک سیستم با استفاده از پرتو نور IR به جای جریان میانگین اعمالی به LED توسط جریان حداکثری که به LED فرستننده اعمال میشود، تعیین میگردد.
در نتیجه اگر شکل موجهای شکل 1، در فرستندههایی مورد استفاده قرار میگیرد که حداکثر جریان LED در آنها 100 میلیآمپر است. محدودههای عملیاتی موثر در هر دو سیستم مشابه است، ولی جریان میانگین مصرفی LED در فرستنده فرکانس پیوسته در شکل 1، 50 میلیآمپر است، در
تحقیق در مورد الکترونیک نوری