فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بیمه های عمر و پس انداز و نقش آن در شناسایی فرهنگ بیمه به جامعه

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله بیمه های عمر و پس انداز و نقش آن در شناسایی فرهنگ بیمه به جامعه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

چکیده مطالب
در فصل اول به تعریف اصطلاحات موجود در بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه پرداخته شده تا خواننده با آنها آشنا شود. در فصل دوم به سابقه بیمه عمر در ایران قبل و بعد از انقلاب می پردازد و در مورد تأسیس یک شرکت مختلط و تخصصی بحث می گردد. فصل سوم به معرفی بیمه های عمر و پس انداز در ایران و سابقه و انواع آن اختصاص دارد از جمله در مورد بیمه های سرمایه است، با کاهش حق بیمه در سالهای اول، با دو برابر سرمایه و بیمه نامه با حق انتخاب بررسی می شود.
همچنین به سایر انواع بیمه عمر و پس انداز ازجمله بیمه مخصوص شرکاء، سرمایه تحصیلی فرزندان و آتیه فرزندان می پردازد و در فصل چهارم انواع کاربردهای بیمه های عمر و پس انداز بررسی می گردد. در فصل پنجم به بررسی بیمه های عمر و پس انداز در ایران و مشکلات اجرای آن در ایران می‌پردازد و محاسن و علل ناشناخته ماندن آن و راهکارهای عملی مطرح می‌گردد.
در فصل ششم به بررسی رابطه بین بیمه عمر و پس انداز و توسعه اقتصادی می پردازد و در این راستا پنج عامل بررسی می شود ازجمله ثبات اقتصادی، تورم، فرهنگ، درآمد واقعی خانوار و ارائه طرحهای مناسب بحث می گردد.
در فصل هفتم به بحث پیرامون بیمه های عمر و پس انداز از جهت نیاز به تحول اساسی می پردازد.

مقدمه
با پیشرفت تکنولوژی و ایجاد شرایط تورمی اشخاص نیاز روزافزون به سرمایه جهت فعالیتهای اقتصادی و عمرانی خود پیدا نمودند. همچنین جهت آتیه فرزندان خود و تحصیلات عالیه آنها و تهیه جهیزیه و هزینه ازدواج آنها و موارد دیگر نیاز به سرمایه داشتند واز طرفی راههای متداول سرمایه گذاری مانند سپرده های کوتاه مدت و بلند مدت بانکها، مشارکت در طرحهای عمرانی و … نیاز به سرمایه انبوده دارد. بنابراین باید سرمایه گذاری تدریجی باشد که آنهم بروز عواملی چون نقص عضو و از کار افتادگی و فوت مانع آن است پس بیمه مطمئن ترین راه جهت درست یابی به سرمایه است.
این فکر مسئولین شرکتهای بیمه را وادارل ساخت تا نوعی از بیمه عمر که به بیمه عمر مختلط پس انداز مشهور است را طراحی کنند. این بیمه هم اگر با طرح عادی باشد در شرایط تورمی جوابگو نیست، پس نوعی از بیمه عمر و پس انداز طراحی شد که به ضریب افزایشی مشهور است و در آن با بالا رفتن تورم حق بیمه هم بالا می رود و بنابراین اثر تورم در سرمایه پایان دوره بسیار ناچیز است.
در صورت فوت و نقص عضو و از کار افتادگی خود یا بازماندگان می توانند از مزایای بیمه برخوردار شوند. هدف ما صرفاً یک اطلاع رسانی است تا مردم با این نوع بیمه (عمر و مختلط پس انداز) که در جامعه ناشناخته مانده است آشنا شوند.
امیدواریم بتوانم در این راستا موفق باشم.
علیرضا سبزعلیزاده
زمستان 82

 


فصل اول:
اصطلاحات

بیمه گر:
عبارت است از شخص حقوقی که به عنوان صادرکننده بیمه، قرارداد را امضاء می کند.
بیمه گذار:
شخصی است حقیق یا حقوقی که قرارداد بیمه را بیمه گر منعقد می سازد و پرداخت حق بیمه را به ترتیب مندرج در بیمه نامه متعهد می شود. در صورتیکه بیمه گذار شخصی حقیقی باشد و فوت و حیات خود را بیمه نماید، بیمه گذار و بیمه شده شخص حقیقی واحد خواهد بود.
بیمه شده:
شخصی حقیقی است که فوت و حیات او موضوع قرارداد بیمه و سن و سلامتی او اساس قرارداد را تشکیل می دهد.
بیمه نامه:
قراردادی است بین بیمه گر و بیمه گذار و به امضای بیمه گذار که شامل نوعی از انواع بیمه تشکیل سرمایه می باشد که مشخصات و شرایط خصوصی آن در صفحه اول بیمه نامه نوشته می شود.

حق بیمه:
وجهی است که بیمه گذار طبق شرایط قرارداد بیمه، به بیمه گر پرداخت می نماید.
استفاده کنندگان:
شخصی است حقیقی یا حقوقی که بیمه گذار قرارداد بیمه را به نفع او منعقد می سازد تا از مزایای آن بهره مند گردد.
اندوخته ریاضی:
مابه التفاوت ارزش فعلی تعهدات بیمه گر و بیمه گذار در هر زمان در طول مدت قرارداد را اندوخته ریاضی می گویند.
ارزش بازخریدی (بهای واگذاری):
ارزش ریالی بیمه نامه در طول مدت قرارداد را ارزش بازخریدی (بهای واگذاری) می نامند.
سرمایه مخفف:
میزان سرمایه تخفیف یافته نسبت به سرمایه اصلی است که با توجه به حق بیمه های پرداختی در طول مدت قرارداد بیمه و قبل از اتمام آن ایجاد می گردد.

 


فصل دوم:
بیمه عمر در ایران

سابقه بیمه عمر در ایران به سال 1314 برمی گردد و طی دو دوره می توان به بررسی آن پرداخت. 1- در قبل از انقلاب 2- بعد از انقلاب که ما در اینجا به بررسی هر کدام می پردازیم.
1- بیمه عمر قبل از انقلاب اسلامی:
بیمه عمر در ایران به وسیله نمایندگی یک شرکت بیمه خارجی به نام ویکتوریا در سال 1314 آغاز گردید.
بیمه نامه با ریال یا ارز خارجی برحسب تقاضای بیمه گذار صادر می شود.
یک امضای بیمه نامه توسط نماینده در ایران و امضای دیگر ر مرکز شرکت واقع در شهر برلن انجام می گرفت. این نمایندگی بعد از یک سال فعالیت منحل شد و حقوق خود را کا شامل 150 بیمه نامه و جمعاً به سرمایه هشت میلیون ریال با حق بیمه سالانه حدود چهارصد هزار ریال بود به شرکت سهامی بیمه ایران که آن زمان تازه تأسیس یافته بود واگذار کرد.
اولین بیمه عمری که توسط نماینده فوق صادر گردید، از نوع مختلط پس انداز و متعلق به یک تاجر تبریزی به نام جبار صالح نیا بود.
سرمایه آن به مبلغ 900 لیره انگلیس در انقضاء مدت از طرف شرکت سهامی بیمه ایران به بیمه گذار پرداخت شد.

تأسیس یک شرکت مختلط و تخصیصی:
سرکت سهامی بیمه ایران و آمریکا که بعداً به شرکت بیمه توانا تغییر نام یافت، تنها شرکتی بود که منحصراً در زمینه بیمه های اشخاص با مشارکت کارشناسان ایرانی و آکریکائی فعالیت می نمود. این شرکت در سال 1353 با سرمایه یک میلیلرد ریال شروع به فعالیت نمود و در طول 7 سال بعد توانست با اندوخته 259 میلیون ریال بعد از شرکت سهامی بیمه ایران بالترین حجم فعالیت معاملات بیمه های اشخاص را مابین سایر شرکتهای بیمه دارا باشد.
شایان ذکر است که این شرکت (بیمه ایران و آکریکای سابق) تا سال 1357 به فعالیت ادامه داد.
بیمه ایران نیز با همکاری بیمه سنچری آمریکا در سال 1356 به بسط بیمه های عمر و پس انداز توجه نمود.
ب- بیمه های عمر پس از انقلاب اسلامی:
شرکتهای بیمه به استثناء شرکت سهامی بیمه ایران در چهارم تیرماه 1358 ملی گردیدند. سپس در شهریور ماه 1360 در هم ادغام و تشکیل دو شرکت بیمه به نامهای آسیا و البرز را دادند. پرتفوی بیمه عمر شرکتهای ملی شده با اندوخته ریاضی آنها به شرکت بیمه آسیا منتقل گردید.
پانزده سال پس از انقلاب اسلامی یعنی در سال 1372 شرکت بیمه آسیا فعالیت خود را در این رشته آغاز نمود و ظرف مدت ده سال پرتفوی قابل ملاحظه است در این رشته اخذ نمود.
بیمه ایران نیز از سال 1374 غعالیت مجدد خود را دراین زمینه آغاز نمود، موفقیت ها نسبی در این رشته داشته است.
بیمه البرز نیز فعالیت خود را در سال 1376 آغاز نمود که به علت موانع موجود در سرمایه گذاری مجموع عملیات بیمه خود را در اواخر مهرماه 77 قطع نمود. مجدداً در سال 81 با رفع موانع موجود در این رشته، با ارائه بیمه نامه های عمر و تشکیل سرمایه، چه به صورت عادی و چه به صورت افزایش سرمایه به صورت تصاعد هندسی فعالیت خو را از سر گرفت.
بیمة دانا نیز فعالیت خود را در این رشته با ارائه بیمه های عمر و مختلط پس انداز تحت عناوین مهریه، جهیز و تشکیل سرمایه از سال 77 آغاز نموده است.

 


فصل سوم:
بیمه های مختلط
پس انداز و انواع آن

بیمه های مختلط پس انداز:
تعریف:
بیمه های مختلط پس انداز به بیمه هایی اطلاق می گردد که طی آن بیمه گذار قراردادی با بیمه گر به امضاء می رساند و بیمه گر طی این قرارداد با بیمه‌گذار توافق می کند در ازاء پرداخت حق بیمه ای مشخص بطور ماهانه، سه ماهه، دوماهه، شش ماهه و یا سالانه از سوی بیمه گذار به بیمه گر پس از مدت معینی مثلاً 5 سال، ده سال، پانزده سال و یا 20 سال اصل سرمایه و سود حاصل از سرمایه گذاری های حق بیمه ها را در صورت حیات به خود بیمه‌گذار و در صورت فوت به بازماندگان او بپردازد. این مبلغ بستگی به حق بیمه های پرداختی از سوی بیمه گذار دارد و ممکن است بیمه نامه بطور عادی و یا افزایش سرمایه باشد که در بیمه نامه با ضریب افزایش سرمایه چون حق بیمه زیادتر است، مبلغ سرمایه و طبیعتاً سود حاصل از آن نیز بیشتر خواهد بود.
انواع بیمه های مختلط پس انداز:
بیمه های عمر و پس انداز انواع مختلفی دارند که ما در اینجا به شرح چند نوع از آنها می پردازیم.

 

1- بیمه های پس انداز سرمایه ای:
اخیراً شرکتهای بیمه نوعی از بیمه نامه را ارائه داده اند که ذخایر و حق بیمه‌ها بی درنگ در سهام شرکتها سرمایه گذاری می گردند و بیمه گذار سود حاصل از سرمایه گذاری را خود دریافت می کند که در این نوع بیمه نامه سهام نزد شرکتهای بیمه نگهداری می شود و حال آنکه تعداد آنها را به بیمه گذار اطلاع می دهد که او نسبت به سهام متعلق به خود سود آنها را دریافت می دارد.
بسیاری از طرحهای بیمه های پس انداز به این صورت اداره می شود و متخصصان امر سرمایه گذاری در این زمینه فعالیت مستمر و چشمگیر دارند.
2- بیمه نامه پس انداز با کاهش حق بیمه در سالهای اول:
شرکتهای صادرکننده مدتهاست که تمایل به صدور بیمه نامه های پس اندازی دارند که حق بیمه آن در 5 سال اول کاهش یافته باشد و پس از آن حق بیمه به طور تصاعدی افزایش یابد.
این نوع بیمه نامه برای افرادی مناسب است که در سالهای اولیه درآمدشان کم است ولی در سالهای بعد افزایش درآمد، قدرت و توان مالی آنها را برای پرداخت حق بیمه بیشتر ممکن می سازد. در این نوع پوشش بیمه ای با توجه به اینکه حق بیمه 5 سال اول بسیار ناچیز و کم است. شرکتهای بیمه مقررات گزینش سختی را اعمال می کنند و پس از اعمال معاینات پزشکی کامل اقدام به صدور بیمه نامه می نمایند.
در پرداخت کارمزد به نمایندگان هم ترتیبی اتخاذ شده که پرداخت 50% کارمزد بقیه پس از دریافت اولین حق بیمه، پس از دوره کاهش، صورت بگیرد.
3- بیمه نامه های پس انداز با دو برابر سرمایه:
یک بقیمه نامه با تعهد پرداخت دو برابر سرمایه، یک بیمه نامه مختلط پس انداز عادی است با این تفاوت که سرمایة بیمه در سررسید بیمه نامه برخلاف سرمایه قابل پرداخت در زمان فوت دو برابر پرداخت می گردد.
این نوع بیمه نامه از ترکیب یک بیمه نامه ساده و یک بیمه نامه به شرط حیات بدون بازپرداخت حق بیمه تشکیل شده است.
بیمه نامه مختلط پس انداز با دو برابر سرمایه معمولاً بدون مشارکت در منافع صادر می گردد و در موارد بسیار نادری دیده شده است که بعضی از شرکتهای بیمه مشارکت در منافع را در مورد اینگونه بیمه نامه ها اختصاص داده اند.
مشارکت در منافع این نوع بیمه نامه ها معمولاً در سررسید بیمه نامه و به همراه دو برابر سرمایه زمان فوت به بیمه گذار پرداخت می گردد.
کارمزد اینگونه بیمه نامه ها برای نمایندگان و دلالان معادل سایر بیمه نامه های پس انداز معمولی تعیین شده است.
4- بیمه نامه های پس انداز با حق انتخاب:
بسیاری از شرکتهای بیمه، بیمه نامه های پس انداز با حق انتخاب را برای بیمه‌گذار در مورد افزایش سرمایه بیمه در سالهای اولیة اعتبار بیمه نامه طرح ریزی و ارائه نموده اند.
براساس شرایط این بیمه نامه ها، بیمه گذار می تواند همانطور که وضعیت مالی او بهبود می یابد سرمایة عمر خود را به میزان 50% در پایان سه ساله اول یا پنج ساله اول آنهم بدون انجام معاینات پزشکی مجدد، افزایش دهد.
بعضی از شرکتهای بیمه این حفظ حق انتخاب را به تولد اولین و دومین فرزند خانوادة بیمه شده محدود می نمایند، زیرا با افزایش تعداد فرزندان خانواده و طبعاً افراد خانواده، نیاز به تأمین بیشتر، بیمه گذار می تواند سرمایة خود را افزایش دهد.
حق انتخاب دیگری که برای بیمه گذار درنظر گرفته شده است، حق انتخاب تغییر بیمه نامه از نوع بدون مشارکت در منافع به با مشارکت در منافع یا دریافت سرمایة بیمه به صورت اقساط، یا پرداخت یکجا، یا پرداخت حق بیمه برای مدتی کمتر از مدت ثرارداد بیمه است.
بعضی از شرکتهای بیمه برای جلب توجه و نظر زنان در خرید اینگونه بیمه‌نامه ها، حق انتخاب هایی را ارائه داده اند که یک نمونه از آنها به شرح زیر است:
بعد از گذشن سه ماه از تاریخ اولین ازدواج، بیمه گذار می تواند بیمه نامه خود را به شوهرش منتقل کند بدون اینکه نیاز به پرداخت حق بیمه اضافی باشد.
البته لازم به ذکر است که تفاوت سنی آن دو نباید زیاد باشد و معاینات پزشکی هم مورد نیاز نیست. سرمایة بیمه نامه به اسم زن باقی می ماند و در صورت فوت شوهر، زن ذینفع بیمه نامه محسوب می شود.
سایر انواع بیمه عمر مختلط پس انداز:
در این مبحث بطور خلاصه به انواع دیگری از بیمه عمر و پس انداز معمول در جهان اشاره می شود.
1- بیمه نامه مخصوص شرکاء و همکاران تجاری:
با مرگ یکی از شرکاء بر اساس قوانین مربوط، ممکن است شریک دیگر یا سایر شرکا نیاز به سرمایه ای داشته باشند تا بخواهند سهم شریک متوفی را خریداری نمایند.
لذا چانچه دو شریک تجاری، یک بیمه نامه مشترکی را ابتیاع کنند، سرمایه بیمه با مرگ یکی از آنها قابل پرداخت خواهد بود و حق بیمه پرداختی هم مشترکاً از سوی آنها پرداخت می شود. هیچگونه مالیات بر ارث در مورد این نوع بیمه‌نامه‌ها وجود نخواهد داشت.
2- بیمه نامه سرمایة فرزندان:
بیمه نامة سرمایة فرزندان، مانند بیمه نامة به شرط حیات، ساده است. این نوع بیمه نامه معمولاً برای تأمین پوشش و نیاز مالی کودکان در ایام جوانی و رسیدن به سن رشد ابتیاع می گردد.
سرمایة این بیمه نامه معمولاً در زمان رشد و بلوغ طفل و رسیدن به سن 21 تا 25 سالگی قابل پرداخت است.
در این نوع بیمه نامه، سن طفل مبنای محاسبة حق بیمه قرار نمی گیرد. بلکه حق بیمه با توجه به مدت قرارداد تغییر می کند.
این بیمه نامه با هدف ایجاد سرمایه برای فرزندان ذکور است تا در اینده بتوانند کسب و کاری ایجاد کنند یا برای تأمین جهیزیة دختران طرح ریزی شده است.
با پرداخت حق بیمه اضافی به مقدار اندک، می توان الحاقیه ای به قرارداد منظم نمود که پس از فوت ولی یا قیم پرداخت حق بیمه متوقف و سرمایه در سررسید بیمه نامه به طفل پرداخت گردد. میزان حق بیمه با توجه به سن والدین متفاوت خواهد بود.
اصولاً این شیوه بیمه نامه به نام بیمه و عدم پرداخت حق بیمه معروف است.
3- سرمایه تحصیلی فرزندان:
بیمه نامه سرمایه تحصیلی فرزندان، پرداخت اقساطی با مدت زمان معین را برای بیمه گذار تضمین می نماید.
این اقساط ممکن است برابر و یا بر اساس نیاز بیمه گذار به هزینه های تحصیلی فرزندان با یکدیگر متفاوت باشد.
بیمه گذار می تواند سرمایة بیمه را طوری تنظیم نماید که اولین قسط آن با رسیدن فرزند به سن معینی قابل پرداخت باشد.
لازم به تذکر است که اگر در طول مدتی که شرکت بیمه، اقساط سرمایه را می‌پردازد، فرزند فوت کند، اقساط بقیه مدت از سوی شرکت بیمه به شخصی که قرارداد بیمه را پرداخت نموده است، پرداخت می گردد.
اگر شخصی که قرارداد بیمه سرمایه تحصیلی فرزندان را منعقد نموده است فوت نماید پرداخت حق بیمه متوقف می شود و شرکت بیمه مسئول پرداخت سرمایه بیمه به صورت اقساط توافق شده می باشد.
بیمه نامة سرمایه تحصیلی فرزندان هم دارای ارزش بازخریدی است و هم می‌توان در صورت عدم پرداخت اقساط معین حق بیمه، آن را به صورت سرمایه مخفیف درآورد.
کارمزد این نوع بیمه نامه ها معادل کارمزد بیمه نامه های به شرط حیات است.

 


فصل چهارم:
کاربردهای بیمه های مختلط پس انداز

قرارداد بیمه های مختلط پس انداز به عنوان یک عامل بالقوه برای پس انداز کردن مبالغ معینی در طول مدت خاصی که تدوین شده است که این برنامه پس‌انداز، در قبال فوت ناگهانی و زودرس بیمه گذار از سوی شرکت بیمه تحت پوشش قرار داده شده است.
بیمه نامه های عمر و پس انداز می تواند در چهار مورد مفید واقع شوند که عبارتند از:
1- عامل تشویقی برای پس انداز:
بیمه نامه های عمر و پس انداز به مثابه روش پیشرفته و مترقی پس انداز در جهان شناخته شده اند، زیرا بسیاری از مردم علی رغم درآمدهای کافی و مناسب هرگز پس اندازی نداشته اند، اما آینده نگری و اندیشیدن به افراد وابسته به خود، باعث می گردد که از طریق این بیمه نامه هم تأمین کافی در مقابل مرگ زودرس خود برای اعضای خانواده تهیه نماییم هم از جنبه های پس اندازی است آن برای ایام پیری استفاده بریم. بیمه های پس انداز که شرکتهای بیمه به معرض فروش می گذارند از نظر سرمایه گذاری کاملاً حساب شده و دارای تضمین است.

2- وسیله برای تأمین نیازهای ایام پیری:
اگر مدت زمان یک بیمه نامه پس انداز طوری تنظیم گردد که سررسید آن در سنین بین 60 تا 70 سالگی باشد، یک روش بی نظیر و فوق العاده موفق برای تأمین یک سرمایة کافی برای ایام پیری و زمان کاهش درآمد انسان محسوب می شود.
بیمه نامه پس انداز، هم اعضای خانواده را در قبال مرگ زودرس نان آور خانواده تحت پوشش اقتصادی قرار می دهد و چنانچه بیمه گر تا پایان قرارداد در قید حیات باشد می تواند از ذخائر و سرمایه جمع آوری شده در ایام پیری و ناتوانی استفاده نماید.
3- وسیله‌ای‌دفاعی‌درمقابل قطع پس‌انداز به‌دلیل‌بروزمرگ نابهنگام
بسیاری از اوقات، انسان یک برنامه صرفه جوئی و پس انداز را برای مدت معین و خاصی طرح ریزی می کند تا در زمان معینی در آینده به بازدهی برسد یا خاتمه یابد.
ممکن است برنامه صرفه جوئی و پس انداز جهت جمع آوری وجوه کافی برای تحصیل فرزندان باشد یا برای دهها هدف دیگر برنامه ریزی شده باشد که نیاز مبرم به تأمین و رسیدن به آن، برای خود و اعضای خانواده درنظر گرفته شده باشد.
ممکن است با برنامه ریزی معین و دقیق هر سال مبلغی پس انداز شود تا شخص به هدف خود که جمع آوری مبلغ معینی است برسد. اما با مرگ، آنهم پیش بینی نشده چه باید کرد؟
راه صلاح، کاربرد این ذخیره های کوچک و پس اندازهای اندک در طرحهای بیمه ها پس انداز است تا شخص مطمئن شود در زندکی و مرگ تأمین مورد نظر وجود خواهد داشت.
4- وسیله ای برای جمع آوری سرمایه به منظور هدفی خاص:
از بیمه پس انداز به گونه ای مناسب می توان برای جمع آوری ذخائر و سرمایة مورد نیاز استفاده کرد.
این بیمه نامه می تواند وجوه مورد نیاز ایام بازنشستگی را ذخیره نماید یا برای نقشه های آینده به کار رود.
با این برنامه، پس اندازهای اندک که در زندگی هر فرد قابل توجه نیست در شرکت بیمه جمع آوری شده و در آینده در کارهای مفید و قابل توجهی بکار خواهد رفت.

 


فصل پنجم:
بیمه عمر مختلط پس انداز در ایران

از بدو شروع بیمه عمر در ایران تا کنون بیش از 90 درصد بیمه نامه های صادر شده در بخش انفرادی از نوع مختلط پس اتداز بوده است که در اکثر آنها مطالب زیر صادق است.
1- فروشندگان این بیمه عموماً از انواع دیگر بیمه عمر و کاربردشان به قدر کافی آگاهی نداشتند.
2- فروش این نوع بمه از انواع دیگر آسانتر است، زیرا متقاضی بدلایل روانشناسی می پندارد خود در پایان مدت بیمه زنده است و سرمایه بیمه را دریافت خواهد داشت.
بدین سبب این نوع بیمه جاذبه بیشتری داشته و نمایندگان راحت تر می توانند طرف را برای عقد قرارداد متقاعد گردانند.
3- کارمزد این نوع بیمه ها بیش از بیمه های عمر زمانی و تمام عمر است.
مشکلات بیمه های عمر مختلط پس انداز در ایران:
الف – چون اکثر بیمه گذاران از شرایط عمومی بیمه نامه ها بویژه از شرایط بازخرید و عواقب زیان بار عدم پرداخت حق بیمه در ابتدای قرارداد بدرستی آگاه نمی گردیدند، هنگامی که برای بازخرید و فسخ قرارداد به بیمه گر مراجعه می نمودند و متوجه می شدند که نمی توانند تمام آنچه را که پرداخته اند بازستانند، خشمگین می شدند و با متصدیان وقت به مشاجره می پرداختند.
برخی از آنان با توضیحات مسئولین قانع نگردیده، شرکت را سودجو و عملیات بیمه را غیرمردمی می خواندند.
بدیهی است چنین وضعیتی نه تنها به حسن شهرت بیمه گران لطمه می زد، بلکه بیمه عمر را در جامعه به طرز نادرستی معرفی می کرد.

 

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله  53  صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بیمه های عمر و پس انداز و نقش آن در شناسایی فرهنگ بیمه به جامعه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.