فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت

اختصاصی از فی موو کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت


کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت نویسند‌گان: حبیبه نعلبندی ، سیدصادق سیدلو ، جعفر حاجیلو
خلاصه مقاله:
طراحی خطوط فرآوری محصولات کشاورزی و ماشین های مربوطه وابسته به اطلاع از خواص مهندسی هر محصول می باشد دراین تحقیق خواص فیزیکی مشخصه های رنگ وخواص تغذیه ای تمشک ایرانی مورد مطالعه قرارگرفت ضریب اصطکاک استاتیکی تمشک روی چوب استیل و گالوانیزه به ترتیب برابر 22/4و30/6 و26 درجه اندازه گیری شد زاویه قرارگیری و کرویت تمشک نیز به ترتیب برابر 73/5 درجه و 6/6±92/56 درصد بدست آمد زاویه قرارگیری و کرویت نمونه ها فاکتور مهمی درطراحی سیستم های جابجایی با استفاده از ناودانی ها می باشد سطح ناودانی ها باید از ماده ای انتخاب شود که تمشک دارای کمترین ضریب اصطکاک استاتیکی روی آن باشد. مقادیر دانسیته حقیقی دانسیته ظاهری و تخلخل تمشک به ترتیب برابر با 1043/61 و491/93 کیلوگرم برمترمکعب و 52/86 درصد بدست آمد.
کلمات کلیدی: تمشک، دانسیته، خواص فیزیکی، رنگ، ضریب ، اصطکاک استاتیکی

دانلود با لینک مستقیم


کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.