فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله آشنایی با تاریخچه‌ی موتورهای جست‌وجو و آنچه از گوگل نمی‌دانید

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله آشنایی با تاریخچه‌ی موتورهای جست‌وجو و آنچه از گوگل نمی‌دانید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله آشنایی با تاریخچه‌ی موتورهای جست‌وجو و آنچه از گوگل نمی‌دانید


دانلود مقاله آشنایی با تاریخچه‌ی موتورهای جست‌وجو و آنچه از گوگل نمی‌دانید

آشنایی با تاریخچه‌ی موتورهای جست‌وجو و آنچه از گوگل نمی‌دانید!
دنیای اینترنت هر روز تعداد مراجعان بیشتری را به سوی خود می‌کشاند که در این میان وجود موتورهای جست‌وجوگر کمک شایانی به کاربران می‌کند؛ تعداد این موتورهای جست‌وجوگر از انگشتان دو دست فراتر نمی رود و همین امر موجب شده است تا رقابت بین آ‌ن‌ها برای جذب کاربران هر روز شدیدتر شود.
با توجه به اهمیت موتورهای جست وجو در هدایت و ساماندهی نحوه‌ی فعالیت کاربران، مطمئنا مروری بر تاریخچه‌ی شکل‌گیری موتورهای جست‌وجوگر و اشاره به ایراداتی که بر آن‌ها وارد است، می‌تواند برای سودمند و راه‌گشا باشد.  

* تاریخچه‌ی موتورهای جست‌و‌جو
با وجود آن‌که یاهو و گوگل کمتر از یک دهه است که فعالیت اصلی‌شان را بر روی موتورهای جست‌وجو متمرکز کرده‌اند، اما سابقه‌ی موتورهای جست‌وجوگر به حدود 13 سال قبل باز می‌گردد؛ کمی پس از آن‌که استفاده‌ی عمومی از اینترنت در آمریکا آغاز شد، اولین موتور جست‌وجوی اینترنتی با نام "وندکس" کارش را آغاز کرد؛ اما اولین موتور جست‌وجوی اینترنتی معروف را دانشگاه "کارنگی ملون" با عنوان لیکوس (Lycos) عرضه کرد که تا چندی پیش هم به عنوان یکی از مراجع اینترنتی مورد استفاده کاربران اینترنت قرار می‌گرفت.
"آلتاویستا" دومین موتور جست‌وجوی محبوبی بود که پس از آن به کاربران اینترنت معرفی شد و همزمان با رشد سایت‌های اینترنتی، از میان تنها چند سایت موجود در سال 1991، متعلق به کاخ سفید و سازمان ملل و میلیون‌ها سایت اینترنتی در پایان دهه‌ی نود، یاهو به عنوان محبوب‌ترین موتور جست‌وجوی اینترنتی وارد بازار اطلاعات شد و در سال 2001 گوگل وارد این بازار شد و در مدت کمتر از پنج سال توانست بخش مهمی از این بازار را تصاحب کند.

* نحوه‌ی عملکرد موتورهای جست‌وجو
شیوه‌ی کار موتور جست‌وجو اصولا بر مبنای رتبه‌بندی صفحات است؛ هر چقدر به صفحه‌ای بیشتر لینک داده شده باشد، موتور جست‌وجو نتیجه می‌گیرد که آن صفحه از محبوبیت بیشتری برخوردار است و بنابراین آن را در صدر یافته‌های خود برای کاربران قرار می‌دهد.
شیوه‌ی یافتن صفحات اینترنتی با کلید واژه‌ها توسط گوگل، مبتنی بر جست‌وجوهای دائمی صفحات وب توسط نرم‌افزاری به نام "اسپایدر" است که همچون برخی از کاربران اینترنت به وبگردی دائمی مشغول است؛ اسپایدر همچنین به‌روز بودن سایت‌ها و ذخیره‌ی آن‌ها را نیز برعهده دارد، در مرحله‌ی بعدی، نرم‌افزار دیگری به نام "کراولر" درباره‌ی این‌که چه صفحاتی را در سایت موردنظر باید قرار دهد، تصمیم می‌گیرد.
در مرحله‌ی سوم، صفحات بر مبنای اطلاعات جمع‌آوری، پردازش و بایگانی می‌شوند و سپس این اطلاعات فشرده و در پایگاه داده‌ها ذخیره می‌شوند و آخرین مرحله مربوط به "سیستم رتبه‌بندی" است و همزمان با تقاضای کاربر، تمام صفحات مرتبط را مشخص و براساس رتبه‌بندی تنظیم و در کمتر از یک ثانیه آن را ارائه می‌دهد.

 

شامل 6 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله آشنایی با تاریخچه‌ی موتورهای جست‌وجو و آنچه از گوگل نمی‌دانید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.