فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق نگاهی اجمالی به بیماری های نوپدید و بازپدید

اختصاصی از فی موو دانلود تحقیق نگاهی اجمالی به بیماری های نوپدید و بازپدید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق نگاهی اجمالی به بیماری های نوپدید و بازپدید


دانلود تحقیق نگاهی اجمالی به بیماری های نوپدید و بازپدید

زمانی تصور بر این بود که از یکطرف بهبود وضع تغذیه و بهداشت و از طرف دیگر گسترش ایمنسازی، باعث کنترل بیماری های عفونی و سرانجام موجب ریشه کنی آنها خواهد شد ولی نوپدیدی بسیاری از عوامل عفونتزای جدید، بازپدیدی برخی از عوامل عفونتزائی که تصور می‌رفت به مرحله حذف رسیده اند و بروز مقاومت روزافزون عوامل سببی بیماری های عفونی نسبت به آنتی بیوتیک ها، حاکی از این واقعیت است که جنگ بین میکروب و انسان را پایانی نیست و در بسیاری از جبهه ها همچنان ادامه دارد و حتی به فاصله های کوتاهی جبهه های جدیدی نیز گشوده می‌شود.

همانگونه که در گفتار اوّل کتاب نیز اشاره گردید، رویداد نوپدیدی و بازپدیدی بیماری ها جهانگستر بوده در تمامی نقاط دنیا به وقوع پیوسته است. مثلا از سال 1996 تا 2003 طغیان های (Outbreak) عظیمی از عفونت های ناشی از عوامل بیماریزای موجود، نظیر آنتروویروس 71 یا واریانت های جدیدی نظیر آنفلوآنزای پرندگان، ویروس نیپا، SARS و امثال این ها در منطقه آسیا حادث گردیده و حضور برخی از آن ها ادامه یافته و به صف بیماری های بومی منطقه پیوسته است. بدیهی است که دستیابی به تشخیص به موقع و واکنش متناسب با نوپدیدی و بازپدیدی بیماری ها؛ مراقبت مداوم با بهره گیری از رویاروئی های بالینی، آزمایشگاهی، اپیدمیولوژیک و بهداشت عمومی را می‌طلبد که امید است در میهن عزیزمان، بیش از پیش اجرا شود.

عوامل سببی بیماریهای نوپدید و بازپدید، شامل ویروس ها، باکتری ها، انگل های تکیاخته‌ای و اخیرا هم بعضی از عوامل غیرمتعارف، نظیر پرایون ها می‌باشند. در این گفتار براساس جدول شماره 2 گفتار 1، به نگاهی اجمالی بر بیماری های نوپدید و بازپدید، بسنده نموده شرح مفصّل برخی از آن ها را به گفتارهای جداگانه‌ای محوّل می‌نمائیم.

1 ـ  نوپدیدی آنتریت روتاویروسی (سال 1973)

گاستروآنتریت های ویروسی یکی از علل مهم بیماری و مرگ در سطح جهان به حساب می‌آیند و همه ساله در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین حدود 5ـ3 بیلیون مورد بیماری با 10ـ5 میلیون مورد مرگ، به بار می‌آورند و هرچند ویروس هائی نظیر کالیسی ویروس ها، آدنوویروس ها، ویروس های نورواک و شبه نورواک، آستروویروس ها و 000 را عامل سببی بسیاری از موارد گاستروآنتریت دانسته اند ولی از سال 1973 که روتاویروس ها را شناسائی کردند مشخص شد که مهمترین ویروس های عامل گاستروآنتریت ویروسی شیرخواران و کودکان کم سن، در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، می‌باشند.

تقریبا یک سوّم موارد اسهال شیرخواران و کودکان زیر 5 سال در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه که در بیمارستان بستری میشوند، از نوع اسهال روتاویروسی است.

موارد بروز عفونت های روتاویروسی نزد نوزادان تازه متولد شده در بعضی از زایشگاه ها زیاد است ولی اغلب آن ها بدون نشانه بالینی می‌باشند. تمام کودکان در 2 تا 3 سال اوّل زندگی خود به این عفونت ویروسی مبتلا میشوند و حداکثر بروز بیماری درسن 6 تا 24 ماهگی اتفاق می‌افتد. حدود یک سوّم عفونت های روتاویروسی شیرخواران، بعد از ماه اوّل زندگی به همراه اسهال می‌باشد و علائم اسهال در این عفونت نسبت به موارد مشابه، بسیار شدیدتر است و تخمین زده میشودکه در کشورهای در حال توسعه، سالیانه 600 هزار مورد مرگ کودکان را باعث می‌گردد. پاتوژنز ویروس در تصویر شماره 1 نشان داده شده است.

شامل 89 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق نگاهی اجمالی به بیماری های نوپدید و بازپدید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.