فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان رشته تکنولوژی شیلات

اختصاصی از فی موو دانلود گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان رشته تکنولوژی شیلات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان رشته تکنولوژی شیلات


دانلود گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان رشته تکنولوژی شیلات

نمونه متن:

هر موجود زنده ای برای ادامه حیات و رشد به مقداری انرژی نیاز دارد. در مورد ماهیها مقدار انرژی لازم به درجه حرارت آب، نژاد ماهی، اندازه ماهی، طول عمر، نوع تغذیه، فعالیت بدنی، نور، کیفیت شیمیایی آب، مقدار و شدت جریان آب و غیره بستگی دارد. نتایج تحقیقات نشان داده است که انواع ماهی های قزل آلا برای تولید یک کیلوگرم وزن به 4600 کیلوکالری انرژی نیاز دارند. بدیهی است قسمتی از انرژی دریافتی برای فعالیتهای بدنی و قسمت دیگر آن برای تبدیل به وزن در رشد مصرف می شود. که برای قزل الای رنگین کمان حدود 300 درصد انرژی صرف بدن سازی می شود.

اختلاف اصلی ماهی و پستانداران در مصرف انرژی این است که ماهی خونسرد است و برای نگهداری درجه حرارت بدن خود نیاز به مصرف انرژی ندارد. با نداشتن این نیاز ماهی قادر خواهد بود از انرژی موجود برای رشد، فعالیت و تولید مثل، استفاده کند.

طبیعی است که بدن ماهی نمی تواند تمام این مواد را یکسره هضم کند. بنابراین ضریب هضم را باید در اعداد فوق ضرب کرد. از طرفی قسمتی از این مواد به انرژی تبدیل نخواهد شد که این عامل را باید منظور کرد.

انرژی مواد خام ß انرژی قابل متابولیزه شدن ß انرژی خاص

منبع تأمین انرژی مورد نیاز ماهی از مواد غذایی است که استفاده می کند که مواد اصلی متشکله از پروتئین ها، چربی ها و هیدراتهای کربن می باشد. انرژی قابل حصول از غذای ماهی را باید به ترتیب زیر محاسبه کرد.

55/5 کیلوکالری به ازای هر گرم پروتئین

45/9 کیلوکالری به ازای هر گرم چربی

10/4 کیلوکالری به ازای هر گرم کربوهیدرات

در نتیجه هر گرم پروتئین دارای Kcal 9/3 هر گرم چربی دارای Kcal 5/8 و هر گرم کربوهیدرات Kcal 5/3 انرژی خالص می باشد.

  احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان

از کل انرژی موجود در خاک، بخشی جهت تأمین رشد و انجام فعالیت های متابولیکی ضروری در اختیار ماهی قرار گرتفه و بقیه بصورت غذای خورده نشده یا هضم نشده و یا از طریق حرارت و فراورده های دفعی از دسترس ماهی خارج می شود. شکل 1 سیر انرژی در بدن ماهی را نشان می دهد. بیشترین مقدار انرژی دفع شده مربوط به غذای هضم نشده و کمترین آن مربوط به ترشح آمونیاک و ادرار می باشد.

فهرست مطالب:

تعریف ماهیان سرد آبی

معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان

جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری

مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان

مقدمه

آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش

دهان

حلق

مری

معده

روده

محیطی

شرایط

تعریف علم تغذیه

مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان

انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش

غذای تر

ترکیب غذای تر

غذای مرطوب

غذای خشک

تغذیه بچه ماهیان

مقدار غذادهی

زمان و دفعات غذادهی

کیفیت غذا

روش های تغذیه

فرموله نمودن ترکیبات غذایی

زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه

فرم بیومتری

احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان

انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن

احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان

پروتئینها

کیفیت پروتئین

مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها

پودر ماهی fish meal

پودر گوشت و خون blood and meat meat

پودر خون blood meat

مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی

کنجاله تخم پنبه

کنجاله سویا

کنجاله آفتابگردان

کنجاله بادام زمینی

پروتئین تک سلولی

Single cell protein

احتیاجات چربی قزل آلا

کربوهیدرات ها یا قندها

 ویتامینها

بیماریهای بچه ماهیان

گرسنگی

هگزامیتیاز

اکتومیتوس

مشکلات آبششی

خراشیدن

آفتاب سوختگی

جدول های غذادهی

نتیجه گیری

فهرست منابع

_____________________________

تعداد 60 صفحه فایل Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی پرورش قزل آلای رنگین کمان رشته تکنولوژی شیلات
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.