فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله خشک کردن مواد غذایی

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله خشک کردن مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله خشک کردن مواد غذایی


 دانلود مقاله خشک کردن مواد غذایی

خشک کردن مواد غذایی ، یکی از قدیمی ترین  روشهای نگهداری آنهاست  . در اثر کاهش مقدار رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود  و سرعت دیگر واکنشهای  مضر نیز به مقدار قابل توجهی  کم می شود . خشک کردن  ضمن اینکه که بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ،  وزن و حجم  آن  را نیز به میزان چشمگیری کاهش می دهد و در نتیجه از هزینه های حمل ونقل  و ذخیره سازی  محصول می کاهد . خشک کردن  ماده غذایی  اغلب باعث تولید  فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است .

 نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن  و مهارت  خاصی نیاز دارد .  به لحاظ شکل و ترکیب ساختمانی این محصولات، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که کمترین  تاثیر را بر روی  کیفیت آنها داشته باشد . به عبارت دیگر  محصول که در فرآیند خشک کردن تولید می شود ، بعد از رطوبت زنی بتواند تاحدود زیادی به کیفیت  مواد اولیه خود برگردد.  برای رسیدن  به این نتایج مطلوب  در میوه ها و سبزیهای خشک می بایست  در طول فرآیند خشک کردن  انتقال جرم  و حرارت به صورت مناسبی در داخل  محصول انجام شود . طراحی این فرآیند نیازمند تحلیل دقیق انتقال جرم و حرارت در داخل  ساختمان محصول است .  بنابراین  فقط  از طریق تحلیل و شناخت  این فرآیندها  می توان  به حداکثر بازده و مناسبترین کیفیت دست یافت

شامل 31 صفحه فایل word قابل ویرایش

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله خشک کردن مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.