فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله اهمیت نان و سایر محصولات صنایع پخت

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله اهمیت نان و سایر محصولات صنایع پخت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اهمیت نان و سایر محصولات صنایع پخت


دانلود مقاله اهمیت نان و سایر محصولات صنایع پخت

از سالهای بسیار دور غلات به صور مختلف به عنوان پایه اصلی غذای قسمت اعظمی از نفوس جهان بوده وامروزه نیز هنوز این مقام را در تغذیه مردم حفظ نموده است.

مصرف غلات در تغذیه، از مراحل ابتدایی وبه صورت دانه بوداده شروع گردیده وسپس مراحل تکاملی خودرا به شکل خمیرونان مسطح ونازک طی نموده وامروزه درفرم نان حجیم و متخلخل و یادر انواع مختلف رشته، ماکارونی، شیرینی، بیسکوئیت و... نقش عمده ای را در تغذیه، صنایع غذائی و سایر فرآورده های مشابه بعهده دارد.

مراحل مختلف آماده سازی دانه های غلات را در طول تاریخ تکاملی بشر میتوان به صورت زیر تصور کرد:

ابتدا مصرف غلات با ساقه و پوشینه ایجاد مشکلاتی در هضم وجذب آن به وجود آورده است وبه این دلیل با اصطکاک دانه ها به یکدیگر قسمتی از پوشینه را از دانه جدا نمودند که نهایتاً به خرمنکوبی منتهی گردید.

مراحل بعد عبارت بودند از: خرد کردن دانه، اختلاط آندوسپرم نرم و ریز شده با آب که در نهایت منجر به تولید خمیر و پخت آن بر روی آتش گردید.

در افسانه ها آمده است که نانوای فرعون به دلیل فراموشی،خمیر مانده و ترش شده را به خمیر اضافه می نماید که در نتیجه آن کیفیت نان بهبود قابل ملا حظه ای پیدا نمود و این مقدمه ای برای استفاده از خمیر ترش گردید.

تهیه نان با استفاده از خمیر ترش و به صورت نازک و مسطّح باعث گردید که در اثر تخمیر، نان حاصل پوک و از سفتی و سختی خارج وقابلت جویدن بهتری پیدا نماید.

 از برهه صدها سال گذشت تادر اثر پیشرفت و توسعه صنعت مخمر سازی نانهای حجیم متخلخل امروزه به وجود آمد که این نیز به نوبه خود باعث محدود شدن غله مورد نظر برای تهیه نان، فقط به گندم و چاودار گردید

شامل 22 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اهمیت نان و سایر محصولات صنایع پخت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.