
این محصول در قالب پی دی اف و 73 صفحه می باشد.
این سمینار جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق-کنترل طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز سمینار ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این سمینار را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.
چکیده:
در این سمینار روش های مختلف کنترل سرعت یک موتور القایی بررسی گردید. موتور القایی به دلیل ساختار ساده و هزینه تعمیرات و نگهداری بسیار کم یکی از پرکاربردترین محرکه های الکتریکی درصنعت می باشد. کنترل سرعت و گشتاور جزء مباحث لاینفک موتورهای القایی محسوب می شود. در ابتدا روش های قدیمی ذکر شده است. سپس دو روش کنترل برداری و کنترل مستقیم گشتاور توضیح داده شده است. روش کنترل مستقیم گشتاور داری پاسخ گشتاور بسیار سریع بوده و در مقابل تعمیرات بار ناگهانی بسایر مقاوم عمل می کند به همین دلیل این روش انتخاب گردیده است.
مقدمه:
موتور القایی به دلیل ساختار ساده و هزینه تعمیرات و نگهداری بسیار کم، یکی از پرکابردترین محرکه های الکتریکی در صنعت می باشد. در موتور های القای استاتور به شبکه AC وصل شده و در رتور جریان AC به علت القاء برقرار می گردد و به همین دلیل به آن ها موتور القایی گفته می شود. موتورهای القایی دوار سه نوع اند:
1- موتور القایی تکفاز
2- موتور القایی دو فاز
3- موتور القایی سه فاز
در فصل اول این سمینار به توضیح این موتور پرداخته ایم.
در فصل دوم روش های قدیمی آورده شده.
در فصل سوم به ارائه دو روش کنترل برداری و کنترل مستقیم گشتاور می پردازیم.
سمینار کارشناسی ارشد برق بررسی روش های مختلف کنترل موتور القایی