فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی سیستم های تبادل حرارت

اختصاصی از فی موو دانلود گزارش کارآموزی سیستم های تبادل حرارت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی سیستم های تبادل حرارت


دانلود گزارش کارآموزی سیستم های تبادل حرارت

 

مشخصات این فایل
عنوان: سیستم های تبادل حرارت
مکان کارآموزی: نیروگاه
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 73

این گزارش کارآموزی درمورد سیستم های تبادل حرارت می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی سیستم های تبادل حرارت

تبخیر کننده های مورد استفاده برای انتقال حرارت :
تبخیر کننده های مورد استفاده در انتقال حرارت ، سیستمهای یک مرحله ای هستند که در آنها یک یا چند پوسته به صورت موازی با یکدیگر قرار دارند و بخار آب را از خروجی یک توربین فشار قوی یا موتور فشار قوی دریافت می کنند . هدف از کاربرد این نوع تبخیر کننده ، چگالش بخار آب تولید شده در دیگ بخار فشار قوی که از درون توربین فشار قوی گذشته می باشد .
سپس مایع چگالیده شده با استفاده از یک چپ افزاینده فشار که مستقیماً به یک دیگ بخار فشار قوی برگردانده می شود و بدین ترتیب مواد فشار قوی به طور مداوم تغذیه می شود ، بدیهی است که محل نصب دیگ بخار و توربین فشار قوی بستگی زیادی به این مدار دارد . با چگالش بخار خروجی از توربین یا موتور فشار قوی ، از حرارت منتقل در تبخیر کننده برای تهیه مقادیر زیادی بخار جهت فرآیندهای گوناگون استفاده می شود . در اینصورت تمامی یا بخشی از مایع چگالیده شده هرگز به سیستم تبخیر کننده باز نخواهد گشت . اگر .....(ادامه دارد)

فرآیندهای تبخیری :
تبخیر کننده ها تجهیزاتی هستند که برای تبادل حرارت نهان مورد استفاده قرار می گیرند و به عنوان بخشی از یک فرآیند نغلیظ یا تقطیر مطرح نمی شوند . محاسبه بار حرارتی معمولاً بسیار ساده است . شاید رایج ترین نوع تبخیر کننده مبدل 2-1 افقی و یا شکلهای اصلاح شده آن باشد که تبخیر در پوسته و یا لوله ها صورت می گیرد ، اگر بخار آب ماده واسط گرمایش باشد ، خوردگی ناشی از وجود هوا در مایع چگالیده شده و این معمولاً سبب می گردد تا متغیر در پوسته مزایای بیشتری به همراه داشته باشد . چند اختلاف اساسی میان عملیات و محاسبات تبخیر وجود دارد و تبخیر کننده های عمودی و افقی وجود دارد .
در تبخیر کننده های نیروگاهی 50 تا 60 درصد از قسمت فوقانی پوسته برای آزاد سازی مایع که درون حبابهای واقع بر سطح به دام افتاده اند به کار برده می شود . آزاد سازی بیشتر مایع به کمک یک جداکننده بخار آب در پوسته انجام می شود . طرح مکانیکی و ضخامت پوسته ، فلانجها و صفحه نگهدارنده لوله بستگی به حاصل ضرب فشار درون پوسته و قطر پوسته دارد . .....(ادامه دارد)

تبخیر کننده یا ریبویلر دارای پمپ با محدوده جوشش :
اگر مایعی که تبخیر می گردد مخلوطی از چند جزء قابل اختلاط باشد ، به صورت همدما نخواهد جوشید ، در عوض چنین مخلوطی دارای یک درجه حرارت جوشش اولیه ( نقطه حباب ) و یک درجه حرارت جوشش نهایی ( نقطه شبنم ) است که در آن آخرین قطره مابع تبخیر می گردد . وقتی که مایع در نقطه حباب شروع به جوشش می کند ، اجزای فوارتر با دبی بیشتری از محلول خارج می شوند ، در حالیکه اجزای فرار وارد بخار می شوند ، درجه حرارت جوشش مایع باقیمانده افزایش می یابد ، این بدان معنی است که در تمام تبخیر کننده یک محدوده درجه حرارت وجود دارد که در آن جوشش صورت می گیرد و هر چه درصد مایع تبخیر شده بیشتر باشد ، این محدوده از نقطه حباب تا نقطه شبنم در ورودی مایع گسترده تر می گردد .
به دلیل وجود این محدوده جوشش ، حرارت محسوس نیز مانند حرارت نهان باید به طور همزمان توسط مایع در حین عبور از تبخیر کننده حذف گردد و به این ترتیب مایع دارای یک محدوده درجه حرارت جوشش خواهد بود . علاوه بر این حرارت محسوس در همان سطحی مبادله می گردد که حرارت جوشش خواهد بود ، علاوه بر این حرارت محسوس در همان سطحی مبادله می گردد که حرارت تبخیر تبادل می یابد . بر خلاف پیش گرم کن – تبخیر کننده همدما که در نواحی جدا از هم صورت می گیرد . .....(ادامه دارد)

تبخیر کننده با ریبویلر دارای پمپ با جوشش همدما
محاسبات مورد استفاده در حل این نوع از مبدلها در بسیاری از مسائل ساده تبخیر مطرح در تأسیسات همراه یا بدون انتقال به ستون تقطیر رایج است . اگر یک مایع اساساً خالص و یا مخلوطی با نقطه جوش ثابت باشد به طور همدما خواهد جوشید ، این حالت معمولاً در مورد مایع تحتانی ستون تقطیر یک مخلوط دو تایی به اعضای نسبتاً ناخالص مشاهده می گردد . برای عملیات جوشش نظیر تبخیر مایع سرد خروجی از یک مخزن ذخیره ممکن است مایع در نقطه جوش خود نبوده و نیازمند پیش گرمایش تا رسیدن به نقطه جوش باشد . از آنجا که پوسته یک تبخیر کننده با سیرکولاسیون اجباری شبیه هر مبدل 2-1 دیگر است گرمایش را می توان در پوسته ای مشابه نظیر تبخیر انجام داد . اگر دوره عملکرد یک تبخیر کننده را با یک ضریب جرم گیری کلی تعیین کنیم ، لازم است سطح پوسته را به دو ناحیه متوالی تقسیم کنیم ، یک ناحیه برای پیش گرمایش و یک ناحیه برای تبخیر ، روش عملی همانند روشی که برای چگالنده – مادون سرد کننده به کار برده می شود .
اختلاف درجه حرارت حقیقی همان اختلاف درجه حرارت متوازن برای دو ناحیه است و  ضرایب مبدل تغییر متوازن می باشد که با معادلات زیر به دست می آید : .....(ادامه دارد)

انواع اواپراتور :
اواپراتورها در شکل ها ، انواع و اندازه های مختلف ساخته می شوند و از جهات مختلفی از جمله : ساختمان ، نوع ماده مبرد داخلی ، طرز عمل ، طریقه سرد کردن هوا یا مایعات و بالاخره نوع کنترل کننده ماده مبرد تقسیم بندی می شوند .
از نظر ساختمان ، اواپراتورها را به سه دسته تقسیم می کنند :
الف ) کویلی ساده
ب ) صفحه ای
ج ) کویلی پره دار
اواپراتورهای کویلی ساده و صفحه ای به خاطر اینکه مبرد در داخل کویل ساده تبخیر می شود گاهی جزو یک دسته محسوب می شوند ، ولی اواپراتورهای پره دار در حقیقت دارای دو صفحه تبادل حرارت می باشند به این معنی که حرارت از هوا یا سیال به پره ها منتقل و پره ها حرارت را از طریق سطح لوله به ماده مبرد انتقال می دهند که در این حال لوله های حامل ماده مبرد به عنوان سطوح انتقال حرارت اولیه و سطوح پره ها به عنوان سطوح حرارت ثانویه نامیده می شوند .
اواپراتورهای کویلی و صفحه ای از لوله های مسی و یا فولادی ساخته می شوند . لوله های فولادی معمولاً در ساختن اواپراتورهای بزرگ و سیستمهای آمونیاکی کاربرد داشته و از لوله های مسی برای سیستمهای تبرید کم ظرفیت و آنهایی که مبردشان غیر از آمونیاک باشد استفاده می شود . اواپراتورهای کویلی و صفحه ای را می توان به اندازه های مورد سفارش و .....(ادامه دارد)

سرد کن لوله ای :
این نوع اواپراتور از یک سری لوله ها که به صورت افقی روی هم قرار گرفته اند ساخته شده و برای سرد کردن مایعات از قبیل شیر به کار می رود . ماده مبرد در داخل لوله های جریان دارد و مایع سرد شونده از بالا روی لوله های سرد ریخته می شود و در اثر تماس با سطوح سرد به صورت مایع سرد در ظرف زیرین جمع می گردد .
از محسنات این نوع سرد کن این است که مایع سرد شونده در فشار اتمسفر و در جریان هوا سرد می شود و بخارات و گازهای محلول در مایع در حین سرد شدن از آن جدا می شود .
با استفاده از این نوع سرد کن می توان مایعات را بدون ترس از خطر یخزدگی تا دمای نزدیک انجماد سزد کرد . ( شکل 3-8 ) ساختمان و طرز کار این نوع سرد کن را به ما نشان می دهد . .....(ادامه دارد)

 

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی سیستم های تبادل حرارت

 مقدمه
تجهیزات تبخیری
فرایندهای تبخیری در نیروگاه
1- تبخیر کننده های آب جبرانی
2- تبخری کننده در فرایندها
4- دستگاه تقطیرآب نمک
فرآیندهای تبخیری
طبقه بندی مبدلهای تبخیر کننده
مبدل های تبخیری یا سیرکولاسیون اجباری
الف ) تبخیر در پوسته
ب ) تبخیر در لوله
مبدل های تبخیری با سیرکولاسیون طبیعی
الف ) تبخیر در پوسته
ب ) تبخیر در لوله
محدودیتهای شار حرارتی و اختلاف درجه حرارت
1- شار حرارتی
2- ضریب فیلم
رابطه میان حداکثر شار و حداکثر ضریب فیلم
1- تبخیر در پوسته
الف ) تبخیر کننده با ریبویلر دارای پمپ با جوشش همزمان
ب ) تبخیر کننده یا ریبویلر دارای پمپ یا محدوده جوشش
2- تبخیر در لوله ها
مبدلهای تبخیری سیرکولاسیون طبیعی
1- تبخیر در پوسته
الف ) ریبویلر کتری مانند ؛
ب ) سردکن
پ ) دسته لوله ها درون ستون
ت ) ریبویلر ترموسیفون افقی
2- تبخیر در لوله ها
فصل دوم : اواپراتور
نقش اواپراتور در سیکل های تبرید
نقش اواپراتور
سیکل های استاندارد تراکمی بخار
عملکرد اواپراتور
سیستم تبرید بخار افشانی
نقش اواپراتور
سیستم های چند اواپراتوره
1-  یک کمپرسور و دو اواپراتور  
دو کمپرسور و دو اواپراتور
فصل سوم : انواع اواپراتور
اواپراتورهای صفحه ای
اوئاپراتورهای نوع خشک و مرطوب
اواپراتورهای جریان طبیعی و اجباری
اواپرااتورهای نوع آب سردکن
سرکن دو لوله
سرد کن لوله ای
سرد کن مخزنی
فصل چهارم : طراحی مبدل برای آزمایشگاه ترمودینامیک
روشهای طراحی و محاسبه ترموهیدرولیکی
شرایط هوای گرم ورودی
شرایط مبرد R12
مرحله ( 2 ) : انتخاب مبدل
( طرف 1 ) : هوای گرم
محاسبه پارامترهای هندسی مبدل
طرف ( 3 ) برای R12
محاسبه عدد رینولدز
مرحله ( 5 ) : محسابه ضرایب انتقال حرارت
ضمایم

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی سیستم های تبادل حرارت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.