لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه19
مفتول آرماتور بندی مفتول قالب بندی
در دنیای امروز مفتول به صورت یک صنعت مادر خود نمائی می کند از مفتول
در تولید انواع قفسه ، توری، میخ،پرچ، سیم خاردار ،پانل ،مش ،الکترود،پیچ و همچنین صنعت ساختمان <<<آماتور بندی ، قالب بندی ، بسته بندی>>>
وصدها محصول دیگر استفاده می شود.
همانطوریکهتاریخدانان و تاریخ نویسان غربی خوداذعان نموده اند اولین سازندگان سرپناه و بهعبارتی ساختمان در گیتی ایرانیا ن بوده اند که به علت شرایطجغرافیاییمنطقه نمی توانستند در غارها زندگی کنند و به همین خاطردیوارهایی را بهارتفاع قدشان ویا کمی بلندتر می ساختند و بعد تنه درختانرا صاف کرده و رویدیوارها می انداختند که ما امروزه به آن نام تیردادهایم و روی تیر ها رابا پوشال گیاهان منطقه می پوشاندند و درواقعایزولاسیون می کردند واین سازهکه ما در اصطلاح امروزی ساختمان بنایی بهآن داده ایم مربوط به حداقل ششالی هفت هزار سال پیش است که دریاچه مرکزیایران واقع دردشت کویرودشت لوتدراثرگسل به وجودآمده وآتشفشان دماوندخشک نشده بودوشهرسیلککاشانبه عنوانپایتخت ایران به حساب می آمدکه ملکه مادر(ماما)بعنوانپادشاه ایران که ایرانبان(ایران بانو)خواندهمی شددرآن زندگی می کردکهباهوش ترین زن ایران بود و با قایقی کهگوزنها آن را می کشیدند سراسردریاچه مرکزی را می گشت وبه شهرهای ایران درشمال و جنوب و شرق و غرب سرکشی می کرد و همین هوش آنان بود که موجبپیشرفت در ساخت خانه و بعدها دردوران هخامنشی در شهر سازی گردید .
مشخصات پروژه هزاره سوم
·مساحت زمین :
-براساس پروانه شماره 60006290 متراژ برابر 8352 متر مربع
-براساس مصوبه کمیسیون ماده پنج در شرف صدور متراژ برابر 15200 متر مربع
* مساحتبنا :
* 122687 مترمربع
زیرزمین- پارکینگ- استخر–فضای ورزشی 32000 متر مربع
تجاری 6063متر مربع
موقیعت اداری 9094 مترمربع
مسکونی75530مترمربع
* مساحتمفید:
* 67422 مترمربع
تجاری 1846 متر مربع
موقیعت اداری 7229 متر مربع
مسکونی 58347متر مربع
* سالشروع ساخت :
* صدورپروانه 9/9 1381 ، شروع فونداسیون خرداد1382
* پیشبینی سال پایانی ساخت :
* درصورت تامین بودجه سال 1389
سیستم نیلینگ:
با توجه به عمق زیاد خاک برداری صورتگرفته در پروژه هزاره سوم و نوع خاک محل سایت بخصوص در قسمتهای شمالی آن، ارتفاعخاک برداریشدهنیاز به تحکیم، بمنظور حفظ خاک آن منطقه داشت. روشهای مختلفی ازقبیل شمعکوبی و یا ایجاد سازه نگهبان موقت توسط مشاوران پیشنهاد گردید.امانهایتاًبه دلیل مجاورت با خیابان شیخ بهایی ،در ضلع شمالی غربی سایت، روشنیلینگ توسطمشاور محترم دریا، خاک پی–از مشاوران پروژه - پیشنهاد و مورد قبول واقعگردید.
بدین منظورابتدا کوله های سنگی موقت ایجاد شده در این قسمت به تدریجتخریب شده وهمزمان با آن عملیات نیل گذاری داخل خاک و بتن ریزی از بالا به پایینصورتگرفت .
لازم به ذکراست در این روش از لحاظ تئوری گوه گسیختگی خاک تحتتاثیر بار، شناسایی شدهو سپس تحت اثر تدابیری که برخی از آنها در اشکال ذیل مشخصاست ، گوه خاکمهار می گردد و به خاک پشت آن دوخته می شود.
تخریب دیواره موقتسنگی در محوطه شمال غربی سایت با توجه به تراز ارتفاعی داده شده برای مقاومت خاکموجودو اجرای کوله های آجری.
همزمانبا کار تخریب کوله های سنگی ، بهمنظور هر چه ایمن کردن محوطه ، ایجاد یکسری کوله های موقت در بستر کار نیز دردستور کار قرار گرفت.
تصویر سطح تمام شده قسمتی از محلهای نیلینگ را نشان می دهد.
تصویر مراحل انتهایی عملیات نیلینگ رانشان می دهد. در عکس دستگاه مشغول پمپ دوغاب سیمان با فشار به داخل سوراخ ها است .
پس از انجام عملیات حفاری ومیلگرد گذاری داخل سوراخ ایجاد شده ، سر حفره بسته شده و دوغاب سیمان به داخل سوراخپمپ می شود .
عملیات نیلینگ بلافاصله پس از انجامعملیات خاک برداری صورت می گرفت .
سطح نیل شده و میلگرد گذاری شده که آمادهبرای بتن ریزی میباشد.
سطح قالب بندی شده به منظور بتنریزی
مجموعه آرماتورگذاری و قالب بندیسطح نیلینگ در ذیل تراز کوله ها.
آرماتور بندی سقف ها:
درآرماتور بندی سقف های پروژه هزاره سوم نیز شاهد مواردیهستیم که به تدریج وبا پیشرفت علوم فنی و مهندسی روز کامل و کامل تر گردید. همچنیندر بحث اجراو بمنظور تامین مقدمات ادامه مراحل اجرا ، در این بخش نیز همانندبقیهبخشها هماهنگی های لازم بصورت تمام وقت با مشاوران پروژه و بقیهقسمتهای اجراییصورت می گرفت.
نمایی از شکل آرماتوربندییکی از سقفهای بلوک a ضلع شمالی:
آرماتوربندی تکمیل شده، برشگیرها در محل نصب گردیده و جوشکاری آنها تکمیل شدهاست، لقمه های بتنی در محلهای پیش بینی شده قرار گرفته است، بازشوهایموجود در سطح سقفبا توجه به نقشه های ارائه شده اجرا گردیده و مسیر بتنریزی مشخص شده و با توجه بهآن لوله کشی پمپ بتن صورت گرفته است. در شکلیکی از کارگران مشغول کنترل دقیق فواصلبین آرماتورها است.
چگونگی قطع و خم آرماتور در محل برخورد باستونهای فلزی
محل داکتهای تاسیساتی که می بایست بتنریزی نشود و تقویت محل قطع بتن در دو جبهه بصورت افقی و مایل
بتن ریزی سقف
تحقیق در مورد مفتول آرماتور بندی مفتول قالب بندی