مشخصات این فایل
عنوان: نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال نیرو
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 65
این گزارش کارآموزی درمورد نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال نیرو می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال نیرو
خدمات امور حفاظت وکنترل:
طراحی ومهندسی پستهای برق: با انجام کلیه محاسبات باز واتصال کوتاه ودر نظر گرفتن تمامی ویژگی های مورد نیاز می تواند طرح حفاظت،کنترل ونمای کلی پستها را تهیه نماید. کلیه نقشه ها وفهرستهای کابل،سیم وتجهیزات بر اساس نیاز مشتری تهیه
می گردد وبر اساس نوع تجهیزات تمامی ارتباطات لازم را کامل می نماید.
نصب وراه اندازی پستها: هرگاه نیاز به اجرای سیستم حفاظت کامل برای پستهای انتقال ویا توزیع از سطح ولتاژ چهارصد کیلوولت گرفته تا برق صنعتی داشته باشید، هنگامیکه می خواهید تا سیستم حفاظتی خود را کامل نمایید ویا پست را پس از نصب با
کیفیت مطلوب ودر کمترین زمان در مدار قرار دهید،این امور آماده انجام خدمات
مورد نیاز شما است.
تست های آماده سازی وراه اندازی: در سریعترین زمان ممکن می تواند تمامی تجهیزات حفاظتی .....(ادامه دارد)
خدمات امور مخابرات:
ایجاد،نگهداری وتعمیرات شبکه های تلفن: با توجه به نقش حیاتی مراکز تلفن در ارتباطات داخلی وخارجی سازمان ها وصنایع،این امور می تواند براساس نیاز مشتری طراحی شبکه های تلفن شما را به انجام رسانده وبا داشتن مشاوره در تهیه تجهیزات مخابراتی لازم،نسبت به راه اندازی مراکز تلفن،تطبیق وهماهنگی در شماره بندی و سیگنالینگ وایجاد کانالهای مخابراتی لازم برای تمامی نقاط مورد نیاز اقدام نماید.نگهداری وسرویس های به موقع این امور باعث اطمینان از عدم بروز هرگونه خللی در ارتباطات تلفنی شما خواهد بود.
ایجاد،نگهداری وتعمیرات شبکه های بی سیم: گستردگی و روند روبه رشد شبکه های
بی سیم،نیاز به این نوع شبکه ها را به شدت افزایش داده است ولذا یکی از توانایی های اصلی امور مخابرات در طراحی ونصب ایستگاههای ثابت ومتحرک بر اساس
فرکانس بندهای مورد نظر شبکه مخابرات می باشد.این امور می تواند با انجام برنامه زمان بندی نگهداری وتعمیرات شبکه های بی سیم،ارتباط مستمر ومطمئن را از طریق این سیستم تضمین نماید.
بهینه سازی وتوسعه شبکه های بی سیم: با گسترش ارتباطات وافزایش نقاط شبکه لزوم بهینه سازی وتوسعه شبکه بی سیم به گونه ای است که نه تنها خللی در ارتباطات فعلی ایجاد نگردد بلکه وضعیت موجود نیز اصلاح شود.
راه اندازی ونگهداری وتعمیرات(PLC) : خدمات ویژه «POWER LINE CARRIER » که می تواند ارتباطات .....(ادامه دارد)
انواع آرایشهای منابع تغذیه سوئیچینگ:
این منابع از اوایل دهه 1970 همزمان با عرضه ترانزیستورهای قدرت مطرح شدند. تئوری های اولیه این منابع از سال 1930 تدوین شده بود وبه تدریج جهت روبرو شدن با نیازهای مختلف تکامل پیدا کارد.امروزه اینگونه منابع در ابعاد مختلفی همانند: ولتاژ ورودی یا توان خروجی بالا وقیمت پایین… توسعه یافته اند.
عوامل موثر در انتخاب یک آرایش مناسب: جهت انتخاب یک آرایش مناسب نیاز به شناخت آرایشهای مختلف،تفاوتها،قابلیتها ومحدودیتهای آنها وجود دارد.پنج عامل
متمایز کننده آرایشها به قرار زیر هستند:
1ـ حرالکثر جریان اولیه که تعیین کننده حد تحمل نیمه هادی قدرت است.
2ـ مقدار ولتاژی که باید روی اولیه ترانس بیفتد.
3ـ بخشی از منحنی مغناطیسیB-H (مربوط به هسته ای که انرژی را به شکل مغناطیسی در خود ذخیره می کند) که این نشان دهنده آن است که کدام آرایش ترانسفورماتور کوچکتری را برای یک توان مشخص دارد. .....(ادامه دارد)
رگولاتورBuck-Boost :
این نوعی از رگولاتورهای فلای بک است که عملکرد آن خیلی به عملکرد رگولاتورBoost شبیه است.به علاوه به عنوان یک رگولاتور معکوس کننده هم شناخته می شود.تفاوت موجود بین رگولاتورBoost وbuck-Boost تعویض جایگاه القاگر وسوئیچ است.همانند رگولاتورBoost القاگر انرژی را ذخیره می کند.مادامی که سوئیچ قدرت روشن است انرژی ذخیره شده سپس از طریق یکسوساز به زمین تخلیه می شود که نتیجه ولتاژ منفی است ومقدار آن بوسیلهD.C سوئیچ قدرت تعیین می گردد.D.C این رگولاتور به ویژه هنگامیکه نیاز به تخلیه انرژی هسته است به 50% محدود می شود.اشکالی که وجود دارد این است که هرگونه تموج ولتاژ به نیمه هادی قدرت آسیب می رساند.راه حلی شبیه حالت قبل در اینجا وجود دارد.علی رقم همه معایب این آرایش توان تحویل تا W100 را به خروجی دارد.
3ـ4ـ2: رگولاتور سوئیچینگ با ترانسفورمر ایزوله کننده:
تنها عامل ایزوله کننده در منابع غیر ایزوله سوئیچ نیمه هادی است وبنا به دلایلی از قبیل .....(ادامه دارد)
رگولاتور نیم پل(Half-Bridge) :
شکل دیگر مبدل با ترانسفورمر ایزوله آرایش نیم پل است.در اینجا تنها یک سیم پیچ اولیه داریم که در کوپلاژ با یک ترانسفورمر سروسط دار افزاینده یا کاهنده قرار دارد.در این آرایش خطر اشباع وجود ندارد (تنها پیکIin می تواند هسته را به اشباع بیندازد) بنابراین نیاز به مدارات کنترلی گران قیمت نمی باشد.یکی از اشکالاتاینمنابعهدایت ترانزیستورها است که هدایت آنها بوسیله یک ترانسفورمر ایزوله انجام می گیرد.
در محدوده W150 تا W500 این طرح بهترین انتخاب است.کمتر از آن فلای بک از نظر قیمت ترجیح دارد،بیشتر از آن هم قابلیت اطمینان این مدار کم است.
د ـ رگولاتور تمام پل(Full-Bridge) :
آخرین آرایش مربوط به تمام پل است.در این آرایش دو جفت ترانزیستور وجود دارند که همزمان کار هدایت را برعهده می گیرند.در اینجا هم،مدار فرمان ترانزیستور ایزوله لازم است که براحتی برای دو جفت ترانزیستور با دو جفت سیم پیچ قابل تحصیل است ومدار فرمان .....(ادامه دارد)
فهرست مطالب گزارش کارآموزی نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال نیرو
ـ آشنایی کلی با مکان کارآموزی1
1ـ1ـ تاریخچه سازمان1
1ـ2ـ نمودار سازمانی وتشکیلات واحد صنعتی وامکانات2
1ـ3ـ نوع محصلات تولیدی خدماتی واحد صنعتی6
1ـ4ـ شرح فرآیند تولید وخدمات8
2ـ1ـ سلسله مراتب دیسپاچینگ وفلسفه بهره برداری15
2ـ2ـ استاندارد اینترفیس پستها ونیروگاهها با سیستمهای دیسپاچینگ20
2ـ3ـ لینک بین مراکز دیسپاچینگ28
2ـ4ـ مشخصات فنی ارتباط انسان وماشین31
2ـ5ـ مهندسی سیستم اسکادا33
2ـ6ـ پروتکل های انتقال داده در سیستم های دیسپاچینگ37
3ـ آزمون آموخته ها ونتایج 43
3ـ1ـ چرا منابع تغذیه سوئیچینگ43
3ـ2ـ چگونه یک منبع تغذیه سوئیچینگ کار می کند46
3ـ3ـ مروری بر یک منبع تغذیه سوئیچینگ نمونه50
3ـ4ـ انواع آرایشهای منابع تغذیه سوئیچینگ53
4- نتیجه گیری از دو ماه دوره کارآموزی و پیشنهادات
دانلود گزارش کارآموزی نگهداری و تعمیرات شبکه انتقال نیرو