فهرست:
1.مناطق کشاورزی گرمایش جهانی
2.رابطه ی بین کشاورزی و گرمایش جهانی
3.کارایی انرژی به ما ----- مقیاس برای پتانسیل گرمایش جهانی
4.نتایج از 4 مورد مطالعه(ORG/COV comparisons)
5. هستند ؟GHG و کمتر EE چرا کشاورزان بیشتر
سهم کشاورزی در گرمایش جهانی:
همه ی رشته های غذایی: 20% of the total GHG.
(شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات )
Agriculture: 15% of the total world GHG.
(World Resource Institute, 2000)
•CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(42%)
•N2وکود: کشت (specially NPK) (48%)
•CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%)
•تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی:
IPCC (reports 2007) predicts a rise in Temp of 1.4 to 4°C at the end of the 21st Century
تاثیرات مثبت:
• CO2افزایش پیدا کردن تولیدات گیاهی به بالاترین تمرکز
•مناطق جدید برای تولیدات(نواحی بالا)
تاثیرات منفی:
•سیل ها و طوفان ها باید بیشتروهمیشگی باشند
•بارندگی کم خواهد شد در اب وهوای قاره های
•نواحی پایین ( نزدیک به خط استوا- نسبت افریقا و امریکای لاتین )نواحی رنج خواهد کشید از کم شدن تولیدات بیشتر (10 to 20% by 2080, Kotschi 2006)
شامل 24 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت تغییرات آب و هوای وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی