فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله چدن پر آلیاژ

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله چدن پر آلیاژ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله چدن پر آلیاژ


دانلود مقاله چدن پر آلیاژ

 

مشخصات این فایل
عنوان: چدن پر آلیاژ
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 39

این مقاله درمورد چدن پر آلیاژ می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله چدن های پرسیلیسم مقاوم به خوردگی

فازهای کاربیدی در چدنهای نیکل سخت
ترکیب شیمیایی تمام چدنهای نیکل – سخت طوری انتخاب می‌شود که بیشتر ساختار به صورت کاربید یوتکتیک و آستنیت جامد شود. مقدار کاربید یوتکتیک که تشکیل می‌شود و نیز ساختار زمینه به ترکیب شیمیایی چدن بستگی دارند.
تفاوت بین ساختار کاربیدی در انواع 2 و 4 چدنهای نیکل – سخت در شکل زیر نشان داده شده است.
چدن نیکل – سخت نوع 2 دارای ساختار لدبوریتی خاصی است که در آن کاربید M3C در برابر زیر ساختار پیوسته حضور دارد. ساختار کاربیدی علاوه بر اینکه محل مساعدی برای شروع ترک است مسیر بهتری برای اشاعه ترک نیز است. بر عکس چدن نیکل سخت نوع 4 دارای ساختار یوتکتیکی است که در آن کاربیدهای نوع M7C3 به طور ناپیوسته حضور دارند. مزیت این نوع ساختار کاربیدی این است که گر چه کاربید M7C3  به اندازه M3C  ترد است ولی ترکهایی که در آن ایجاد می‌شوند قبل از این که وارد زمینه به مراتب نرمتری شوند نمی‌توانند خیلی اشاعه پیدا کنند و به این دلیل چدن نیکل- سخت نوع 4 مقاومت به وضوح بیشتری به شکست دارند تا نوع چدن نیکل سخت 2.
کاربیدهای نوع M7C3  نسبت به کاربیدهای M3C از سختی بیشتری برخوردارند ضمن این که کاربیدهای نوع M7C3 ساختار ظریفتر را ایجاد می‌نماید که منجر به سختی‌پذیری....(ادامه دارد)

ملاحظات خاک نسوز کوره
در حال حاضر سیلیسی بهترین عایق کوره برای ذوب چدن در کوره‌های القایی است. مهمترین علت آن است که این خاک از نظر شیمیایی مناسب‌ترین تطابق را با سرباره اسیدی تولید شده در ذوب چدن دارد. برای ساخت جداره نسوز کوره، ابتدا خاک نسوز سلیسی با اسید بوریک یا اکسید بور به عنوان مواد گدازآور مخلوط می‌شود. در طی این سیکل حرارتی مشخصی که به آن می‌دهند خاک زینتر شده و یک بوته یک پارچه به وجود می‌آید. عمق زینتر شدن به میزان اسید بوریک یا اکسید بور اضافه شده به خاک حداکثر دمای خاک و نیز منحنی شیبهای دما بستگی دارد. در پشت منطقه زینتر شده ترکی به وجود آید مذاب از درون آن به پشت منطقه زینتر شده خواهد رسید. در این حالت خاک نسوز در منطقه تداخل مذاب درباره زینتر شده و موجب جلوگیری مقابل انبساط و حرارتی براحتی می‌توان کوره را خاموش و تا دمای محیط سرد کرده و مجدداً آن را روشن کرد. این خاک در سرد شدن تا دمای 0C650 همان ابعاد زمان گرم شدن خود را حفظ کرده و پایین‌تر از آن شروع به انقباض می‌کند.
در این جاست که احتمال ترک در خاک نسوز به وجود می‌آید. با گرم شدن مجدد کوره، خاک نسوز منبسط شده و تا دمای 0C650، ترکها را ترمیم می‌کند و انبساط متوقف می‌شود. حال اگر در کوره مواد برای ذوب نیز موجود باشد پیش از مایع شدن آن، ترکهای انقباض تماماً بسته می‌شود.
عمر این عایق کوره متاثر از دمای متوسط کار آن و درصد کربن و سیلیسیم ذوب است. ....(ادامه دارد)

عملیات حرارتی چدنهای سفید
خواص نهایی نقش عمده‌ای را که ساختار بعد از عملیات حرارتی ایفا می‌کند در نحوه کارکرد چدنهای سفید مقاوم در برابر سایش تاثیر به سزایی دارد. لذا بهتر است قبل از ورود به این بحث ساختمان میکروسکوپی حالت ریخته شده را بررسی نماییم.
در موقع انجماد چدنهای هیپو یوتکتیک به محض عبور از درجه حرارت لیکوئیدس دندریتهای آستنیت اولیه جدا شده و تا درجه حرارت یوتکتیک ادامه می‌یابد.
در درجه حرارت یوتکیتیک ذوب باقیمانده تبدیل به کاربید و آستنیت می‌شود سپس در هنگام عبور از منطقه آستنیت کاربید ثانویه از آن جدا شده و به این وسیله حلالیت کربن در زمینه تقلیل می‌یابد و به ناپایداری آن کمک می‌کند ضمن این که اطراف کاربیدهای ثانویه از نظر ترکیبی نسبت به کربن فقیر می‌شود و در تبدیل بعدی‌‌ هاله‌ای از مارتنزیت در کاربیدهای ثانویه به وجود می‌آورند که عامل تردی می‌باشد ضمن این که مرز دانه‌ها نیز به نوبه خود عامل تردی و کاهش مقاومت فرسایشی توام با ضربه‌ می‌باشد. چنانچه قطعه ضخیم و یا ترکیب شیمیایی مناسب نباشد در تبدیل آستنیت، پرلیت به وجود می‌آید که در کنار کاربید زمینه نامناسبی را در هنگام کار فراهم می‌کند و فرسایش پرلیت باعث کنده شدن کاربیدها و فرسایش سریع قطعه می‌شود. علاوه بر اینها مقداری آستنیت باقی مانده به دلیل فرصت کافی برای جدا شدن کاربیدهای ثانویه معمولاً در قطعه به وجود می‌آید....(ادامه دارد)

تعیین سختی
سطح نمونه آزمایش یا قطعه ریخته شده را باید با سنگ صاف و تخت کرد. چون ساچمه‌های استاندارد که برای اندازه‌گیری سختی به کار می‌روند از سختی کافی برخوردار نیستند، لذا هنگامیکه برای اندازه‌گیری سختی چدن نیکل- سخت به کار برده می‌شوند در اثر فشار تغییر شکل می‌دهند. بنابراین برای اندازه‌گیری سختی برنیل چدن نیکل – سخت از ساچمه‌های به جنس کاربید تنگستن استفاده می‌شود. هرم یا مخروط الماسی ویکرز و راکول در اثر فشار زیاد تغییر شکل نمی‌دهند ولی چون عمق اثری که آنها بر جای می‌گذارند کوچک است لذا ممکن است ناحیه آزمایش شده به علت کوچک بودن سطح و عمق، سختی واقعی قطعه را نشان ندهد. بنابراین موضعی که برای تعیین سختی، چنین روشهای به کار می‌رود باید متوسط سختی چند نقطه روی سطح نمونه را به عنوان سختی در نظر گرفت.
روش اسکلروسکوپ (SCLEROSCOPE) در قطعات بزرگ مثل غلطکها روش با ارزشی است هر چند که در اینجا هم باید متوسط سختی چند نقطه روی نمونه را به کار برد. ....(ادامه دارد)

 فهرست مطالب مقاله چدن پر آلیاژ

مقدمه    1
ساختمان سطح مقطع و تاثیر آن روی خواص مکانیکی:    4
فازهای کاربیدی در چدنهای نیکل سخت    4
تاثیر شکل و اندازه کاربیدها    5
اندازه دانه‌ها    6
ساختمان زمینه:    6
اثر عناصر آلیاژی    8
تجهیزات ذوب    13
عملیات ذوب چدن در کوره‌ القایی بدون هسته:    14
ملاحظات خاک نسوز کوره    15
حرکت مذاب در قالب و سیستم راهگاهی    16
قالبگیری    19
انواع ماسه    19
1-    ماسه سلیسی:    19
2-    ماسه ریز کن    20
3-    ماسه کرومیتی    20
4-    ماسه اولیون    20
5-    ماسه شاموتی    20
مخلوط‌های ماهیچه‌ برای قطعات چدن    22
استفاده از بازدارنده    23
تغذیه:    23
تمیز کاری    24
عملیات حرارتی چدنهای سفید    24
تبدیل آستنیت در ارتباطبا عملیات حرارتی    26
تبدیل مارتنزیتی    27
تعیین سختی    29
محاسبات شارژ به قرار زیر می‌باشد:    31
عملیات حرارتی    32
منابع    


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله چدن پر آلیاژ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.