تولید محصولات نهایی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی
تولید مواد افزودنی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی
اصلاح مستقیم مواد غذایی یا مواد افزودنی به غذا
تولید مواد کمک فرآوری
کاربردهای تجزیهای
تصفیه پسماند
تعریف بیوتکنولوژی غذایی:
دو دسته عمده در بیوتکنولوژی
بیوتکنولوژی سنتی
بیوتکنولوژی نوین
تولید محصولات نهایی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی:
تودة میکروبی و پروتئین تکیاخته بهعنوان غذا
تولید پروتئین تک یاخته (scp)
استفاده از پروتئین میکروبی در خوراک انسان(Quorn)
شامل 12 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت بیوتکنولوژی در صنایع غذایی