مقاله ذرت علوفه ای و سیلوی آن برای رشته های کشاورزی، دامداری و دامپروری با فرمت word شامل 88 صفحه
مقدمه
فصل اول : خصوصیات گیاه شناسی ذرت
- شکل ظاهری یک بوته ذرت
- خصوصیات بوتانیکی ذرت
1-2-1- ریشه
1-2-2- ساقه
1-2-3- برگ
1-2-4- دانه ذرت
1-3- طبقه بندی ذرت
1-4- رشد
1-5- اکولوژی ذرت
1-6- آب وهوا
1-7- آبیاری
1-8- کود
1-8-1- بررسی اثرات تنش آبی وکود پتاسیم بر عملکرد
ارقام ذرت علوفه ای
1-8-2- اثرات کاربرد پتاسیم وروی در زراعت ذرت علوفه ای
1-8-3- اثرات کود زیستی فسفاته بارور-2
بر عملکرد ذرت علوفه ای
1-8-4- اثر کود آبیاری بر مصرف کود و آب
بر ذرت علوفه ای
1-8-5- اثرات کاربرد باکتر یها ی محرک رشد(PGPR)
بر عملکرد ذرت علو فه ای
فصل دوم : بررسی منابع
2-1- خصوصیات فنو لوژیکی
2-1-1-کاشت تا سبز شدن
2-1-2-کاشت تا انتقال مریستم رویشی به زایشی
2-1-3-کاشت تا کاکل دهی
2-1-4-گرده افشانی و کاکل دهی
2-2-خصوصیات رشد رویشی
2-2-1-تعداد برگ
2-2-2-سطح برگ
2-2-3-ارتفاع بوته
2-2-4-گل آذین نر
2-2-5-زاویه برگ
2-2-6-ماده خشک
2-3-تاریخ کاشت
2-4-تراکم بوته
2-5- تناوب،آئیش و روشهای نوین زراعت ذرت
2-5-1- تناوب وآئیش
2-5-2- روشهای زراعی نوین
2-6- اهمیت اقتصادی
2-7- کارآیی مصرف انرژی در ذرت
فصل سوم : سیلو
3-1- کشت ذرت برای تهیه علوفه تازه وسیلو
3-2- راه و روش نگهداری علوفه
3-3- عملکرد وبهره برداری
3-4- انواع مواد سیلوئی
3-5- سیلو ذرت
3-6- فوائد سیلو کردن نباتات علو فه ای
3-7- روش پر کردن سیلو
3-8- گنجایش سیلو
3-9- استفاده از مواد افزودنی در سیلو
3-10-انواع ساختمان سیلو
3-10-1- سیلوهای روی زمین
3-10-2- سیلو های نیمه زیرزمینی
3-10-3- سیلوهای زیر زمینی
3-11- روش کلی سیلو کردن گیاهان علوفه ای
3-11-1- سیلوی گرم
3-11-2- سیلوی معمولی(سرد)
3-11-3- سیلو کردن با افزایش مواد
3-11-4- سیلو کردن علوفه با رطوبت کم
3-12- آماده نمودن سیلو
3-13- تکنولوژی سیلو کردن ذرت
3-13-1- سیلو کردن گیاه کامل ذرت
3-13-2- سیلو کردن بلال ذرت
3-13-3- سیلو کردن بقایای ذرت
3-13-4- سیلو کردن بقایای ذرت با افزودن آب و نمک
3-13-5- سیلو کردن بقایای ذرت مخلوط با آب ملاس دار
3-13-6-- سیلو کردن بقایای ذرت مخلوط با تفاله
کارخانه های الکل سازی یا تفاله آبدار چغندر
3-13-7-- سیلوکردن بقایای ذرت مخلوط با
علوفه های سبز یا سایرعلوفه های آبدار
3-13-8- سیلو کردن چوب بلال ذرت
3-14- روش برداشت مواد سیلو شده
3-15- استفاده از سیلو در تغذیه دام
3-16- ارزیابی کیفیت مواد سیلو شده
3-17- مصرف علوفه سیلو شده در تغذیه دام
3-18- تذکرات و یادآوری ها
منابع
مقاله ذرت علوفه ای و سیلوی آن - کشاورزی، دامداری و دامپروری - word