تحقیق نظریه بازی در 83 صفحه با فرمت ورد بسیار کامل شامل بخش های زیر می باشد:
پیشگفتار
منابع نظریه بازیها و کاربردهای آن
نظریه بازی ها و مفاهیم آن
نظریه بازی ها چیست؟
تفاوت میان تصمیم گیری و بازی
طبقه بندی نظریه ی بازی ها
برخی مفاهیم و اصطلاحات
اصطلاح قربانی عقلانیت خود
پارادوکس در نظریه بازیها : استراتژی باختی که برنده می شود
مشخصه های مهم بازیها
استراتژی بهینه
موارد استفاده از نظریه ی بازی ها
تاریخچه ی مختصر نظریه ی بازی ها
خلاصه
نظریه بازیها در مسائل سیاسی و بین المللی
مثالی از تئوری بازی ها در مسائل سیاسی
رویکردها و تاکتیکها در مذاکرات
کاربردهای نظریه بازی در مدیریت مالی
تحولات مدیریت مالی
معمای تقسیم سود
ساختار سرمایه
عرضه اولیه سهام
تحلیل
تئوری بازی ها در اقتصاد
تئوری بازی ها در ریاضیات
نظریهی الگوریتمی بازیها در کامپیوتر
نوبلیست های تئوری بازی ها
صلح یا مناقشه
مصاحبه با رابرت آمان نوبلیست 2005
منابع قابل استفاده
پیشگفتار
منابع نظریه بازیها و کاربردهای آن
نظریهی بازیها امروزه کاربرد وسیعی در شاخههای مختلف علوم مخصوصاً علوم انسانی و رشته اقتصاد پیدا کرده است به طوریکه در زمان حاضر فراگیری آن جزء ضروریات اجتنابناپذیر میباشد. به همین دلیل به زبانهای مختلف بالاخص انگلیسی، کتب متعددی در این زمینه برای مقاطع و رشتههای مختلف تحصیلی تدوین شده و مورد استفاده قرار میگیرد.
در کشور ما نیز آموزش نظریه بازیها به عنوان یک مبحث مستقل و یا مبحثی در لابلای دروس در دانشگاههای معتبر کشور در حال شکلگیری و رشد میباشد. خلاء کتاب فارسی در این زمینه که بتواند نظریه بازیها و کاربردهای آنرا معرفی کند احساس میگردد. کتاب تخصصی نظریه بازیها برای تدریس در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در رشته اقتصاد و فصولی از آن برای تدریس در قطع فوقلیسانس رشتههای علوم سیاسی، روابط بینالملل،مدیریت،مهندسی صنایع و رشتههای نظامی میباشد.
نظریه بازی ها و مفاهیم آن
مقدمه
می دانیم همه ی علوم آثار و ابعاد خود را در زندگی مردم نشان داده اند و تا حدود زیادی هر فرد جایگاه و ثمرات هر علم را با نگاهی به اطراف خود به خوبی می تواند درک و مشاهده کند . علوم فیزیک و مهندسی مدعی اند که اساس تکنولوژی و فن آوری و در نهایت زندگی با تسهیلات مدرن را برای بشریت فراهم ساخته اند . علوم اجتماعی نظیر علوم سیاسی ، اقتصاد ، جامعه شناسی و .... اهمیت خود را در ارتقای فرهنگ، اداره ی حکومت ، نحوه ی زندگی ، نحوه ی استفاده از منابع و امکانات کمیاب موجود و... نشان داده اند.علوم پزشکی نیز مدعی این است که توانسته بسیاری از بیماری ها را علاج و در ارتقای بهداشت و سلامتی و در نهایت افزایش طول عمر انسان ها توانایی خود را نشان دهد .
حال سوال اساسی این است که نظریه ی بازی ها چه کمکی می تواند به بشریت بکند؟ و اساساً چرا نظریه ی بازی ها باید مطالعه شود؟ مثال ها و شواهد زیادی در زندگی وجود دارد که نشان می دهد انسان در هر لحظه در شرایط بازی قرار دارد. مانند بازی فرزندان با والدین، فرد با دوستان فرد با دشمنان، دانشجو با استاد، کارگر با کرفرما، همکلاسی ها با هم و ... . شاید در مواجه با این تعاملات روزانه با دیگران است که هر فردی بطور شهودی و شعوری، تجربه و تخصص در انجام بازی را می آموزد. در نظریه ی بازی ها مهارت هایی آموخته می شود که به فرد کمک می کند تا در شرایط تعاملی خود با دیگران، که به آن بازی نیز اطلاق می شود، تجربه و تخصص خود را ارتقا بخشد. فراگیری این مهارت ها به فرد کمک خواهد کرد تا بفهمد در روابط خود با دیگران چگونه رفتار کند....
دانلود تحقیق نظریه بازی