فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد خیار

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد خیار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد خیار


تحقیق در مورد خیار

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه17

کلیات گیاه شناسی
خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند .
خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده وپوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است . گلهای آن زرد رنگ که به دو صورت نر و ماده روی یک پایه قرار دارند میوه آن سبز رنگ و بسته به نوع و نژادهای مختلف ممکن است کوچک و یا دراز باشد .

ترکیبات شیمیایی
خیار دارای ساپونین و آنزیم های مختلفی مانند پروتئولی تیک و غیره و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد .
در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .
انرژی
  8 کالری 
آب
  95 گرم 
پروتئین
  0/6 گرم 
مواد چربی
  0/1 گرم 
مواد نشاسته ای
  2/5 گرم 
فسفر
  30 میلی گرم 
آهن
  0/2 میلی گرم 
کلسیم
  25 میلی گرم 
پتاسیم
  160 میلی گرم 
ویتامین آ
  250 واحد 
سدیم
  6 میلی گرم 
ویتامین ب 1
  0/03 میلی گرم 
ویتامین ب 2
  0/04 میلی گرم 
ویتامین ب 3
  0/2 میلی گرم 
ویتامین ث
  7 میلی گرم
 

خواص داروئی

خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن

می باشد و به هضم غذا کمک می کند .

خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس را درمان می کند .
خیار ادرار آور است .
خیار خون را تصفیه می کند.
سوپ خیار حبس البول را از بین می برد .
عصاره برگهای له شده خیار ایجاد تهوع می کند بنابراین در مسمومیت ها و اختلالات دستگاه جهاز هاضمه مصرف می شود .
خیار عطش را تسکین می دهد .
خیار ملین است .
خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و چروکهای صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.
اگر پوست شما چرب است خیار را با


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد خیار
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.