لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه14
در سال 1884به پاول فیپ کو (1860ـ1940) یک حق ثبت در آلمان برسی آنچه که به عنوان نیپکو دیسک شناخته گردید اعطا شد. این طرح شامل یک سری از چالههای مشابه و همزمان با مورد اول مشابه شد تاثیرات مشاهده شده از یک نقطه برای تکمیل خط به خط برای پوشش کامل بصویر صورت می گیرد. این فرا نیمه یک طرح عملی محسوب میشد از آنجایی که شفافیت نقطه به نقطه تصویر می تواند انتقال یابد و به صورت سریالی در یک مدار تنها نیز بدست میآید. پایداری یک تصویر بر چشم انسان میتواند برای ایجاد تاثیر بر یک صحنه کامل و نیز در خصوص اطلاعات ارائه شده به صورت نقطه به نقطه مورد استفاده قرار گیرد طرح فیپ کو تا سال 1927 استخراج نشده است زمانی که سلولهای حساسی در برابر تصویر فتو ماتی پلایر و آمیلی فایرهای الکترون و اشعه کاغذ اختراع گردید و اطلاعات کافی در خصوص سیگنالهای با یک سرعت مطلئب برای تلویزیون به دست آمد. در این جا چندین نفر به توسعه مولفههای یک سیستم یاری رساندند. با این وجود، دو شخص یعنی چالز جنکنیز و جان بارو به توسعه موفقیت آمیز انتقال تصاویر در یک زمان دست یافتند. جفت آنها از نیپکو دیسک استفاده نمودند. شیوههای اسکن میکانیکی با اشکال متفاوت با موفقیت مطلوب تا حدود سال 1930همراه شد زمانی که ولادیمیر زوری کپی ایکون اسکوپ فیلو فاس ورث تیوپ دوربینی الکترونیکی که دسیکتور تصویر نامیده مس شد را اختراع نمودند. اختراعات فوق در نهایت کلیه بخشهای به دست آمده از سیستمهای اسکن تلویزیون را حذف نمود و آنها را با اسکن سازی الکترونیک جایگزین نمود. کاربرد حاملهای فرکانس بالا و نیز کابلهای هم محور تا حد قابل توجهی به کیفیت تصاویر نسبت داده میشود. استفاده از رنگ در تلویزیون در سال 1930 نامبر بوده است که نمیتوانست در کاربردهای عمومی تا اواسط دهه 1960 در نظر قرار گیرد.
در سال 1980سیستم های ارتباطات ماهوارهای یک رقم گندهای از برنامههای تلویزیونی می باشد که میتواند تا ابعاد 3 متری و تا کمتر از 70سانتیمتر به شکل سیگنال تغییر یافته بدست آید.
رشد پهنای باند و انقلاب دیجیتالی:
مخابرات الکتریکی با یک سیم تنها و متصل به زمین آغاز گردبد اما با رشد سیستم مشکل رایج زمین میبایست با یک سیم پیچ باز جایگزین گردید. سیستم فوق با خطوط تلگراف در خیابانهای شهر و نیز تدریجاً با کابل جفتی در هم پیچیده مورد استفاده قرار گرفت. کابل جفتی به هم پیچیده در این جا برای مواد عایق معمول شده عمدتاً پلاستیک به کار میرود که فضای کابل را کاهش میدهد. پهنای باند جفت سیم پیچ فاقد بار تقریباً 4MHZ میباشد که به سرعت با طول کاهش مییابد فرایند فوق میتواند توسط این اکتورهای متصل (کویل باردار) در سریها توسط طرحهای برابر سازی تا حدود 1MHZ به دست میآید. با این وجود، جفت به هم پیچیده در یک پیچ و در سیم تلفن مدرن به دست میآید جائیکه پهنای باند به همراه آنالوگ ارتباطات صوتی به صورت تیونی بدست میآید. فرایند فوق میتواند به ارتباطات تلفنی در دفتر مرکزی باشد خارج از دفتر مرکزی شبکه و دفاتر داخلی میتوانیم از رسانای تندیل سیگنال استفاده نماییم. پهنای باند افزایش یافته برای توسعه ترافیک ارتباطات مورد استفاده قرار میگیرد. حاملان دارای فرکانس بالا میبایست به منظور استخراج کامل ظرفیت پهنای باند و در مخابرات مدرن با کابلهای هم محور، میکروویوتر مستریال و اپتیک فیبری مورد استفاده قرار گیرند.
توسعه کابل هم محور که الکترو مغناطیس را میان دو کنداکتور هم محور محدود میکند به شکل قابل توجهی فقدان تابش را کاهش میدهد . در نتیجه پهنای باند تقریباً تا GHZ1افزایش مییابد. اتصال زمینی همانند سیستمهای ارتباط میکروویو باعث افزایش پهنای باند میشود که با تجهیزات نیز مرتبط میباشد.آن رقم کانالهای تلویزیونی را تابش از 800 افزایش میدهد. کاربرد اپنیک نوری در مخابرات باعث افزایش پهنای باند در محیطی میشود که نور در آن مرئی باشد
(1×1012HZ) . اکنون این احتمال وجود دارد که یک فیبر نوری به صورت 300×109 کانال ملفس در یک زمان را مشاهده میشود.
فاکتور رو به رشد در مخابرات یک وجه عمومی گسترده از تکنیکهای دیجیتالی محسوب میشود. اطلاعات با حوزه پالسها (رقم با نیروی 1ثانیه و 0 ثانیه ) کاهش مییابد و در طول کانال ارسال میشود. پهنای باند محدود شده ، تغییر فاز و نوع در کانال سبب می شود تا سیگنال برای «نوسازیها» تولید مجدد سیگنال در نقاط متفاوت به همراه کانال شکل میگیرد. این فرایند از طریق تکرار عملکرد و جهت تعیین رقم ارسالی 1 یا 0 و نیز رقمهای جدید صورت می گیرد. سیستم ثبت موسیقی دیسک فشرده یک نمونه رایج از تکنیک فوق محسوب میشود. اگر چه نیاز به اتصال اطلاعات میان کامپیوتر به توسعه ارتباطات دیجیتالی بستگی دارد، اما سیگنالهای سرعت به شکل فزاینده به مشکل دجیتال برای اتصال تلفنی تبدیل میشود.
تحقیق در مورد رشد پهنای باند و انقلاب دیجیتالی