فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد کروز کنترل

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد کروز کنترل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد کروز کنترل


تحقیق در مورد کروز کنترل

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه14

بخشی از فهرست مطالب

مقدمه

 

کروز کنترل چیست

 

 

 

نحوه کار با کروز کنترل

 

 نحوه عملکرد کروز کنترل

مقدمه

Cruise Control یا تثبیت کننده سرعت خودرو ؛ سیستم جدیدی محسوب نمی شود، این سیستم سالهاست در سایر کشورها بالاخص ایالات متحده آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد اما در ایران تا سال گذشته و در پی نصب آن بر روی مدلهای سفارشی ایران خودرو، همچنین واردات خودروهای مجهز به آن، کمتر کسی با این سیستم آشنایی داشت و هم اینک نیز همچنان درصد بسیار زیادی از مردم حتی برخی صاحبان خودروهای مجهز به کروز کنترل از روش استفاده از آن اطلاعی ندارند؛ لذا جهت آشنایی بیشتر با این سیستم در ذیل به بررسی مورد مصرف، نحوه استفاده و نحوه عملکرد این سیستم خواهیم پرداخت.

 

 

 

 

کروز کنترل چیست

به طور ساده می توان آن را ابزاری برای ثابت نگاه داشتن سرعت خودرو در میزان مورد درخواست راننده عنوان نمود. مثلا اگر سرعت را روی ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت تثبیت نمایید خودرو به صورت اتوماتیک تحت هر شرایطی این سرعت را برای شما ثابت نگه میدارد، حتی در سربالایی ها، سراشیبی ها و یا هنگام وزش باد مخالف سرعت شما تغییر نخواهد کرد، کروز کنترل علاوه بر این به شما این امکان را میدهد تا بدون نیاز به فشردن پدالهای ترمز و گاز و تنها با فشردن دکمه های دستی، سرعت خود را با هر بار فشردن دکمه ۱ کیلومتر بر ساعت افزایش یا کاهش دهید ( در مورد خودروهای با استاندارد انگلیسی این میزان ۱ مایل می باشد )، کروز کنترل در هنگام فشردن پدال ترمز و همچنین در مورد خودروهای دنده معمولی فشردن پدال کلاج از مدار خارج میشود، که البته به وسیله فشردن دکمه دیگری دوباره سرعت قبلی که توسط راننده تثبیت شده بود از حافظه سیستم قابل بازیابی است. کروز کنترل بسته به شرکت سازنده

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد کروز کنترل

تحقیق در مورد کلزا

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد کلزا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد کلزا


تحقیق در مورد کلزا

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه27

بخشی از فهرست مطالب انتخاب مزرعه و تناوب

قبل از سبز شدن (جوانه زنی)

 

 

رشد و نمو گیاه خواب زمستانه و رشد مجدد در بهار

ساقه دهی و غنچه دهی

 

  رسیدگی و بلوغ

حاصلخیزی خاک حشرات زیان آور کلزا

1- سوسک های پولن خوار

 

برداشت

 

برداشت مستقیم

 

درو کردن

مقدمه

کلزا با نام علمی Brassica napus با کمتر از 2% اسید اروسیک در روغن و کمتر از 30 میکرومول گلوکوزینولات در کنجاله نوع خاصی از کلزای روغنی می باشد. که به کانولا معروف است این دو خصوصیت دانه، روغن کلزا را برای تغذیه انسان و کنجاله را به عنوان پروتیین بالا برای تغذیه دام مناسب کرده است.

 

کلزا طی قرن سیزدهم در اروپا کشت می شد، اما احتمالاً کشت ان در آسیا به هزاران سال قبل بر می گردد. این گیاه در آسیا همیشه برای تغذیه انسان و در اروپا به عنوان منبعی برای روغن چراغ و روغن نرم کننده استفاده می شده است. در طول جنگ جهانی دوم، کانادا هزاران هکتار از اراضی خود را برای رفع نیاز نرم کننده های ناوگان دریایی به کشت این گیاه اختصاص داد ولی با جایگزینی موتور دیزل به جای موتور بخار این میزان کاهش یافت.

 

در سال 1957 در کشور کانادا اولین کلزای روغنی با مقدار اندک اسید اروسیک اصلاح شد. با تولید روز افزون کلزا طی سال 1965 هزاران هکتار از اراضی کانادا به کشت این گیاه اختصاص یافت.

 

در سال 1971 رقم اسپان (Span) اولین واریته با اسید اروسک کم و سه سال بعد رقم تاور (Tower) با مقدار اندک اسید اروسیک و گلوکوزینولات به عنوان اولین واریته های کانولا معرفی شدند. نام کانولا در سال 1978 توسط انجمن روغن گیری غرب کانادا به ثبت رسیده و امروزه نیز برای توصیف کلزایی که دارای مقادیر اندک اسید اروسیک و گلوکوزینولات است، استفاده می شود. در سال 1985 در ایالات متحده مصرف کلزای روغنی حاوی کمتر از 2% اسید اروسیک بدون ضرر تشخیص داده شد. یک سال بعد انجمن پزشکی قلب آمریکا، از مردم این کشور قاطعانه درخواست کرد که مقدار اسیدهای چرب اشباع را ر تغذیه روزانه خود کاهش دهند. روغن کلزا حاوی 6 درصد اسید چرب اشباع است که پایین ترین میزان در بین روغن های گیاهی تجارتی می باشد.

 

دانه با کیفیت کانولا در سه گونه جنس بر اسیکا اصلاح شده است. کلزا (Brassica napus) که کلزای آرژانتینی یا سوئدی نیز نامیده می شود، اولین و م همترین کانولای مورد کشت است. لغم روغنی (B.rapa) که کلزای لهستانی نیز نامیده می شود، دارای ارقام با کیفیت کانولا می باشد که در سطوح فراوان سازگار شده و کشت می شوند. همچنین در خردل هندی (B. juncea) لاین های با کیفیت کانولا شناسایی شده اند، اما هیچ واریته ای تا کنون معرفی نشده است. اکثر واریته های زمستانه کلزا که در ایالات متحده اصلاح شده اند از گونه B.napus می باشند.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد کلزا

تحقیق در مورد گاز و پلیمر

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد گاز و پلیمر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد گاز و پلیمر


تحقیق در مورد گاز و پلیمر

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه75

شاهای پلیمری شیرین ساز گاز طبیعی

گاز طبیعی عمدتا از متان تشکیل شده است، ولی هیدروکربن دیگر مانند اتان، پروپان و بوتان و دیگر ناخالصی ها نظیر دی اکسید کربن، سولفید هیدروژن، نیتروژن، بخار آب ، هلیوم و هیدروژن به مقدار کم نیز ممکن است در ترکیب گاز طبیعی وجود داشته باشند. وجود گازهای اسیدی مانند دی اکسید کربن و سولفید هیدروژن، بویژه در حضور بخار آب ، می تواند سبب بروز خوردگی در خطوط لوله انتقال گردد . بعلاوه ،‌سولفید هیدروژن یک گاز سمی است و گاز دی اکسید کربن نیز ارزش گرمایی ندارد و حذف آن باعث افزایش ارزش حرارتی گاز طبیعی خواهد شد .

به دلایل فوق ،‌گازهای اسیدی بایستی از گاز طبیعی جدا شوند . روش های گوناگونی برای دفع گازهای اسیدی و یا به عبارت دیگر شیرین سازی گاز طبیعی وجود دارند که جذب توسط حلال و یا در برخی از موارد فرآیند برتر در شیرین ساز گاز طبیعی به اثبات رسیده اند . آنها همچنین می توانند به عنوان یک فرآیند تکمیلی ( به صورت ترکیبی با واحد جذب ) بکار روند . با توجه به مزایای نسبی فرآیندهای غشایی در مقایسه با روش سنتی جذب توسط حلال ، کاربرد این روش در سال های اخیر در جهان رو به گسترش بوده است .

یکی دیگر از موضوعاتی که باعث رونق بیشتر این فناوری در عرصه جداسازی گاز شده است ، ظهور مواد پلمیری جدید برای ساخت غشاء و عرضه غشاهای تجاری با خواص عالی از این پلیمرها می باشد .

بنابراین ، موفقیت های تکنولوژی غشایی در زمینه جدا سازی گازها از یک سو و جایگاه ممتاز ایران از لحاظ دارا بودن ذخایر عظیم گاز از سوی دیگر باعث شدند تا در این تحقیق مطالعه ای بر روی غشاء های پلیمری شیرین سازی گاز طبیعی انجام گیرد . عملکرد آنها برای کاربرد بخصوص حذف گازهای اسیدی از متان مورد بررسی قرار گیرد . به دلیل اهمیت حذف دی اکسید کربن و سولفید هیدروژن نسبت به دیگر ناخالصی های موجود در گاز طبیعی غشاء های پلیمری که عمدتاً برای جداسازی این گازها مورد استفاده قرار می گیرند ، در دو بخش جداگانه معرفی شده اند .

غشاء های پلیمری جدا سازی گاز:

اغلب غشاهای مورد استفاده در جداسازی گازها، غشاهای پلیمری هستند .

غشاهای پلیمری خود شامل دو دسته پلیمرهای شیشه ای و لاستیکی هستند . غشاهای پلیمری شیشه ای عمدتاً از پلیمرهایی هستند که در دمایی پایین تر از دمای انتقال شیشه ای قرار دارند و در این دما کار می کنند . در این حالت غشاها تحرک مولکولی کمی داشته و سرعت نفوذ مولکولهای بزرگ از میان آنها کم است . در این نوع غشاء ها مولکولهای کوچکتر و متراکم تر ، تراوش پذیری بیشتری دارند .


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد گاز و پلیمر