چگونگی عملکرد آنزیمها
آنزیمها شکل سه بعدی خاصب دارند که جایگاه فعال آنها را تشکیل میدهد و چون تنها پس از اتصال پیش ماده به جایگاه فعال عملکرد آنزیم صورت میگیرد، عواملی مثل تغییرات شدید دما PH که شمل سه بعدی آنزیم را تغییر میدهند، سبب غیرفعال شدن آنزیم میگردند و یا بعضی سمها مانند سیانید، آؤسنیک و حشرهکشها محل جایگاه فعال آنزیمها را اشغال کرده از فعالیت آنها جلوگیری میکنند و در مقابل بعضی ویتامینها و مواد معدنی که اتصال آنزیم به پیش ماده را آسانتر می-کنند، سرعت عملکرد آنزیم را افزایش میدهند. بعلاوه افزایش متعادل دما بعلت اینکه احتمال برخورد تصادفی آنزیم را با پیش مادهی مربوط به آن افزایش می-دهد، سرعت عمل آنزیم را زیاد میکند.
"مناسب برای دبیران، دانش آموزان و اولیاء"
برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت فصل 1 زیست و آزمایشگاه دهم - انواع ترکیبات عالی - 9 اسلاید قابل ویرایش