•غذای پختهشده باید زود مصرف شود و اگر لازم
است غذا به مدت چند ساعت نگهداری شود ، باید آن را
داغِ داغ یا سردِ سرد نگه داشت. (درون یخچال یا روی
آتش)
•در صورت استفادهی مجدد از غذاهای پختهشده باید
قبل از مصرف ، آنها را داغ کرد.
•حوله ، دستمال آشپزخانه ، ظروف و وسایل مورد
استفاده باید هر روز تمیز و شسته شود. به خصوص
وسایلی که برای آماده کردن مواد خام بهکار رفتهاند باید
فوراً تمیز شوند.
•زبالهها در کیسههای محکم و سطلهای دردار
جمعآوری و روزانه در موقع مناسب به خارج از منزل
منتقل شوند.
برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت خوراک و پوشاک - 23 اسلاید